Çarşamba, Temmuz 27, 2011

CITYGROUP TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

CITYGROUP TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firma hakkında genel bilgiler yer almaktadır.

Citi, 200 seneye yaklaşan tecrübesi ile 6 kıtada 100'ü aşkın ülkede, takriben 200 milyon müşteri hesabı ile faaliyet göstermektedir.
Türkiye'deki faaliyetlerine 1975 senesinde kurumsal bankacılık hizmetleri ile başlayan Citi, 1981 senesinde şube statüsünde faaliyetlerine başladı. Lakin Citi bu tarihten çok daha önce, Türkiye'deki otoyol projeleri, elektrik santralleri ve barajlar gibi pek çok kalkınma projesinin finansmanında yer almıştır. 1996 senesinde bireysel bankacılık, 1998'de ise ticari bankacılık hizmetleri sunmaya başlayan Citi, kurumsal ve ticari müşterilerine Krediler, Hazine Ürünleri, Kurumsal Finansman, Nakit Yönetimi, Dış Ticaret Finansmanı, Menkul Kıymet Saklama Hizmetlerini sunmaktadır.
Citi'nin Türkiye'deki bireysel bankacılık ürün ve hizmetleri, YTL ve döviz cinsinden Mevduat Ürünleri, Yerli ve Yabancı Yatırım Fonları, Bireysel Kredi ve Kredi Kartlarını kapsamaktadır.
Citi, şubeleri, ATM'leri, Citibank Online ve CitiDirect Online internet bankacılığı ile CitiPhone ve CitiService telefon bankacılığı kanalı ile kurumsal, ticari ve bireysel bankacılık müşterilerine hizmet sunmaktadır.
Citi, 2007 senesinde %20 hissesini alarak Akbank'a stratejik ortak olmanın yanı sıra, yine aynı yıl Opus Menkul Değerler A.Ş.'yi satın alarak Citi Menkul Kıymetler A.Ş olarak Türkiye'de menkul kıymetler hizmeti sunmaya başlamıştır.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.