Perşembe, Temmuz 14, 2011

BAKİOĞLU HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

BAKİOĞLU HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan Bakioğlu Holding işe alım süreci bilgilendirme sayfasıdır.

Bakioğlu Holding dahil olduğu bütün sektörlerde "dünya standartlarında" insan kaynakları yönetim prensibini benimsemiş, herkesin mensubu olmak isteyeceği ve üyesi olmaktan gurur duyacağı örnek bir Topluluk olmaya çalışmaktadır.

Elemanlarına birey olarak değer veren, adil davranan, başarılarını paylaşan, güvenilir bir topluluk olan Bakioğlu Holding, personelinin kendilerini geliştirmeleri ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için gereken ortamın hazırlanmasını kendine görev bilir. Çünkü Bakioğlu Holding, personeline fırsat yaratmanın ve destek olmanın sahip olduğu vizyona ulaşmada en önemli anahtar olduğunun bilincindedir.

İnsan Kaynakları Yönetimi alanında vizyonu; Bakioğlu Holding vizyon ve misyonu doğrultusunda; amaçlarına ulaşmak için gerekli yetkinliklere sahip iş gücünü holding bünyesine çekmek, geliştirmek ve devamlılığını sağlamaktır.

BAKİOĞLU HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU YAPIN.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

ATAY HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ATAY HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfada Atay Holding'in işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır.


Atay Holding vizyon ve amaçları doğrultusunda vasıflı insan gücü ile piyasadaki rekabet üstünlüğünü yakalamak ve devam ettirebilmektir.

Amacı, Doğru insanı işe doğru yerleştirerek ve bu bireylerin devamlı gelişimini sağlayarak, yetenekli, katılımcı ve yaratıcı iş gücünü oluşturmak ve bu bireyleri elde tutmaktır.


BAŞVURU ŞEKLİ
Atay Holding ve şirketlerine daima iş başvurusu yapabilirsiniz.

Lise ve Üniversite mezunları ik@atay.com.tr 'den,
İlköğretim mezunları faksla (232-4258936) ya da Aydın'daki merkeze (Aydın Muğla Karayolu 3.km. - Aydın) şahsen iş başvurusu yapabilir.
Holding Merkezi İzmir'de, işletmeleri Aydın'dadır.
Sorularınız için : ik@atay.com.tr

ATA HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ATA HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Ata Holding iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.

Ata Holding İnsan Kaynaklarının amacı, değer katmak, yaratıcı olmak, gelişimi ve sinerjiyi sağlamaktır.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın kurumsal İnsan Kaynakları sitesi olan Atakariyer.com açılacaktır. Bu sayfada üyelik oluşturduktan sonra iş başvurusu yapabilirsiniz.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

ARAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ARAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU


ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Aras Holding iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.



Holding amaç ve stratejileri doğrultusunda, çalışanlarının sergiledikleri performansa göre Aras Holginge bağlı iştiraklerde yatay ve dikey kariyer yapma olanakları mevcuttur.

Holding çatısı altında bulunan şirketlerde devamlı verilen eğitimler ve yapılan kariyer planlama faaliyetleri ile kurum kültürünü benisemiş, kendini daima geliştiren her seviyedeki personele kariyerlerinde ilerleme fırsatları sunulur.

Aras Holdinge bağlı şirketlerde ihtiyaç duyulan pozisyona eleman alımında, öncelikle şirket bünyesindeki iç kaynaklar araştırılır.

Aras Holding'e bağlı şirketlerde çalışan olarak işe başlayıp, daha sonra şirketlere bağlı birim ve Bölge Müdürlüklerinde yönetici olarak devam eden çalışanlar bulunmaktadır.

ARAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU YAPIN.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

ALTINBAŞ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ALTINBAŞ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Özellikle kuyumculuk sektöründe öncülerden biri olan Altınbaş Holding'in işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Altınbaş Holding Hakkında Özet Bilgi

Türkiye için 1950 senesi her açıdan kritik bir seneydi. 1939 senesinden 1945 senesine dek devam eden 2. Dünya Savaşı’nın akabinde Türkiye, 1946 ile beraber çok partili hayata geçmişti. Türkiye’nin her bakımdan dünyayla bütünleşmesi hızlanmaktaydı. İşte Altınbaş Holding’in temelleri de Türkiye için böylesine mühim olan bir senede atıldı. Altınbaş Kuyumculuk, Kurtuluş Savaşı'ndaki direnişin en önemli kalelerinden birisi olan ve bu mücadelesiyle Atatürk gibi “Gazi” unvanına layık görülen Gaziantep şehrinde Türkiye ile buluştu. Mehmet Altınbaş tarafından kurulan bu kurum, aradan yaklaşık 50 yıl geçtikten sonra Türkiye’nin en önde gelen holdinglerinden birine dönüştü.

Altınbaş’ın tarihi, Türkiye’nin kalkınmasına paralel bir tarihtir. 1980’lerde küreselleşmenin öneminin iyice farkına varan Türkiye’de, Altınbaş Kuyumculuk da bu sürecin gereği olan dışa açılmayı gerçekleştirdi. Altınbaş Mücevherat’ın kuruluşuyla Altınbaş, yurtdışına açıldı. Bu yurt dışına açılış 2008 yılına gelindiğinde 35 ülkeye doğrudan, 80 ülkeye dolaylı ihracat yapan bir devin ilk hamlesiydi. Yurt dışına açılmasından kısa bir süre sonra Altınbaş, Kıbrıs Altınbaşbank’ı kurdu. Böylece hem yurt dışında doğrudan yatırımlara başlıyor, hem de finans sektörüne el atıyordu. Finans sektörüne güçlü bir giriş yapan Altınbaş, aynı dönemde yine KKTC’de Altınbaş Yatırım’ı kurarak bu sektörde ne kadar iddialı olduğunu gösteriyordu.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

ARKAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ARKAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Arkas Holding hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmanın işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri de vardır.

Arkas Holding İşe Alım Süreci
Amaçlara ulaşmada, firmayı başarıya taşıyan esas güçlerden biri de elemanlarıdır. 2000'li senelerde de müşterilerini, verdikleri hizmetlerin her kademesinde memnun ederek, iş sahasındaki liderliğini devam ettirmek ve geliştirmek, İnsan Kaynakları yaklaşımımızın özünü oluşturuyor.



ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

AKFEN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

AKFEN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Türkiye'nin en büyük gruplarından biri olan Akfen Holding hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmanın işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri de vardır.


Akfen Holding Hakkında
Günümüzde, güçlü sermaye yapısı ve kurumsal idare zihniyeti sayesinde aktif olarak bulunduğu bütün sektörlerde lider konumda olan Akfen, 1976 senesinde kuruldu. Akfen Grubu, istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ettirdiği büyüme yolculuğunun bir gereği olarak 1999 senesinde şirketlerini holding çatısı altında topladı ve böylece daha etkin bir yönetim yapısı meydana getirdi.

Holding'in esas faaliyet konuları arasında havalimanı, inşaat, liman yapım, yatırım ve işletmeciliği başta olmak üzere enerji ve diğer altyapı yatırımları ile gayrimenkul yatırım projelerinin geliştirilmesi, yapımı ve işletmeciliği ve su ve atıksu imtiyazları yatırım ve işletmeciliği yer almaktadır.

Bugün Akfen Holding ana faaliyet konularına ek olarak konut inşaatı, sanayi tesisleri, doğalgaz şebekeleri ve şehir dağıtım sistemleri, çevre koruma ve altyapı tesisleri, çelik konstrüksiyon ve konveyör üretimi, turizm yatırım ve işletmeciliği,gümrüksüz satış mağazası işletmeciliği, yiyecek içecek hizmetleri, ile hidroelektrik ve doğalgaz enerji santralleri yatırımları ile enerji üretimi konularında da faaliyet göstermektedir.

