Cuma, Temmuz 08, 2011

BOSCH İŞ BAŞVURUSU

BOSCH İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin ve dünyanın lider beyaz eşya üreticilerinden biri olan Bosch firmasında çalışmak için yapmanı gerekenlerin anlatıldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Bosch İşe Alım Süreci

İşinizden zevk almak, başarılı bir kariyer için ana bir önkoşuldur. Herkesin ideal bir iş ile ilgili kendine göre bir düşüncesi vardır. Bosch kendini işine adayan bireylere içinde kişisel kariyer fırsatları bulunan çok büyük bir birysel gelişim alanı sunar.

Stajyerler
Herkesin kendi seçimi vardır!! Bosch geniş bir faaliyet alanı yelpazesinde pek çok stajyerlik imkanı sunar.

Öğrenciler
Bosch'ta öğrenciler daha öğrenimleri sırasında ilk profesyonel deneyimlerini büyük bir kuruluş içerisinde edinme şansına sahip olurlar.

Yeni Mezunlar
Bosch, işe başladıkları günden başlayarak, mezunların kariyerlerini teşvik eder ve onları gelecekteki görevleri için planlı bir şekilde hazırlar.

Meslek Sahipleri
Bosch iyi eğitimli profesyoneller için pek çok cazip iş ve ideal yükselme imkanları sunar.


Üstte yer alan firmaya ait sayfada açık iş pozisyonları için başvurunuzu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

ANADOLU EFES İŞ BAŞVURUSU

ANADOLU EFES İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin lider firmalarından Anadolu Efes'in işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır. 

Anadolu Efes'in vizyon, misyon ve stratejileri doğrultusunda şirketin büyüme ve karlılığına, personel verimliliğini artırarak ve nitelikli, motive, bağlılığı yüksek iş gücü oluşturarak katkıda bulunmak, firma stratejileri doğrultusunda insan kaynakları stratejileri geliştirmek ve tüm operasyonlarda insan kaynakları sistemlerinin uygulanmasını koordine etmektir. İnsan kaynakları misyonu doğrultusunda firmanın ana stratejisi; Şirket hedeflerine odaklı, takım halinde bilgi ile çalışan, devamlı gelişen, mutlu, motivasyonu yüksek ve eğitimli bir insan gücü meydana getirmektir. İnsan kaynakları stratejisi internet sitesinde kamuoyunun bilgisine de sunulmuştur.Şirket'e dahil olan bütün şirketlerin İnsan Kaynakları Stratejisi, vizyon ve misyonları doğrultusunda hazırlanarak stratejik iş planlarımıza destek vermek amacıyla uygulanmakta olup şu temel politikalar altında yürütülmektedir;

(1) Organizasyonel verimliliği artırmak

(2) Stratejileri merkezi, politikaları yerel olarak belirlemek,

(3) Doğru iş için, doğru zamanda, doğru insanı bulmak,

(4) Dinamik yapımızı korumak ve proaktif olmak,

(5) İnsan Kaynağımızı Grubumuza rekabet avantajı yaratan taklit edilemez bir unsur olarak görmek.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Anadolu Efes grubunun insan kaynakları sayfası(Anadolukariyerim) açılacak. Bu sayfadan online olarak iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

AKSA İŞ BAŞVURUSU

AKSA İŞ BAŞVURUSU

Aksa İş Başvurusu hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

İnsan kaynakları yönetimi, Aksa'nın stratejik hedeflerinden biri olan kurumsal itibar ve süreklilik prensibini destekleyecek şekilde planlanmaktadır. Aksa'nın insan kaynakları politikasının ana hedefi, kurumsal amaçlara ulaşmak için sorumlu, yaratıcı, katılımcı, özgüven sahibi, kendini devamlı geliştiren ve profesyonel donanımı yüksek bir kadroyu Aksa'ya kazandırmaktır.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Aksa grubunun insan kaynakları sayfası açılacak. Bu sayfadan online olarak iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

TPAO İŞ BAŞVURUSU

TPAO İŞ BAŞVURUSU
TPAO iş başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır.

Personelinin yoğun çabası , fedakarlığı, geçmişten edindiği bilgi birikimi ile köklü bir firma kültürüne sahip olan TPAO, dünya çapındaki teknolojik alt yapısı ve uluslararası projelerde ülkemizi başarıyla temsil edebilen yetişmiş insan gücü ile 1954 senesinden beri çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Türkiye'nin petrol ve doğal gaz gereksinimini karşılayan, çalışılması en çok arzu edilen, bölgesinde etkin bir “Dünya Enerji Şirketi” olma vizyonu doğrultusundaki rotasını çizen TPAO; geleceğe daha emin adımlarla ilerlemek için personeline yatırım yapmayı sürdürmektedir. Başarının, sadece işinde uzman ve motivasyonu yüksek kişilerce sağlanabileceğine inanan TPAO, dinamik bir İnsan Kaynakları Sistemi oluşturma faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sitelerinde yer alan bilgilere "
TPAO’lu Olmak 
TPAO'da, personel alımları belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda Türkiye İş Kurumu aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. İşe alım ilanlarımız Türkiye İş Kurumu (www.iskur.gov.tr) ve TPAO (www.tpao.gov.tr) resmi internet sitelerinden takip edilebilir.
Aranan niteliklere sahip adaylar arasında KPSS puanına göre sıralama yapılmaktadır. Alınacak personel sayısının üç (3) katı kadar aday sözlü mülakat sınavına tabi tutulmaktadır. Sözlü mülakatta, iş alınacak adayın, pozisyona göre mesleki ve teknik bilgileri sınanmaktadır. Ayrıntılı bilgiler için İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ile iletişime geçilebilir." işe alım süreci bu şekildedir.

MİLANGAZ İŞ BAŞVURUSU

MİLANGAZ İŞ BAŞVURUSU

Milangaz iş başvurusu yapmak için gerekli olan bilgiler bu sayfada yer almaktadır.

Ülkemizin ilk gazı Milangaz bundan 45 sene önce tüketicileriyle buluştu. Geçen zaman içerisinde, Türkiye'nin değişik noktalarına kurulan 28 dolum tesisi, 10000'den fazla ana ve tali bayi ile Demirören kalitesini halkımıza ulaştırmayı sürdürdü. Günümüzde Anadolu'nun pek çok şehrinde LPG'nin ismi Milangaz ise, bunun en önemli nedeni, 45 senedir kaliteden ödün vermeden çalışan bir marka olmasıdır.

Ülkemizin ilk ve tek çıt-çıt kapaklı tüpleriyle tüketicilerinin güvenliğini garanti altına alan Milangaz ayriyeten yaptığı büyük yatırımlarla bütün tüplerini gövde kabartmalı yeni tüplerle değiştirmiş ve tüketicilerine Milangaz kalitesinin önemini anlatmıştır.

Tüketicilerinin güvenliğini her şeyden önemli gören Milangaz, İstanbul'da kurulan ve bir teknoloji harikası olarak nitelendirilen Kalite Kontrol Merkezi ile yurt çapındaki bütün dolum tesislerini 7 gün 24 saat izlemekte ve kontrol etmektedir. Milangaz, ayriyeten otogaz sektöründe hem kendi istasyonları hem de diğer istasyonlarda hizmet veren Oto Milangaz markasıyla araç sahiplerine LPG de en yüksek kalite standardı olan 93 oktan farkını sunmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Demirören grubunun insan kaynakları sayfası açılacak. Bu sayfadan online olarak iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur