Perşembe, Temmuz 21, 2011

AVEA İŞ BAŞVURUSU

AVEA İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin en büyük GSM operatörlerinden olan Avea’nın işe alım süreci,insan kaynakları politikaları ve iş başvuru işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

AVEA İŞE ALIM SÜRECİ HAKKINDA

Avea'nın işe alacağı adaylarda aradığı genel özellikler, pozisyonun gerektirdiği eğitim, deneyim ve yetkinlikler ile birlikte firmanın kurum kültürü ve değerleriyle uyumlu karakter özelliklerine sahip olunmasıdır. Firmaya yapılan bütün başvurular gizlilik prensibi dahilinde adalet ve fırsat eşitliği gözetilerek değerlendirilir.

İşe alım sürecinde gereksinime göre üç farklı kategoride yönetilmektedir.

1- Deneyimli personel işe alımı
2- Yeni mezun ve stajyer işe alımı
3- Toplu işe alım

Avea'nın Temel Yetkinlikleri: Müşteri Odaklılık, Etkili İletişim Kurma, Yaratıcılık & Yenilikçilik, Değişime Açık Olma, Sonuç & Çözüm Odaklılık, Sürekli Öğrenme & Gelişim, Takım Çalışması ve Planlama & Organizasyon

Firmaya katılacak yeni elemanlara ihtiyaç duyduklarında tüm açık pozisyonları internet sitesinde; iş ilanlarımız kısmında yayınlanmaktadır. Online yapılan başvurular dışında faks yoluyla başvuru alınmamaktadır..

AVEA İŞE ALIM SÜRECİ AŞAMALARI

Gereksinim duydukları pozisyona ve işe alım yapacağımız görev tanımına uygun olan adaylara göreve yönelik gerekli nitelikleri ölçmelerine yardımcı olan "Genel Yetenek" ve "Kişilik Envanteri" testleri uygulamaktalar. Bu testlerin yanı sıra pozisyonun gerekliliklerine göre farklı sayısal ve sözel test uygulamaları da gerçekleştiriyorlar.

Test süreci olumlu neticelenen ve uygun bulunan adaylar ile; ilgili Birim Yöneticileri ve İnsan Kaynakları Yöneticileri'nin katılımıyla gerçekleştirdikleri yetkinlik bazlı kişisel mülakat sürecini başlatıyor.


AVEA İŞ BAŞVURUSU
Hemen altta yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan kurumun insan kaynakları sayfasındaki iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvurusu sayfası açılacaktır. Açılan bu sayfada gerekli bilgileri girdikten sonra aranan poziyonlara başvuru yapabilir veya genel başvuru yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Sitede adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı yoktur.

VODAFONE İŞ BAŞVURUSU

VODAFONE İŞ BAŞVURUSU

Vodafone’un işe alım,kariyer,iş görüşmeleri, insan kaynakları hakkında bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır. İş başvurusu yapmak isteyenlere yönelik deyatlı bilgiler vardır.

VODAFONE İŞE SEÇME VE YERLEŞTİRME
Seçme ve Yerleştirme, Vodafone Türkiye'nin, en beğenilen firmalardan biri olma ve yüksek performans gösteren bir organizasyon kültürü yaratma amacına ulaşma bakımından en mühim aşamalardan birisidir.

En iyi yetenekleri firmaya kazandırma hedefinden ödün vermeyerek, küresel işe alım-yerleştirme aşamaları ve alanında uzman yetenek danışmanları ile son derece dikkatli ve özenli bir seçme ve yerleştirme prosedürü uygulamaktadır. İş yapış biçimlerinin temelini meydana getiren "Müşteri Odaklılık, Yenilikçilik, Başarma Hırsı ve Azmi, Yerel Kökleri olan Küresellik" adaylarda aradıkları ortak yetkinliklerdir. Müşterilerine en iyi hizmet, ürün ve servisleri sunmak ve eşsiz bir müşteri deneyimi yaşatmak için Vodafone Türkiye personeli "Hız, Sadelik ve Güven" prensipleri ile çalışmaktadır. Bu doğrultuda Vodafone Türkiye'de çalışmak isteyen adaylarda "Hız, Sadelik ve Güven" aradığımız ortak davranış göstergeleridir. Adaylarda aradıkları ortak özellikler ise; kendine güvenen, istekli ve kararlı, iletişim becerisi kuvvetli, yaratıcı ve analitik düşünce yeteneğine sahip, takım çalışmasına uyumlu ve değişime uyum sağlayabilmek. Vodafone Türkiye'ye başvurunuzu; ileride oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirilmek üzere "Genel Başvuru" ile yapabilirsiniz. İletilen bütün başvurular, gizlilik prensipleri çerçevesinde Vodafone Türkiye'nin İnsan Kaynakları CV veribankasına kaydedilmekte ve 6 ay boyunca muhafaza edilmektedir. Firmaya işgücü planlaması doğrultusunda açık pozisyonlar için CV veribankasından araştırma yapılarak ya da danışmanlık firmaları ile ortak çalışmalar yürütülerek aranılan pozisyon için gerekli nitelik/deneyimlere uyan adaylardan bir havuz oluşturulmakta ve işe alım süreci başlatılmaktadır. Değerlendirme sürecinde genel olarak;

·         Telefon mülakatı sonucunda olumlu değerlendirilen adaylar, "İngilizce Seviye Tespit Sınavı"na ve "Yetkinlik Bazlı Mülakat"a katılım için davet edilirler. Aranılan pozisyonlardaki yetkinlikler ile kişisel yetkinliklerin örtüşüp örtüşmediği değerlendirilmektedir.

·         Gerekli pozisyonlarda "Değerlendirme Merkezi" uygulanmaktadır.

·         Bazı pozisyonlar için "Analitik Düşünme, Senaryo ve Durumsal Ölçüm" testleri yapılmaktadır.
Pozisyon için en uygun bulunan aday ile referans ve teklif sürecine geçilirken, süreçte devam edemeyen adaylara e-mail yolu ile bilgilendirme yapılmaktadır. 


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvurusu sayfası açılacaktır. Açılan bu sayfada gerekli bilgileri girdikten sonra aranan poziyonlara başvuru yapabilir veya genel başvuru yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Sitede adı geçen kurumlar ile sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un bağlantısı yoktur.