Salı, Temmuz 05, 2011

PETKİM İŞ BAŞVURUSU

PETKİM İŞ BAŞVURUSU

Petkim iş başvurusu ile bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Firmaya iş başvurusu yapmadan önde mutlaka şu maddelere dikkat edin:

• CV'inizi oluşturmak için ilk olarak kurumun resmi sitesine üye olmanız gerekmektedir.
• Şayet önceden üye olduysanız ve şifrenizi hatırlamıyorsanız, "Özgeçmiş Güncelle" alanına girip “Şifremi Unuttum” linkine tıklayarak yeni şifrenizin e-posta adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
• CV'nizin gerektiğinde Petkim tarafından değerlendirilebilmesi için mutlaka “Aktif” yapmanız şarttır. CV bilgileri bölümünün alt kısmında "Özgeçmişi “Aktif/Pasif Yapma” alanı bulunmaktadır. Bu alandan “Aktif” yazana tıklayarak CV'inizi aktif hale getirebilirsiniz. Şayet CV'inizin mevcut ilanlar için değerlendirilmesini istemiyorsanız veya başvurunuzun veritabanında yer almasını istemiyorsanız özgeçmişinizi “Pasif” duruma getirebilirsiniz.
• “Özgeçmişimi Görüntüle” alanına tıklayarak maydana getirdiğiniz bilgileri bütün halde görüntüleyebilirsiniz.
• Bu sistemde oluşturacağınız CV'iniz, veritabanına otomatik olarak aktarılacaktır. İlgilendiğiniz, eğitim, bilgi ve yeteneklerinizle uyumlu herhangi bir ilan çıktığı takdirde, “Aktif İş İlanları” alanına girerek oluşturduğunuz güncel CV'inizle bu ilana başvurabilirsiniz.
• Firmanın iş başvuru havuzunda yer alan CV'ler Petkim tarafından gizli tutulur.
• CV'inizde kullandığınız bilgiler güncel olmalıdır. 6 ayda bir CV'inizi güncellemeniz için sistem tarafından mail adresinize uyarı mesajı gönderilecektir. Bu mesaj doğrultusunda sisteme mutlaka giriş yapmanız, CV'inizi kontrol etmeniz, değiştirilmesi veya eklenmesi gereken alanlar varsa gerekli değişiklikleri yapmanız gerekmektedir.Aksi halde özgeçmişiniz değerlendirmelerde dikkate alınmayacaktır.
• İşe yada aday havuzuna başvurunuz Petkim tarafından işe kabul edildiğiniz anlamına gelmemekte ve Petkim her hangi bir taahhüt altına girmemektedir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan firmaya ait olan sayfada CV'inizi oluşturarak online iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

TOYOTA İŞ BAŞVURUSU

TOYOTA İŞ BAŞVURUSU

Toyota iş başvurusu ve işe alım süreci hakkında özet bilgiler yer almaktadır.

Toyota Personel Alımı İçin Aranan Nitelikler

Toyota firmasında mavi yakalı olarak çalışmak maksadıyla başvuracak adayların lise ve ya meslek yüksek okulu mezunu olmaları,30 yaşını aşmamış ve erkek adayların askerlik görevinin tamamlanmış olması gerekmektedir.

Beyaz yakalı olarak çalışmak maksadıyla başvuracak adaylar ile alakalı her bir pozisyon için, pozisyonun gerektirdiği vasıflar tanımlanmış durumda ve işe alımlarda adaylarda, tanımlanan bu vasıfların mevcudiyeti ve seviyesi aranıyor.Ayrıca iyi tanımlarından hareketle pozisyona özel deneyim, yabancı dil bilgisi gibi vasıflar da değerlendirmede dikkate alınıyor. Güvenilirlik,dürüstlük,takım çalışması,devamlı gelişim,kalite ve müşteri odaklı yaklaşım,kendine güven gibi bütün personelin devamlı olarak sergilemesi beklenen ortak değerler tüm adaylarda aranıyor.

İŞE ALIM SÜRECİNDE UYGULANAN ÖZEL TESTLER VE SINAVLAR

Toyota'da işe alımlar , İnsan Kaynakları Bölümü tarafından düzenlenen sınav ve mülakat aşamalarıyla gerçekleştiriliyor.

Mavi yakalı olarak çalışmak için başvuran adaylara genel kültür ve şekil algılama testleri yapılıyor.Testlerde başarılı olan adaylar el becerisi sınavına alınıyor.
Beyaz yakalı adaylara gereksinim duyulan pozisyona ve alım yapılacak görev tanımına uygun yabancı dil sınavı yapılıyor.Sınavda başarılı olan adaylar mülakata alınarak adayın aranan profile ve başvurulan göreve uygunluğu tespit ediliyor.

FİRMADA PERSONELE TANINAN SOSYAL OLANAKLAR
• Personele servis ve yemek olanağı sağlanıyor.
• Maaşa ilave olarak sosyal yardım veriliyor.
• Firmada bir yılını doldurmuş personele özel sağlık sigortası yapılıyor.
• Firma personelinine ve ailelerine yönelik olarak, sosyal yönden personeli desteklemek ve memnuniyeti sağlamak amacıyla özel günler ödül sistemi uygulanıyor.(Uzun Süreli Hizmet Anısı,Evlilik, Doğum, İlkokula Başlama vb)
• Personelin çeşitli iyileştirme çalışmalarına katkıda bulunmalarını sağlamak, başarılarını ödüllendirmek ve işe yönelik motivasyonlarını arttırmak amacıyla ödül sistemi uygulanıyor.(Kaizen,VE/VA,5S vb)
• Personelin şirket içinde ve şirket dışında görev, yetki ve sorumluluklarını yerine getirmek üzere öğrenmek durumunda olduğu ve aktif olarak günlük işinde kullandığı yabancı diller (Japonca ve İngilizce) için personeli teşvik ve motive edici mahiyette yabancı dil tazminatı uygulaması var .
• Bireysel kariyer gelişimi için yurtiçi ve yurtdışı eğitim ve gelişim programları düzenleniyor.
• Personelin motivasyonunu devamlı canlı tutabilmek maksadıyla çeşitli sosyal aktiviteler organize ediliyor(Aile Günü,Bölüm yemekleri vb).
• Bunlara ilave  olarak çeşitli spor etkinlikleri düzenleniyor.



Firmanın doğrudan online başvuru formu yok. Fakat sitelerinde başvuru yapabileceğiniz adresleri açıklamışlar.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Kurumlar ile sitemizin bağlantısı yoktur.

İSDEMİR İŞ BAŞVURUSU

İSDEMİR İŞ BAŞVURUSU

İsdemir iş başvurusu ve işe alım süreci ile ilgili gerekli bilgiler yer almaktadır.

İsdemir firmasının stratejik amaçları ve vizyonu doğrultusunda İnsan Kaynakları olarak işe alma aşamasında amacı, yapılan iş analizleri ve iş tanımlamalarına göre işin gerektirdiği yeteneklere sahip adayları “Doğru İşe Doğru İnsan" prensibiyle değerlendirmektir.

Senelik kadro planı, yeni yatırımlar ve kariyer planlama süreci sonuçlarına göre belirlenen işe alım gereksinimleri doğrultusunda İnsan Kaynakları, şirket içi/dışı kaynakları kullanarak ilgili departmanlar ile birlikte mülakat ve değerlendirme aşamalarını yürütür.

İSDEMİR firmasında işe alım süreci 3 aşamadan meydana gelmektedir;

Test Uygulamaları
Yabancı Dil Bilgisi gerekliliği bulunan pozisyonlar için işe alımlarda Yabancı Dil Testi (İngilizce)
Diğer pozisyonlar için işe alımlarda ise Genel Yetenek ve Kültür Testi.

İnsan Kaynakları Mülakatı
İnsan Kaynakları Müdürlüğünce adaylarla yapılan ön mülakat.

Panel Mülakat
İlgili departman yöneticileri ve İnsan Kaynakları yöneticileri tarafından ortak yapılan mülakat.
Tüm aşamaların sonunda başarılı bulunan adaylar gerekli onay ve izinlerin tamamlanması ile İSDEMİR’deki görevlerine başlatılırlar.



Üstte yer alan bağlantıdan kurumun online iş başvuru formunu doldurarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin firmalar ile bağlantısı yoktur.

İÇDAŞ İŞ BAŞVURUSU

İÇDAŞ İŞ BAŞVURUSU

İçdaş iş başvurusu ile ilgili gerekli bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır.

