Pazar, Temmuz 17, 2011

YONCA GIDA İŞ BAŞVURUSU

YONCA GIDA İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Yonca Gıda Sanayi A.Ş. Bitkisel Yağ İşletmeleri 1981 senesinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde kuruldu. İlk kurulduğunda günde 50 ton çekirdek kırma kapasitesine sahip olan bitkisel yağ üretim tesisi 1985 senesinde kapasitesini iki katına çıkararak günde 100 tona ulaştı.

1986 senesinde günde 50 ton kapasiteli bir rafinerinin de eklenmesi ile Yonca yemeklik yağ markası ortaya çıkmış oldu.

1989 senesinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde salça üretimine başlanıldı. 1994 senesinde Konserve İşletmeleri, domates ürünlerinde giderek artan talebi karşılamak üzere Manisa Karaağaçlı’ daki yeni tesislerine taşındı ve üretim kapasitesi 4 katına çıkarıldı. 1997 senesinde ise “Evin Konservecilik” Yonca Gıda Sanayi A.Ş. bünyesine katıldı ve yine aynı yıl ürün gamı turşu üretimi ile genişletildi.
1997 senesinde yine Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde 400 ton/günlük tohum işleme kapasitesine sahip yeni kırma tesisinin devreye girmesi ile firma, ayçiçeği yağı dışında kanola, soya ve pamuk tohumu da işlemeye başladı.

2000 senesinde günlük 150 ton ham yağ işleme kapasiteli yeni rafineri tesisi faaliyete başladı. 2007 senesinde ise 300 ton/gün tohum işleme kapasiteli yüksek protein içerikli küspe üretimini sağlamak üzere yeni kırma tesisi devreye girdi.

2009 yılına geldiğimizde Yonca markası günlük 700 ton yağlı tohum işleme ve 450 ton rafinasyon kapasitesine sahip bir gıda şirketi haline geldi.

Manisa Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Yağ işletmeleri ve Manisa-Karaağaçlı beldesindeki Konserve işletmeleri ile üretim faaliyetlerini sürdüren Yonca Gıda’ya 2010 senesinde Manisa-Saruhanlı’da yer alan Saruhan Gıda ve Konserve işletmelerinin de dahil edilmesiyle Türkiye’deki en büyük turşu üretim kapasitesinin sahibi oldu.
ISO’ nun yapmış olduğu araştırmaya göre Türkiye’ nin en büyük ilk 500 firması arasında yer almayı geleneksel hale getiren Yonca Gıda, 2009 yılı itibari ile de Türkiye’ nin en büyük ilk 500 şirketi sıralamasında 290. sırada yer aldı.

Kurulduğu günden bu yana kalite konusunda kendi standartlarını oluşturan firma, hammadde girişinden ürünün tüketiciye ulaşmasına kadar ürünlerini kalite kontrol aşamasından geçirmektedir. Bu doğrultuda Yonca Gıda, yağ işletmelerinde RW-TÜV ISO 9001: 2000 kalite belgesi, konserve işletmelerinde ise BVQI ISO 9001:2000, BRC (Grade A) ve IFS (Higher Level) belgeleri ile kaliteden ödün vermeden üretimini sürdürmektedir.

Yonca Gıda, yağ üretimi ile giriş yaptığı sektörde bugün, ayçiçek, mısır, kanola, soya yağı, zeytinyağı, konserve ürünler, ketçap, mayonez, salça, çeşitli domates ürünleri, değişik lezzetteki soslar ve turşu çeşitlerini de kapsayan geniş ürün yelpazesi ile Türk ve Dünya tüketicisinin damak tadına ve mutfağına hitap etmeye devam etmektedir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.