Cumartesi, Temmuz 09, 2011

SÜTAŞ İŞ BAŞVURUSU

SÜTAŞ İŞ BAŞVURUSU
Sütaş iş başvurusu ve Sütaş işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Sütaş İnsan Kaynakları Politikası
Firmanın insan kaynakları politikası, aile olmanın şartı olarak, sevgi, insancıl davranış, eşitlik, güven ve açıklık prensipleri etrafında şekillenmektedir. Sütaş’ta insan kaynakları stratejik bir rol üstlenir, proaktif ve inovatif yaklaşımıyla, firmanın stratejik kararlarında etkin bir yapıdadır. En mühim varlığının insan kaynağı olduğu bilinci ile ürün ve hizmetlerimizin kalitesinin personelinin kalitesiyle başladığını bilen firma, bundan dolayı stratejik planlamalar yaparken de bu bilinçle hareket etmektedir.

İnsan kaynakları uygulamalarının merkezinde “aile olma” bilinci yer almaktadır. Bu bilinçle aile fertleri olarak gördükleri bütün personeline birebir dokunarak, onları dinleyerek, şirket kültürüne uyumlu insan kaynakları uygulamaları yürütmektedir. Her seviyedeki personelinin işinin lideri olduğu bilinciyle, bilgi ve yeteneklerine uygun görevlerde çalışmasını sağlıyor, sorumluluk veriyor, ihtiyaç duydukları her durumda da işlerini ve kendilerini geliştirmeleri için iş etkinliğini ve çalışma verimini artırıcı düzenlemeler yapıyor.

SÜTAŞ İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.


*Sitemizin kurumlar ile adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Sitemize sadece başvuru kaynaklarını bir araya getiren bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.