Cuma, Ağustos 19, 2011

LENOVO TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

LENOVO TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

Dünya'nın en büyük 500 firması arasından yer alan Lenovo'nın insan kaynakları,kariyer, işe alım süreci hakkında bilgiler vardır.


Firma Hakkında
Lenovo, müşterileri için ödüllü bilgisayarlar imal eden yeni bir global firma olmayı amaçlamaktadır. Global takımı dahilinde yenilikçiliğin kuvvetinden yararlanmak için bütün dünyadan kaynaklar kullanan, duvarlar veya kurumsal yapı gibi hudutlara takılıp kalmayan bir firma olmaya uğraşmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla yenilikçi ve heyecan verici ürünler ve hizmetler tasarlıyorlar.



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa firmaya ait İnsan Kaynakları sayfasıdır. Bu sayfadan iş başvurusu işlemlerinizi yapabilirsiniz.

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz Müstahdem.com'un ismi geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

DANONE TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

DANONE TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

Ülkemizin en çok ziyaret edilen kariyer blogu olan ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanan bu sayfada Danone İş Başvurusu işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Firma Hakkında
Danone Türkiye , leziz, sağlıklı ve herkesin elde edebileceği mamülleri ile mümkün olan en çok sayıda insanın sağlığına doğumdan itibaren yaşamlarının bütün aşamalarında katkıda bulunma amacı ve pazar büyütme vizyonu ile 1997 senesinden bu yana su pazarında Danone Hayat A.Ş., 1998 senesinden beri bu sütlü mamüller sektöründe Danone Tikveşli A.Ş., ve 2007 senesi sonu itibariyla bebek beslenmesi ve medikal beslenme sektöründe Numil A.Ş. firmaları ile faaliyet göstermektedir. Danino, Danette, Activia, Danone Doğal, Tikveşli, Birtat, Hayat, Akmina, Milupa, Bebelac, Nutricia markalarından meydana gelen sağlıklı, leziz, kaliteli ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerine en iyiyi sunmayı amaçlamaktadır.

Danone Türkiye , Türkiye'nin 7 şehir/ilçesinde bulunan fabrikalarında yerli üretim yaparak, takriben 1.350 çalışanı, hammaddesini tedarik ettikleri 7.000 çiftçisi, 1.650 civarı tedarikçisi ve 81 şehre ulaşan yaygın dağıtım ağı ile hizmet veren büyük bir ailedir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa firmaya ait İnsan Kaynakları sayfasıdır. Bu sayfadan iş başvurusu işlemlerinizi yapabilirsiniz.

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot..com'un ismi geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.


GOOGLE İŞ BAŞVURUSU

GOOGLE İŞ BAŞVURUSU

Dünya'nın 1 numaralı arama motoru Google'ın kariyer,insan kaynakları ve işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır. Ayrıca bu sayfada Google İş Başvurusu yapabileceğiniz sayfaya ait bilgiler mevcuttur.


Dünyaca meşhur arama motoru Google`ın popülerliği günden güne büyük bir ivme ile  artarak devam ediyor. Google alanında uzman, dinamik ve yetenekli bireyler arıyor. Şayet siz de heyecanlı ve coşkulu bir iş arıyorsanız, Google`a iş başvurusu yapın.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitesi olan Google Türkiye'den de çeşitli branşlar için iş başvurularını kabul ediyor. Mevcut iş imkanlarına göz atmak ve dilediğinize başvurmak isterseniz hemen altta yer alan bağlantıyı tıklayınız. Açılan sayfa Google'a ait kariyer sayfası olacak. Bu sayfadan uygun pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.


ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı bulunmamaktadır.