Cumartesi, Temmuz 16, 2011

YEŞİM TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU

YEŞİM TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Yeşim Tekstil'in işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır.

Yeşim Tekstil, 144 bin metrekaresi kapalı ve 181 bin metrekaresi açık olmak üzere, Bursa’da toplam 325 bin metrekare alan üzerinde yaklaşık 3 bin personeli ile hazırgiyim ve ev tekstili üzerine imalat yapmaktadır.

Üretimine 1983 senesinde başlayan Yeşim’in, günlük üretim kapasitesi 55 ton örme, 70 ton boyama, 100 bin metre baskı ve 150 bin adet hazırgiyim ile 60 bin adet ev tekstilidir. Yeşim, dünyada hazırgiyim sektöründe aynı çatı altında iplikten mamul ürüne kadar tüm işlemleri kendi bünyesinde yapabilen en büyük dört entegre tesisten biri olmasının yanı sıra, Türkiye’de yarattığı istihdam alanıyla da en büyük şirketler arasında yer almaktadır.

2005 senesinden beri Nike markasının üretim partneri olan Yeşim Tekstil, bu markanın yanı sıra, Gap, Banana Republic, Old Navy, Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Esprit, Hugo Boss, Lands' End, Tchibo ve Schlafgut gibi markalara üretim yapmaktadır.



*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.