Pazartesi, Temmuz 25, 2011

KİLER İŞ BAŞVURUSU

KİLER İŞ BAŞVURUSU

Kiler Group’un temelleri Nahit, Vahit ve Ümit Kiler tarafından 1983 senesinde atıldı. Kiler kısa zamanda perakendecilikteki başarısını başka sektörlere de taşıyarak Türkiye’nin saygın şirketler topluluklarından biri oldu. Yaptığı güçlü yatırımlarla, kurulduğu günden bu yana hep istikrarlı bir şekilde büyüdü. Kiler Group, ticaretin bir güven işi olduğuna inanmaktadır. Milyonlarca müşterisine hizmet sunan Kiler Group, değişik sektörlerde altıyüzden fazla firma ile sürekli işbirliği içindedir. Bu güne kadar tüm yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştiren Kiler, daima tüketici, diğer bir değişle müşterilerinin menfaatini koruyan bir iş anlayışı ile Türkiye’ye ve Türk halkına en iyi, en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiştir.


İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Migros'a iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

REAL MARKET İŞ BAŞVURUSU

REAL MARKET İŞ BAŞVURUSU

Real Market zincirinin kariyer ve işe alım süreci hakkında bilgiler bu sayfamızda yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapabileceğiniz online iş başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Real Hakkında

Avrupa'nın en büyük perakende firmalarında Metro Group bünyesinde bulunan real,- Hipermarketler Zinciri, dünyanın değişik noktalarına aynı hizmet kalitesini taşıma prensibiyle, Almanya, Polonya, Rusya, Romanya, Ukrayna, ve Türkiye'de hizmet veriyor. real,- yeni yatırımla istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

real,- müşteri ilişkileri servisinden, nakit para otamatlarına , bedensel engelliler ve sağlık sorunu olanlar için tekerlekli sandalyeden çocuk bakım odalarına, hayatı kolaylaştıracak her ayrıntıyı önceden düşünerek hizmete dönüştürür. Sunulan hizmetler yalnızca alışverişi değil, hayatı da kolay ve keyifli hale getiriyor. Düzenlediği sosyal kampanyalar ve spor aktiviteleriyle özellikle gençlerin daha eğitimli, sağlıklı ve sosyal bireyler olarak topluma kazandırılmasına destek veriyor.
Gıda ürünlerimizin seçim ve tedariğinde gıda güvenliği çok dikkat ettiğimiz bir önceliktir. 
Gıda güvenliğinde "sıfır hatayı" amaçlayan TSE onaylı HACCP Sertifikası, Türkiye'deki hipermarketler arasında ilk real,- de bulunmaktadır.

real,- ulaşım kolaylığı, geniş otoparkları, müşteri ilişkileri bölümünün yanı sıra, iç ve dış mekan yönlendirmeleri, modern iç tasarımı ve sıcak atmosferiyle müşterilerini en iyi şekilde ağırlamaktadır.Kaliteli ürünleri çok hesaplı fiyatlarla satışa sunma stratejisi, güler yüzlü ve hızlı servisi, ortalama 9.600 metrekare lik alışveriş alanı, ürünlere kolaylıkla ulaşılmasını sağlayan hipermarket içi düzenlemeleri ve ekstra hizmetleri ile real,- tüketicilere rahat ve ekonomik bir alışveriş imkanı sunuyor. Yıl içinde gerçekleştirilen çeşitli indirim ve promosyon kampanyalarıyla tüketicilere sürekli avantaj sağlayan real,- kendi markası TİP ürünleriyle de alışverişleri çok daha ekonomik hale getiriyor.Bir METRO Group kuruluşu olan real,- Hipermarketler Zinciri; Almanya, Polonya, Rusya, Romanya, Ukrayna ve Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Türkiye'deki merkez ofisini 1997 yılında İstanbul'da kuran real,- , İstanbul (Kartal, Beylikdüzü, Ümraniye, Fulya, Merter, Bayrampaşa), Ankara (Bilkent ve Etlik), İzmit, Adana, Konya ve Antalya illerinde toplam 12 mağazası ile hizmet veriyor. Tüketiciye kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunan real,- "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" ilkesiyle hizmet veriyor. 


İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Real Market'e iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

CARREFOURSA İŞ BAŞVURUSU

CARREFOUR İŞ BAŞVURUSU
Türkiye'nin 1 numaralı kariyer blogu ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan Carrefour işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamızdır.

Carrefour Hakkında
Carrefour'un ana sözleşmesi, 09.09.1991 tarihinde Ticaret Sicili’ne tescil edilmiş ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin 12.09.1991 tarihli ve 2858 sayılı nüshasında ilan edilmiştir. İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu’nda 278724/226306 sicil numarası ile kayıtlıdır.

Kuruluş sermayesi 250.-YTL’dır.

Carrefour 31.10.1996 tarihinde Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. ile imzalanan Hissedarlık Sözleşmesi uyarınca Sabancı Holding ile bir ortak girişim haline gelerek Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nin 27.01.1997 tarihli ve 4217 sayılı nüshasında CarrefourSA ünvan değişikliği ve sair ana sözleşme tadilleri neşr ve ilan olunmuştur.

2001 senesi içinde İstanbul Ticaret Sicili Memurluğu’nun 285913/233495 sicil sayısında kayıtlı Continent Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ünvanlı şirketi Türk Ticaret Kanunu’nun 451 ve Kurumlar Vergisi Kanunu’nun 37-39 maddeleri hükümleri dairesinde devir almak suretiyle birleşmiştir.

2005 senesinin mayıs ayında gerçekleştirilen satın alma operasyonuyla Gima ve Endi şirketleri satın alınmıştır.Bu operasyonla, halka açık olan Gıda ve ihtiyaç Maddeleri T.A.Ş. (Gima)’ nın % 60.179 hissesi Fiba Grubundan, Sermaye Piyasası Kurulu’ nun onayı ile de % 5.150 oranında hissesi çağrı yoluyla İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’ nda satın alınmıştır.

Bunun sonucu olarak Gima’ nın % 65.329 hissesine CarrefourSA sahip olmuş ve şirket yönetimi el değiştirmiştir.

CarrefourSa ve Gima Yönetim Kurulları, basitleştirilmiş bir şirket yapısı oluşturmak maksadı ve her iki şirketin birleşmesinden doğacak işbirliği ve sinerjiden daha etkin bir şekilde faydalanılması beklentisiyle Türk Ticaret Kanunu’ nun 451. maddesi, Kurumlar Vergisi Kanunu’ nun 37-39. maddeleri çerçevesinde Gima’ nın, CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.’ ne devrolunması suretiyle birleşmesine karar verilmiştir.Birleşme işlemi 31.07.2006 tarihinde yapılan her iki şirketin Olağanüstü Genel Kurul Toplantılarında onaylanarak gerçekleşmiştir.

Birleşme sonrası, Borsa Yönetim Kurulu’ nun 16.08.2006 tarihli toplantısında alınan karar çerçevesinde, Gima hisse senetlerinin işlem sırası 22.08.2006 tarihinden itibaren kapatılmış olup, 24.08.2006 tarihinden itibarenCarrefourSA A.Ş.’ nin A ve B grubu paylarının işlem sıraları CARFA ve CARFB kodlarıyla açılarak İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında ilk gün Serbest fiyatla işlem görmeye başlamıştır.



İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Carrefoursa'ya iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

METRO MARKET İŞ BAŞVURUSU

METRO MARKET İŞ BAŞVURUSU

Alman perakende devi Metro Market'in insan kaynakları ve iş başvurusu bilgilerinin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Metro Market Hakkında

İlk defa 1964 senesinde Otto Beisheim tarafından Almanya Ruhr’da temelleri atılan Metro AG Holding günümüzde dünyanın 31 ülkesinde 2.100 mağazası ve 290 bin elemanıyla bir dünya devi haline gelmiştir.
Bulunduğu her ülkede dinamik bir gelişim izleyen Metro AG Holding 1998 yılında Metro Cash & Carry’ye dünyanın başka bir Cash & Carry markası olan Makro Cash & Carry’yi katarak uluslararası pazarda daha güçlü bir konuma ulaştı.
Metro Cash&Carry’de alışveriş şeklini tanımlayan Cash&Carry terimi müşterinin mal bedelini nakit (Cash) olarak ödeyip satınalacağı malı hemen teslim alıp götürmesi (Carry) anlamına gelir
İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Metro Market'e iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

DİASA İŞ BAŞVURUSU

DİASA İŞ BAŞVURUSU

İndirim marketlerinden Diasa'nın işe alım süreci hakkında açıklamaların yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.



Diasa Hakkında 
Diasa'nın fiziksel büyüme stratejisini yönlendiren ve yeni açılacak mağazaların hangi noktalarda bulunması gerektiği konusunda fizibilite faaliyetlerini yürüten departmandır. Faaliyet gösterdiği bütün yerleşimlerde maksimum pazar payı elde edilmesine imkan sağlayacak biçimde mağaza açılmasını sağlar. Alakalı noktalarda mağazaların kiralanması, resmi kurumlarla işlemlerin yürütülmesi ve teknik ekiplerce mağaza içi tadilatların yönetilmesi konularında çalışmaktadır.

Hırslı, ikna ve iletişim becerileri güçlü takım üyelerinden oluşan Ticaret departmanı pazarlama faaliyetlerini, tedarikçi firmalarla satınalma anlaşmalarını, pazar analizlerini, kalite kontrol ve reklam çalışmalarını yürüten enerjik bir ekiptir. Özellikle DIA markalı ürünlerin oluşturulması sürecinde gıda ve kimya mühendisleri görev almaktadır.

3000'i aşkın çalışanımıza daha iyi hizmet verebilmek için işe alım, eğitim, personel özlük ve ücretlendirme birimleri çalışanlarımızın ihtiyaçlarına yönelik titiz ve özenli çalışmalarını sürdürmektedir. 

Mağaza çalışanlarının işe alım ve eğitimleriyle ilgili faaliyetleri yürüten, akademi gibi işleyen merkezleri bulunmaktadır. Bu merkezlerde adaylara market ortamı yaratılmış özel sınıflarda hem teorik hem pratik eğitimler verilmektedir. Bu eğitimlerin ardından yalnızca başarılı olan adayların iş girişi yapılmaktadır. 

DİASA İŞ BAŞVURUSU YAPIN


İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Diasa'ya iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

MİGROS İŞ BAŞVURUSU

MİGROS İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en eski market zinciri olan Migros'ta çalışmak isteyenlere yönelik bilgilendirme sayfasıdır. Firmanın insan kaynakları, kariyer politikası ve işe alım süreci bilgileri yer almaktadır.

Migros Hakkında
Migros T.A.Ş. stratejilerini, faaliyet gösterdiği ülkelerin perakendecilik standartlarını yukarı çekecek müşteri memnuniyeti anlayışı ile, sürdürülebilir kalite, saygınlık ve sektörel liderliği sağlamak üzerine yapılandırır. Migros İnsan Kaynakları, kurumun bu stratejilerinin gerçekleştirilmesinde rekabet avantajı yaratacak insan kaynağının devamlı gelişimini, motive edilmesini ve yönetimini sağlayacak sistemleri geliştirmeyi ve kurumsal ilkeler doğrultusunda uygulamayı hedefler.

Sn. Vehbi Koç’un da en güzel şekilde ifade ettiği gibi “En önemli sermayemiz, insan kaynağımızdır.” Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesi ile başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü kurumumuza çekmek ve istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve yaratılıcığından azami fayda sağlamak; verimliliklerini arttırmak, gelişmelerine olanak tanımak ve işbirliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak kurumumuzun kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için seçtiğimiz yoldur.”


İş başvurusu yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfada online olarak Migros'a iş başvurusu yapabilirsiniz.

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.