Cuma, Haziran 17, 2011

VAKIFBANK İŞ BAŞVURUSU

VAKIFBANK İŞ BAŞVURUSU

Vakıfbank İş Başvurusu yapmak için gereken bilgiler ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada yer almaktadır.

Vakıfbank Kariyer Olanakları
VakıfBank'ta çalışma hayatınıza altta yer alan ünvanlarda görev alarak başlamak mümkündür.
1. Memur
2. Uzman / Mali Analist Yrd.
3. Müfettiş Yardımcısı

Vakıfbank'ta kariyer yolu, müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı, mali analist yardımcısı ve memurluktan başlayarak genel müdürlük pozisyonuna kadar çıkmaktadır.Kariyer yollarındaki ilerleme sınav, kıdem ve performans esasına dayanmaktadır.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

YAPI KREDİ BANKASI İŞ BAŞVURUSU

YAPI KREDİ BANKASI İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası İş Başvuru bilgileri yer almaktadır.

Önce bankayı tanıyalım:

1944 senesinde, Türkiye’nin ilk ulusal çaplı özel bankası olarak kurulan Yapı Kredi, özgün bankacılık yaklaşımı ve teknoloji alanındaki liderliği ile sektörde birçok ilki gerçekleştirmiştir.
1967 senesinde Türk bankacılık sektörünün ilk defa bilgisyayarla tanışmasını sağlamıştır
1980’li senelerde Türk halkını bireysel ykrediler, kredi kartları, hesap erişim kartları, ATM'ler ve pek çok yatırım ürünleriyle tanıştırmıştır.
1984 senesinde ilk şubeler arası online bankacılık uygulamasını gerçekleştirmiştir.
1985 senesinde toptan ticari bankacılık ismi altında günümüzdeki kurumsal bankacılık ürün ve hizmetlerinin temellerini atmıştır
1986 senesinde uluslararası sermaye piyasalarında bono ve sertifikaları satılan ilk Türk bankası olmayı başarmıştır.
1988 senesinde Türkiye’nin ilk “kredili” kredi kartını devreye sokmuştur ve Türkiye’de ilk bireysel krediyi vermiştir.
1989 senesinde Türkiye’de ilk otomobil kredisini vermiştir.
1991 senesinde telefon bankacılığı hizmetini ve Türkiye’de kredi kartlarında puan sistemini başlatmıştır.
1995’te bankalar arasında ilk ISO 9001 kalite güvence belgesini almıştır.
2002’de Türkiye’de mobil POS uygulamasını başlatmıştır.
2004’te bireysel müşterilerin bütün bankacılık gereksinimlerini tek başvuruyla karşılayan bir sadakat programı olan “Benim Param” ile müşteri sadakatini ilk defa sistemli bir biçimde ödüllendirmiştir.
2006’da Koçbank ile birleşerek Türk bankacılık sektörünün en büyük birleşmesini gerçekleştirmiştir.
2007’de Türkiye’nin lider kredi kartı programı World’ü tekrardan yapılandırarak tek marka, tek kart çatısı altında toplayan, bu şekilde kredi kartı piyasasında yeni standartlar getirerek ilk defa müşterilere, seçtikleri kredi kartına arzu ettikleri hizmetleri dahil etme olanağı tanımıştır.
2008 senesinde World Paylaşım Programı ile ilk kez puanla bağış platformunu kredi kartı müşterilerinin hizmetine sunan ve Worldcard müşterilerinin sosyal sorumluluk projelerine destek olmasına olanak sağlamıştır.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

ŞEKERBANK İŞ BAŞVURUSU

ŞEKERBANK İŞ BAŞVURUSU

İşe Alım Süreci

Tecrübesiz İşe Alım

Sektör tecrübesi bulunmayan adaylar için  yılın değişik dönemlerinde bankanın yürüttüğü, işe alım programları ile alakalı detaylı bilgilere aşağıdaki kısımlardan ulaşabilirsiniz.

• Müfettiş Yardımcısı
Bankanın "Müfettiş Yardımcısı" pozisyonu için alakalı ilana yapılan online başvurular değerlendirilmeye alınmaktadır. Başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar Türkiye genelinde toplu olarak yapılan merkezi sınava çağrılırlar. Yapılan sınav ve mülakat neticesinde olumlu bulunan adaylar Teftiş Kurulu Başkanlığı'na bağlı olarak göreve başlamaktadırlar.

• Uzman Adayı/ Müşteri Temsilcisi
Bankanın "Uzman Adayı-Müşteri Temsilcisi" pozisyonu ile alakalı ilana yapılan online başvurular değerlendirmeye alınmaktadır. Başvuruları olumlu bulunan adaylar Türkiye genelinde toplu olarak yapılan merkezi sınava çağrılırlar. Yapılan sınav ve mülakat neticesinde olumlu değerlendirilen adaylar Genel Müdürlük Ünitelerinde Uzman Adayı, Şube pazarlama kadrolarında Müşteri Temsilcisi olarak göreve başlamaktadırlar.
• Gişe Yetkilisi/Memur
Gişe Yetkilisi/Memur pozisyonları için, banka tarafından yayınlanan ilanlara ve bankanın internet sayfasına yapılan online başvurular değerlendirmeye alınmaktadır. Bu kadrolara alım yapılacak adaylar; Genel Yetenek Sınavı, Kişilik Envanteri ve Mülakat neticesine göre, bankanın gereksinimleri doğrultusunda uygun bölümlere yerleştirilir.

Tecrübeli İşe Alım

İşe alımlarda tüm pozisyonlar için doğru hedef grubuna ulaşılarak en uygun adayın seçilmesi hedeflenmektedir. Kurum kültürüne uygun, açık iletişim ve devamlı gelişime inanan, kurum aidiyetine sahip, müşteri ve netice odaklı adayların bankaya katılması amaçlanmaktadır.

Ek olarak tecrübeli işe alımlarında; adayların pozisyonun gerektirdiği eğitim, bilgi, tecrübe ve yetkinliklere sahip olması beklenmektedir.

Stajyer Alımları

Şeker Bankası; staj zarureti olan üniversite öğrencilerine; bankacılık sektörünü ve Şekerbank'ı yakından tanımaları maksadıyla yaz dönemlerinde en fazla üç ay staj olanağı sunmaktadır.
Yapılan staj başvuruları İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nce değerlendirilir, uygun bulunan adaylar gereksinim duyulan şubelere yönlendirilir.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile başlantısı yoktur.

ZİRAAT BANKASI İŞ BAŞVURUSU

ZİRAAT BANKASI İŞ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası İşe Alma Süreci

Ziraat Bankası'nda personel gereksinimi duyulan vazifelere, belirtilen ünvanlarla alınacaklar için, İnsan Kaynakları Yönetmeliğinde belirtilen genel koşulların dışında , işin vasfına göre, personel açığı bulunan birimin tavsiyeleri de dikkate alınarak özel şartlar belirlenir ve ilan edilir.

Ziraat Bankası'na bütün iş başvurularının yazılı olarak yapılması şarttır. Yazılı sınava girmek ve/veya mülakata katılmak isteyenler, İş Başvuru Formunu doldurarak, ilanlarda belirtilen yerlere başvururlar. İşin vasfına göre, İş Başvuru Formuna banka tarafından istenen diğer belgeler ilave edilir


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlarla bağlantısı yoktur.