İçdaş'ın sitesinde yer alan bilgilere göre firmanın amaçları
• Personelinin gurur duyacağı ve yürekten bağlı olacağı bir firma olmak.
• Personelinin İçdaş'ta politika ve kültürel geçmişlerinden bağımsız olarak, bilgi ve yeteneklerine göre katılımcı olmak, öğrenmek, gelişmek ve ilerleme kaydetmek için fırsat bulmalarını sağlamak.
• Başarıdan ve dostluktan, dengeli birysel ve profesyonel yaşamdan tatmin olarak, iş için uğraşırken keyif alarak çalışma düzeni kurmak.
• Gelecekte olmasını istedikleri İçdaş için varolan temeller üzerine katkıda bulunmak.
• Yaratıcılığı teşvik ederek ödüllendirmek.
• Firmanın gelenek ve kültürünü en iyi biçimde sürdürmek.
Olarak belirlenmektedir.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfadan kurumun sitesine ait iş başvuru formunu doldurun ve başvurunuzu yapın.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin firmalar ile bağlantısı yoktur.

HABAŞ İŞ BAŞVURUSU

HABAŞ İŞ BAŞVURUSU

Enerji sektörünün devlerinden olan Habaş firmasına iş başvurusu yapmak isteyen okuyucularımız gerekli belgeleri bu sayfada bulabilirler.

Kurulduğu 1956 senesinden günümüze değin sınai ve tıbbi gazlar, ekipman ve teknoloji imalatında bir çok ilklere imza atmış olan Habaş, sektörün geleneksel lideridir. Firma, lider olmanın gereği, talepden daha fazla büyüyerek Türkiye'nin 2020’ li senelerdeki ihtiyacını bugünden karşılamayı amaçlamaktadır. 2007 sene sonu itibariyle günlük 2.800 tona yaklaşan sıvı oksijen, azot ve argon imalat kapasitesi ülkemizin 2010’ lu senelerdeki sınai ve tıbbi gazlar gereksinimini karşılayacak yeterliliktedir. Aliağa / İzmir’ de devam etmekte olan yeni hava ayrıştırma tesis yatırımı ile üretim kapasitesi daha da artacaktır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman doğrudan kuruma ait sitenin online başvuru formu açılacak ve bu sayfadan iş başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

VESTEL İŞ BAŞVURUSU

VESTEL İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin lider beyaz eşya üreticilerinden biri olan Vestel firmasının işe alım süreci hakkında gerekli bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır.

VESTEL'de "Önce İnsan" prensibine uygun olarak bütün personelin verimli bir şekilde çalışacakları, ilişkilerin karşılıklı saygıya ve güvene dayandığı bir ortam yaratma çabası hakim. Devamlı gelişim için en mühim şartın sahip oldukları entellektüel sermaye olduğunun bilincinde olan  VESTEL firmasını VESTEL yapan, her şeyden çok özveriyle çalışan yüksek nitelikli profesyonel kadrosudur.

Firmada herkes kendi işinin lideridir; esnek organizasyon yapısı tüm çalışanların kendi işiyle alakalı konularda sorumluluk almasına ve inisiyatif kullanmasına imkan tanımaktadır. Firmanın İnsan Kaynakları vizyonu, tüm VESTEL personelini yetkilendirerek insan kaynakları alanında birer uzman haline getirmek ve VESTEL'i İnsan Kaynakları departmanlarına gereksinim duymadan yürüyecek seviyeye ulaştırmaktır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Vestel firmasının açık iş poziyonlarının yayınlandığı ve iş başvuru işlemlerinin gerçekleştirilebileceği kurumun kariyer sitesi açılacaktır.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

AYGAZ İŞ BAŞVURUSU

AYGAZ İŞ BAŞVURUSU

Aygaz İş Başvuru işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı Türkiye'nin 1 numaralı iş başvuru sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanan bilgilendirme sayfasıdır.

Aygaz’a iş başvurusu nasıl yapılır?
Aygaz firmasında işe girerek kariyerinize başlamak ya da sürdürmek istiyorsanız, Aygaz internet sitesinde yer alan “Aygaz’da İş Olanakları” kısmından iş başvurularınızı online olarak yapabilirsiniz. Başvurularınız firma gereksinimleri ve sizin kariyer hedefleriniz doğrultusunda değerlendirilecek, vasıflarınıza uygun bir pozisyon olduğu takdirde İnsan Kaynakları Müdürlüğü sizinle iletişime geçecektir.

Aygaz’da “yarı zamanlı” çalışma imkanları mevcut mudur?

Aygaz’da bazı bölümlerde üniversite öğrencilerine yönelik yarı zamanlı çalışma imkanları mevcuttur. Yarı zamanlı çalışma süreci sonrasında başarılı olan ve okulundan mezun olan öğrencilere, firma gereksinimleri doğrultusunda tam zamanlı çalışma olanağı sunulabilmektedir. İş başvurularında yarı zamanlı olarak çalışmak istediklerini belirten adaylar bu süreçte değerlendirilmektedir.

