Cumartesi, Temmuz 30, 2011

METLIFE TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

METLIFE TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın insan kaynakları,kariyer ve işe alım süreci hakkında bilgiler yer almaktadır. Ayrıca iş başvurusu yapmak isteyenler için gerekli bilgiler yer almaktadır.
Firma Hakkında (Sitesinden alıntılanan bilgi):

MetLife Anonim Şirketi, 140 yılı aşkın tecrübesiyle ve A.B.D, Latin Amerika, Japonya, Asya Pasifik, Avrupa ve Orta Doğu’da yerleşik faaliyetleriyle küresel olarak sigorta ve finansal hizmetler sunan öncü bir şirkettir. Kendisine bağlı yan kuruluşları ve iştirakları aracılığıyla 60’dan fazla ülkede 90 milyon müşteriye erişim sağlayan, A.B.D(1) ve Meksika’daki(2) en büyük hayat sigortası şirketidir ve Fortune 500(3) listesindeki ilk 100 şirketin 90’ından ve Fortune 500 listesindeki tüm şirketlerin yüzde yetmişinden daha fazlasıyla iş ilişkisi vardır. MetLife şirketleri bireysel olarak hayat sigortası, yıllık gelir sigortaları, otomobil kasko ve konut sigortaları, bireysel bankacılık ve diğer finansal hizmetler sunduğu gibi, aynı zamanda şirketlere ve diğer kurumsal müşterilere de grup sigorta ve emeklilik planları ile tasarruf ürün ve hizmetleri sunmaktadır.

1 A.B.D’de 1 numaralı Hayat Sigortası şirketi (Grup+ Bireysel olarak- yürürlükte olan police sayısı bazında) – LIMRA, Haziran 2010
2 Estadisticas AMIS, Haziran 2010
3 FORTUNE 500®, Mayıs 2010. FORTUNE 500®, Time Anonim şirketinin bir bölümü olan Fortune dergisinin tescilli markasıdır.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan firmanın internet sitesinin insan kaynakları sayfası bölümünde yer alan iş başvurusu formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot..com’un adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.