Pazartesi, Temmuz 11, 2011

ENERJİSA İŞ BAŞVURUSU

ENERJİSA İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında bu sene 101. sırada yer alan Enerjisa'nın işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır.

Enerjisa firması personelini; iş planlarımız doğrultusunda firma değerlerini ve işin gerektirdiği yetkinlikleri karşılayacak, yüksek motivasyon ve performansları ile katkı sağlayacak, firmaları geleceğe taşıyacak potansiyele sahip adaylar arasından seçmeye özen gösteriyor.

Boş pozisyonlar, Sabancı kariyer sitesi ve İK portalları ile duyurulmaktadır. Enerjisa insan kaynakları takımı eğitim ve tecrübe olarak uygun görülen adayları pozisyon için görüşmeye çağırmaktadır. Aranan pozisyona en uygun adayı belirleyebilmek için İnsan Kaynakları ve alakalı Bölüm Yöneticileri, işe alım sürecinde işbirliği yaparlar ve yetkinlik bazlı mülakat teknikleri kullanılarak adayların bilgi ve becerileri görüşmeler sırasında sorgulanır. Seçme ve yerleştirme sürecinde kişilik envanteri ve yabancı dil sınavı gibi araçlardan yararlanılmaktadır.


Üstter yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa Sabancı Holding'in kurumsal insan kaynakları sitesi olan Sabancikariyer.com'dur. Bu sitede özgeçmiş oluşturarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

* Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.