Cumartesi, Temmuz 16, 2011

ZENTİVA İŞ BAŞVURUSU

ZENTİVA İŞ BAŞVURUSU

Orta ve Doğu Avrupa’nın öncü eşdeğer ilaç firması Zentiva, Türkiye’deki çalışmalarına Temmuz 2007’de Eczacıbaşı işbirliği ile kurulan Eczacıbaşı-Zentiva ile başlamıştır.

Eşdeğer ilaç pazarındaki liderlik iddiasını ve performansını ülkemizde de başarıyla devam ettiren Zentiva, Mart 2009 itibariyle dünya ilaç pazarının liderlerinden sanofi-aventis grubu’nun bir üyesi olmuştur. Zentiva ülkemiz sağlık sektörüne de yaşam kalitesini artırmaya yönelik ürünler sunmaktadır.

Türkiye’nin ilk ve en büyük üretim kapasitesine sahip modern ilaç fabrikası olan Lüleburgaz tesislerinde üretilen ürünlerin Zentiva ve sanofi-aventis’in etkinlik gösterdiği diğer ülkelerde de yaygın bir şekilde pazara sunulmasıyla, global pazarlarda yayılım hedeflenmektedir.

Türkiye ilaç pazarında özellikle kardiyoloji, diyabet, merkezi sinir sistemi, kas-iskelet sistemi, kadın ve erkek sağlığı alanlarına odaklanan Zentiva, portföyündeki modern tedavi alternatiflerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasını amaç edinmiştir.

Mart 2009 itibariyle sanofi-aventis Avrupa, Zentiva N.V.’yi satın almıştır. Bu birleşmeyle beraber Zentiva, sanofi-aventis Grubu’nun eşdeğer ilaç kuruluşu olarak faaliyetlerine devam etmektedir.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.