Aygaz’da üniversite öğrencilerine yönelik burs imkanı mevcut mu?

Üniversite öğrencilerine yönelik burslar Vehbi Koç Vakfı tarafından organize edilmektedir. Öğrenciler detaylı bilgi için www.vkv.org.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0 216 531 00 00 numaralı telefondan detayı bilgi alarak başvuruda bulunabilirler.

Aygaz’da üniversite öğrencileri için staj olanakları ne şekildedir?

Aygaz’da her yaz Haziran–Eylül dönemi arasında bölümlerin ihtiyaçları doğrultusunda üniversite öğrencilerine staj olanağı sağlanmaktadır. Staj başvuruları internet sitesinde “Aygaz’ da İş Olanakları” bölümünden her sene Mart–Nisan aylarında yapılmaktadır.


* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

EREĞLİ DEMİR ÇELİK (ERDEMİR) İŞ BAŞVURUSU

EREĞLİ DEMİR ÇELİK (ERDEMİR) İŞ BAŞVURUSU
Ereğli Demir Çelik (ERDEMİR) iş başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır. Firmanın insan kaynakları sayfasında aşağıda yer alan bilgiler yer almaktadır.


Erdemir iş başvuru formu, öğrenim düzeyi minimum lise ve dengi okul seviyesinde olanlar tarafından doldurulduğunda değerlendirmeye tabi tutulacaktır.Erdemir iş başvuru formunun doldurulması, iş başvurunuzun kabulü anlamına gelmemektedir.İş başvuru formununun doldurulması, firmayı herhangi bir taahhüt altına sokmamaktadır.Yapacağınız iş başvurusu, genel nitelikte bir başvuru olup niteliklerinize uygun boş pozisyon var ise değerlendirilmeye tabi tutulacaktır.Yapacağınız iş başvurusu, başvuru tarihinizden itibaren 3 sene sonra sistem tarafından otomatik olarak silinecektir. Vereceğiniz bütün bilgiler, firma tarafından kesinlikle gizli tutulacaktır.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada yer alan bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin burada yer alan firmalar / kurumlar ile bağlantısı yoktur.

FORD OTOSAN İŞ BAŞVURUSU

FORD OTOSAN İŞ BAŞVURUSU

Türkiyenin en büyük otomotiv firmalarından biri olan Ford Otosan'a iş başvurusu yapabileceğiniz ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Ford Otomotiv, bütün faaliyetlerini insan sağlığı ve çevreye saygılı olarak yürütmektedir. Bu hassasiyet pek çok ödül ile de tescillenmiştir. Mesela Ford Otomotiv’in hibrid araç projesi, 2008 senesinde Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye Programı Ürün Kategorisinde birincilik ödülüne layık görülmüştür. Bu ödül, birliğe üye ve üyelik aşamasında olan 28 ülkede çevre konusunda başarılı faaliyetleriyle ön plana çıkan firmalara verilen, Avrupa’nın en itibarlı çevre ödülü olarak tanımlanmaktadır. 


İnsan sağlığı ve çevre odaklı yaklaşım, üretim aşamasında öncü uygulamalar yaratılmasını beraberinde getirmiştir. Mesela, Kocaeli fabrikası boyahane prosesinde su bazlı boya teknolojisi kullanılması, uçucu organik bileşik emisyonların Avrupa ve Türkiye’deki limit değerlerin çok altına çekilmesine imkan vermiştir. Yine Kocaeli fabrikasının kimi kısımlarında kullanılan sıcak sular, fosil yakıtlar yerine, güneş panellerinden elde edilmektedir. Atık baca ısısından ısıtmada yararlanılarak önemli bir yakıt tasarrufu sağlanmaktadır. Filtre sistemi, fiziksel, kimyasal, biyolojik arıtmanın bütün basamaklarını kapsayan ileri bir teknolojiye sahip olup, AB tarafından belirlenen atık su deşarj parametre limitlerinin çok altında filtreleme yapabilmektedir. Bu faaliyetler, çevre konusunda Türkiye’nin en prestijli çevre ödülü olan Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülünün de, başvuru yapılan her sene kazanılmasını sağlamaktadır.


Üstteki bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa da Ford Otosan'ın insan kaynakları sitesine yönleneceksiniz. Açılan sayfada firmaya ait ilanlar yer almaktadır.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Kurumlar ile bağlantısı bulunmamaktadır.