Pazartesi, Mayıs 27, 2013

Tai İş Başvurusu

Türkiye'nin en çok çalışılmak istenen kurumlarından bir diğeri de Tai. Tai'nin insan kaynakları bilgileri ve iş başvurusu işlemlerinin anlatıldığı bu sayfamızda gerekli bilgileri bulacaksınız.



Tai İnsan Kaynakları Hakkında

Kurumun sitesinden alıntılanan bilgilere göre:

"Şirketimizin “Dünyada Söz Sahibi Bir Şirket Olmak” hedefine ulaşmak amacıyla yürüttüğü faaliyetlere katkıda bulunacak nitelikte insan kaynağının TUSAŞ’a kazandırılması, kişisel ve mesleki açıdan geliştirilmesi ve değerlerimize bağlı aidiyetin sürdürülmesi İnsan Kaynakları politikamızın temelini oluşturmaktadır. Açık iletişimi, takım çalışmasını, kişisel ve mesleki gelişimi hedef alan uygulamalarla çağdaş İnsan Kaynakları yapılanmamızda temel misyonumuz; şirketimiz ve çalışanlarımızın hedef ve beklentilerini, şirket etik anlayışı dahilinde uyumlu hale getirerek, etkin, verimli ve motive çalışan bir organizasyonla şirket vizyon ve hedeflerinin gerçekleştirilmesini sağlamaktır. Rekabetçi insan gücü ile tüm paydaşları dengeli memnun edecek bir İnsan Kaynakları sistemine sahip olma İnsan Kaynakları vizyonumuz çerçevesinde insanı var olan en değerli varlığımız olarak kabul eden, bölümlerin, çalışanların ve çalışan ailelerinin el üstünde tutulduğu bir İnsan Kaynakları Yönetimi sağlamayı hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda; İnsan kaynağı sağlama sürecinde zengin ve kaliteli bir aday veri tabanı oluşturarak şirket ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte işgücüne hızlı erişim sağlayabilmek, Konusunda yetkin, motivasyonu yüksek, yenilikçi ve değişimlere açık çalışan profilinin yüksek potansiyel/kalitede tutulmasını sağlamak, İşe alım, ücretlendirme, performans, kariyer, yetenek yönetimi ve eğitim gibi tüm insan kaynakları süreçlerinde sistemsel ve süreç bazlı bir yaklaşım ile alt yapı oluşturmak ve geliştirmek, Piyasa koşullarının üzerinde şartlar ve sosyal imkanlar sağlayarak tercih edilebilir işyeri iklimi oluşturmak, Şirket hedeflerine ulaşma yolunda etkin iletişim, yaratıcılık ve yenilikçilik ortamı sağlayarak insan kaynağını yönlendirmek ve yönetmek, Sürekli öğrenmeyi ve gelişmeyi desteklemek amacıyla sistemli teknik eğitimlerin yanında çeşitli kişisel gelişim programları sağlayarak mesleki ve kişisel gelişimi sağlamak, ARGE-Teknoloji stratejileri paralelinde insan kaynağının yetkinliğini artırmak yönünde gelişim programları oluşturmak, Etkin İş Sağlığı ve Güvenliği politikaları ile çevrili bir çalışma ortamı sağlamak, temel stratejilerimizdendir"


Üstte yer alan sayfadan açık iş pozisyonlarına iş başvurusu yapabilirsiniz.


*İlanlar-Basvurular.blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvurusu formlarının derlendiği bir blogdur.

AĞAOĞLU İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin 1 numaralı iş başvuru blogu ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan Ağaoğlu İş Başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamıza hoş geldiniz. Hemen firmanın insan kaynakları ve işe alım süreci hakkında kendi sitelerinden alıntılanmış özet bilgi ve iş başvuru formuna ulaşarak iş başvurusu yapabileceğiniz sayfa bulunmaktadır.

Ağaoğlu İnsan Kaynakları Hakkında

"Ağaoğlu Şirketler Grubu' nun "Yaşam Mimarı" felsefesinin grup içindeki yansıması "aile" kavramıdır. Ağaoğlu Şirketler Grubu, bu kavramı gönül ve güç birliği içinde geleceğe bakma düşüncesinin bir ifadesi olarak benimseyen, çalıştığı kurumun geleceği ile kendi yarınlarını bütünleştirebilen ve yaptığı her çalışma ile değer yaratan kişilerden oluşan bir ailedir. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda dünyadaki gelişime paralel olarak, İnsan Kaynakları Yönetimi'ndeki gelişmeleri yakından takip eden ve "Stratejik Yönetim" kavramının değişmez bir bölümünü oluşturan İnsan Kaynakları Yönetimi uygulamalarının temel ilkeleri şunlardır: Uyum ve Gelişim: Ağaoğlu felsefesi, vizyonu, misyonu ve ilkelerini uygulayabilecek; kendini, takımını ve şirketini geliştirecek; teknolojideki gelişmeleri takip eden, uygulayan, eğitimli ve profesyonel insan kaynağını gruba kazandırmak. Dinamizm: Grup şirketlerinin, stratejik plan ve hedefleri doğrultusunda organizasyon yapılarını dinamik tutmalarını ve değişimlere hazır olmalarını sağlamak. Maksimum Performans: İnsan Kaynakları'nın en etkili ve verimli biçimde kullanılması ve yönetim gücünün grup hedefleri doğrultusunda yönlendirilmesi amacıyla sürekli kaliteyi iyileştirici süreç ve sistemlerle bireysel performansı ve takım performansını geliştirmek. Çalışanlarımızın Bugünü: Çalışanlara; çağdaş, rahat ve güvenli iş ortamı sunmak. Çalışanlarımızın Yarını: Çalışanlara kariyer geliştirme fırsatları sunmak. Bireysel Gelişim: Bireysel gelişimin iş gelişimine doğrudan yansıyacağı inancıyla çalışanların sürekli öğrenebileceği, deneyebileceği ve gelişebileceği çalışma ortamını sağlamak."




Hemen üstteki sayfadan şirkete online iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Sitemiz sadece iş başvurusu sayfalarının derlendiği bir blogsur.