Cumartesi, Temmuz 16, 2011

YILDIZ SUNTA İŞ BAŞVURUSU

YILDIZ SUNTA İŞ BAŞVURUSU

Yıldız Sunta 1976 senesinde Gaziantep'te Anonim Şirket olarak kurulmuştur. Ünvanında değişik tarihlerde yapılan tadilatlarla günümüzdeki halini almıştır. Firma Orman Ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir ve sektörde % 30'luk bir paya sahiptir. Kısa bir süre zarfında İSO istatistiklerine göre 2000 , 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 ve 2007 senelerinde Türkiye çapında ilk 500 büyük firma arasına girmiştir.

Bu sürecin ardından 2002 senesinin ikinci yarısında ana üretimin bir sonraki seviyesi olan katma değerli ürünlerin üretimi için gerekli yatırımlara başlanmıştır. Bu yatırımların neticesinde, tek yetkili lisans anlaşması ile Laminat Parke üretimine başlanmıştır. Laminat Parke üretimine paralel olarak Profil üretimine de başlayan firma, bu imalatlar için gereken tutkal ve emprenye ünitilerini de eş zamanlı olarak devreye almıştır.



Faaliyete başladığı günden beri, sektöründe teknolojinin ve yeniliğin öncüsü olan firmamız, hem yatırımlarına, hem de araştıma ve geliştirme faliyetlerine hız kesmeden devam ederek, hem sizlere hakettiğiniz kaliteyi sunmaya devam edecek, hem de ülke ekonomisine katkısını sürdürecektir.




*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.