Akfen Holding'i başarılı kılan esaslar; imtiyaz haklarının kazanılması ve bunların yenilenebilmesi, faaliyet göstediği sektörlerde lider olabilme yeteneği, kendi sektörlerinde isim yapmış küresel ortaklar ile işbirliğine gidebilme yetisi ve gerçekleştirdiği yatırımlarla değer yaratma becerisidir.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

ECZACIBAŞI HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

ECZACIBAŞI HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Eczacıbaşı Holding Türkiye'nin en eski ve en büyük holdinglerinden biri. Gruba ait sayısız şirket mevcut. Bu sayfada Eczacıbaşı Holding'in işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.


Eczacıbaşı Holding Hakkında
Dr. Nejat F. Eczacıbaşı tarafından 1942 senesinde temelleri atılan Eczacıbaşı Grubu, endüstri alanındaki ilk girişimini, 1952 senesinde İstanbul’da kurulan Türkiye’nin ilk modern ilaç fabrikası ile gerçekleştirdi.

Eczacıbaşı günümüzde, esas olarak yapı ürünleri, sağlık, tüketim ürünleri alanında, ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik olarak çalışan bir sanayi kuruluşları topluluğudur. Grup yapısında, bu ana sektörler haricinde finans, bilgi teknolojileri, kaynak teknolojileri, madencilik ve gayrimenkul geliştirme alanında etkinlik gösteren kuruluşlar da yer alıyor.

Grup, dünyanın tek çatı altında toplanmış en büyük seramik sağlık aletleri fabrikalarından birine sahip bulunuyor. Temizlik kağıtları pazarında ise Türkiye'de liderliği elinde tutuyor.

Topluluğun sermayesi halka açık kuruluşlarını EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş., Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş., Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. oluşturuyor.

Eczacıbaşı, yedisi yabancı ortaklı olmak üzere toplam 39 kuruluşu, 10.100 çalışanı ve 2010 senesi sonu itibariyle 2,1 milyar Avro cirosu ile Türkiye'nin önde gelen sanayi toplulukları arasında yer alıyor.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa Eczacıbaşı Holding'in resmi İK sitesi olan Eczacibasikariyer.com'dur. Bu sayfada CV'inizi oluşturabilir gruba ait şirketlere iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca genel başvuru da yapabilirsiniz.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

KORDSA GLOBAL İŞ BAŞVURUSU

KORDSA GLOBAL İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Kordsa Global'in işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır.


Kordsa Global'in uzun ve köklü kültürü günümüze geldiğimiz zaman 5 kıtaya yayılarak 9 ülkenin değişik renklerini de kendine katarak zenginleşti.

Kordsa'dan Kordsa Global'e uzanan yolda, satınalma ve ortaklıklarla bünyesine kattığı tüm firmalara aynı değerlerle sahip çıkan bir yönetim anlayışı ile ilerledi.

Kordsa Global, sahip olduğu zengin çalışan yapısını ve yerel uzmanlıkları müşterilerine global anlamda sağlamak amacıyla kullanmayı ana amaçlarından biri olarak görüyor.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

OTOKAR İŞ BAŞVURUSU

OTOKAR İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Otokar Koç Grubu'na bağlı firmalardan biridir. Firmanın işe alım süreci hakkında bilgiler bu sayfamızdadır.


Otokar'da Koç Topluluğu'nun benimsemiş olduğu ana İnsan Kaynakları politikaları takip edilir. İnsan kaynakları aşamaları, personelin işe alınmasından itibaren aşağıdaki şekilde işler:
Seçme Yerleştirme Aşaması
İnsan Kaynakları Müdürlüğü, müdürlükler tarafından bildirilen personel taleplerinin karşılanması için mevcut veri kaynaklarını değerlendirerek uygun görülen adayları görüşmeye davet eder.
Beyaz yaka pozisyonlar için;
Görüşmeye davet edilen adaylara kişilik envanteri ve İngilizce seviye tespit sınavı uygulanır. Görüşme sonuçları değerlendirildikten sonra ilgili müdürlük ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından uygun görülen adaylara ücret teklifi sunulur ve işe yerleştirme süreci başlar. Beyaz yaka iş başvuruları www.kockariyer.com adresinden yapılabilmektedir.
Mavi yaka pozisyonlar için;
Görüşmeye davet edilen adaylara, iş görüşmesi ve atölye ortamında mesleki profil testi uygulanır. Bu aşamaları başarıyla geçen adaylara ücret teklifi sunulur ve işe yerleştirme süreci başlar. Mavi yaka iş başvuruları ise buradan yapılabilmektedir.



ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

LİMAK İŞ BAŞVURUSU

LİMAK İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük firmalarından olan Limak'ın işe alım süreci hakkında açıklamalar yer almaktadır.

Limak Holding ve bağlı firmalara iş başvurusunda bulunmak için "Genel Başvuru" yapabilirsiniz. CV'inizin firmaya ulaşması ile beraber başvurunuz ön değerlendirmeye alınır. Başvurduğunuz pozisyonun ve niteliklerinizin örtüşmesi durumunda sizinle temasa geçilir. Genel Başvuru ilanına göndermiş olduğunuz özgeçmişler ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirilir. Firmanın sitesine yapmış olduğunuz başvurular yalnızca Limak Holding İnsan Kaynakları tarafından görüntülenecek olup tüm başvurular gizlilik esası çerçevesinde değerlendirilir.




* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Datateknik İş Başvurusu

Datateknik İş Başvurusu

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Datateknik işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır.

Kurulduğu 1989 senesinden bugüne, sürekli büyüyen ve bilişim sektörünün önde gelen sistem entegratörlerinden olan Datateknik, Kamu, Savunma, Telekom ve Eğitim alanlarında ülkemizin gelişimine katkı sağlayan önemli projelere ve başarılara imza atmıştır. Datateknik, 2011 yılından itibaren AR-GE ve innovasyona verdiği önemi arttırarak Türkiye’nin lider çözüm ve hizmet sağlayıcısı şirketi olma vizyonu ile yoluna devam etmektedir.

Datateknik, Cisco, EMC, Exper, Fujitsu, HP, IBM, Intel, Intermec, Juniper, Microsoft, Oracle-Sun, Sony, Vmware gibi üreticilerin Türkiye’deki önde gelen iş ortaklarındandır ve bu firmaların ürettiği güncel teknolojiyi yetkinlikleri ile birleştirerek müşterilerine anahtar teslim çözümler sunmaktadır. Çalışmalarını yenilik, kalite ve girişimcilik anlayışıyla sürdüren ve tüm Türkiye çapında 300’den fazla noktada yüksek hizmet kalitesi sunan Datateknik, ISO 9000, ISO 14000, ISO 20000 ve ISO 27001 sertifikalarına sahiptir.

Datateknik İş Başvurusu Yapmak İçin Tıklayın.

Üstteki sayfadan açık iş pozisyonlarına bakabilir ve online olarak başvurabilirsiniz.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

ARÇELİK LG KLİMA İŞ BAŞVURUSU

ARÇELİK LG KLİMA İŞ BAŞVURUSU

Arçelik-Lg Klima işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri bu sayfadadır.

Seçme Yerleştirme
Firmaya Internet, e-mail, fax, posta ya da iş istek formu doldurarak yapılan bütün başvurular Başvuru Havuzu' na güncellenir. Personel ihtiyacı doğduğunda, başvurular arasından uygun görülen adaylar ön görüşme için İnsan Kaynakları Bölümü' ne davet edilir. Olumlu olanlar ilgili yöneticinin de katıldığı ikinci bir görüşmeye çağrılır. Duruma göre adaylara ingilizce testi ve kişilik envanteri uygulaması da yapılabilir.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

BETEK BOYA İŞ BAŞVURUSU

BETEK BOYA İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Betek Boya , en bilinen boya markalarından biri olan Filli Boya'nın da üreticisidir. Bu sayfada firmanın işe alım süreci ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfanın sonunda yer alan bağlantıdan online iş başvurusu yapabilirsiniz.

Betek Boya İşe Alım Süreci

Filli Boya’da işe alım sürecinin maksadı, üstlenecekleri pozisyonun gerekliliklerini en iyi biçimde yerine getirecek, firmanın yapısıyla uyum göstererek firmaya sağladığı katkıyı devamlı arttırabilecek bireylerin firmaya kazandırılmasıdır.

Filli Boya’ya başvurular e-posta, web sitesi, firma personelinin ya da danışman firmaların tavsiyeleri gibi farklı kaynaklardan iletilebilir. İletilen bütün başvurular Betek İnsan Kaynakları başvuru veritabanına işlenir. Bütçe dahilinde oluşan açık pozisyonlar olduğu zaman bu başvurular değerlendirilir.

Adaylarla ilk görüşme İnsan Kaynakları Departmanı tarafından gerçekleştirilir. Bu görüşmenin sonucunda aranan niteliklere sahip olduğu belirlenen adaylar ilgili bölüm yöneticisiyle yapılacak ikinci görüşmeye davet edilir.

Her iki görüşmede de olumlu bulunan adaya İnsan Kaynakları tarafından iş teklifi yapılır.
Görüşmeleri olumsuz sonuçlanan adaylara bilgilendirme mektubu gönderilir ve özgeçmişleri oluşabilecek başka pozisyonlarda değerlendirilmek üzere bir yıl süreyle veritabanında saklanır.


ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

TEMSA İŞ BAŞVURUSU

TEMSA İŞ BAŞVURUSU

Temsa Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alıyor. Bu sayfada firmanın işe alım süreci hakkında bilgiler yer almakta. Makalenin sonunda iş başvurusu yapmanız için gereken bilgilere ulaşacaksınız.

"Yaratıcı çözümler" sunarak pazarda "küresel marka" olmayı amaçlayan firmanın belirlenen stratejiler doğrultusunda, rekabet avantajı yaratacak organizasyonlara sahip olması için gereken eğitim, gelişim ve yetiştirme çalışmalarının gerçekleştirilmesini sağlayarak ortak bir Şirket Kültürü oluşturmak.

Bu politika paralelinde;
Mesleki ve bireysel yetkinlikleri devamlı güncel tutarak eğitim ve gelişimi hayat boyu sürdürmek.
Etkin ölçüm/değerlendirme sistemi kurarak doğru adayları firma bünyesine kazandırmak.
Objektif ve anlaşılır değerlendirme sistemlerini oluşturarak başarılı performansı belirlemek ve maddi, manevi takdir, tanıma yöntemlerini yaşama geçirmekten,
Elemanların kişisel gelişim alanlarını tanımlayarak gerek duyduğu yetkinlikleri kazandırmak.
Elemanlara sürdürülebilir bir motivasyon ve tatmin sağlamak,
İnsana saygı unsurunu temel alan bir yönetim anlayışını oluşturmaktan ve etik değerleri uygulamak.

TEMSA İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Sabancı grubunun resmi İK sitesinin Temsa bölümü açılacak. Bu sayfada iş başvurusu yapabilirsiniz.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

MARSAN GIDA İŞ BAŞVURUSU

MARSAN GIDA İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Marsan Gıda'nın işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri bu sayfadadır.

Marsan Gıda İşe Alım Süreci
Firmanın "İstihdam/İşe alma" süreci, senelik bazda yapılan İnsan Kaynakları Planlama/ Bütçe faaliyetleri ile başlar. Meydana çıkan iş gücü / personel ihtiyaçları doğrultusunda aranan vasıflara sahip adayların çeşitli kaynaklardan temini, bu adaylarla yapılan birkaç aşamalı mülakatlar, referans araştırması, uygun adayın seçimi, ücret ve yan menfaat paketinin bildirilmesi, işe başlama ile son bulur. Mülakatlar ilgili Departman ve İnsan Kaynakları yöneticilerinin katılımı ile yapılır ve gerekli görüldüğü taktirde Psikometrik, Teknik Testler ile desteklenir.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

NUH ÇİMENTO İŞ BAŞVURUSU

NUH ÇİMENTO İŞ BAŞVURUSU


Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında üst sıralarda yer alan Nuh Çimento'nun kariyer,insan kaynakları, işe alım süreci ve iş başvurusu bilgilerinin bulunduğu ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Yalın ve modern organizasyon idare stilini benimsemiş olan firma; hedeflerine ulaşabilecek yapıda yaratıcı, iç ve değişiklerin taşıyıcısı olabilecek özellikteki insan kaynaklarını, tamamen objektif değerlendirme kriterleri ile seçmektedir.

İnsan kaynaklarının ve her bir elemanın eğitimi ve geliştirilmesi firmada ana bir yönetici sorumluluğu olarak benimsenmiştir.

NUH ÇİMENTO İŞ BAŞVURUSU

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Nuh Çimento'non online iş başvuru formu açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.







ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

MERKEZ ÇELİK A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

MERKEZ ÇELİK A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 firması arasında yer alan Merkez Çelik A.Ş.'nin işe alım süreci ve iş başvurusu bilgileri bu sayfadır.

Merkez Çelik İşe Alım Süreci
Firma, vizyon, misyon ve politika doğrultusunda; “en iyi” leri bünyesine katmak ve “Doğru İşe Doğru Eleman” sloganını yaşatmak için bütün gereksinimlerinde başvurmak üzere www.boydakkariyer.com sitesinden faydalanarak burada ciddi bir aday havuzu oluşturmaktalar. Ayriyeten “kariyer.net” sitesi aracılığıyla da aday havuzu oluşturulmaktadır. Bütün grup firmaları için sene boyunca pek çok özellikte ve farklı vasıflardaki pozisyonlar için ilanlar yer almaktadır. İlanlar için yapılan başvurular arasından, firmaya ihtiyaçları doğrultusunda en uygun bulunan adaylar seçilerek görüşmelere davet edilmektedirler.



ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

KENT GIDA İŞ BAŞVURUSU

KENT GIDA İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin en eski şekerleme ve sakız markalarını da bünyesinde bulunduran Kent Gıda'nın işe alım süreci ve iş başvurusu bilgilerinin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Kent Gıda Kraft Foods bünyesindedir.Kraft Foods, yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren dünyanın en büyük ikinci firmasıdır. 2010 senesinde firmanın faaliyet cirosu 49.2 milyar dolara ulaşmıştır. Toplam 140.000 kişiden oluşan personeli ile, 180 adet üretim ve işletme tesisiyle faaliyet göstermektedir. 170'ten fazla ülkede, her gün yüz milyonlarca kere tüketiciler gözde Kraft Foods markalarıyla buluşmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada online iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Türk Prysmian İş Başvurusu

Türk Prysmian İş Başvurusu


Firmanın işe alım süreci ve iş başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Firmayı Tanıyalım
Şirket, kuruluşundan günümüze değin yenilik, teknoloji, kalite ve müşteri memnuniyeti konularında Türkiye'de ve uluslararası pazarda liderliğini devam ettirmektedir. 1964 senesinde, Mudanya'da kurulmuş olan Türk Siemens'e ait kablo fabrikasının mülkiyeti 5 Ağustos 1999 tarihinde Pirelli'ye geçmiş ve 28 Temmuz 2005 tarihinde gerçekleşen uluslararası hisse devri neticesinde Prysmian ismi altında hizmet vermeye başlamıştır.


Türk Prysmian İş Başvurusu

Firmanın İK sayfasında yer alan bilgilere göre firma iş başvurularını email yoluyla kabul etmekteymiş.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.