Perşembe, Mayıs 30, 2013

REYON MARKET İŞ BAŞVURUSU

Yeni market zincirlerinden biri olan Reyon Market'te çalışmak mı istiyorsunuz? Nasıl başvuru yapacağınızı merak mı ediyorsunuz? Bu sayfada anlattık.


Üstte yer alan online başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.


REYON MARKET HAKKINDA

Firmanın sitesinden alıntılandığı şekliyle:


"Hedef Grup bünyesinde yer alan Reyon Marketler, 1 Ekim 2009 tarihinde İstanbul’da faaliyet gösteren yedi mağaza birden açarak perakende sektörüne  adım atmıştır. 2005 yılında Eko Hipermarketleri olarak faaliyet gösterdiği sektöre şimdi Reyon hipermarketleri ile geri dönüş yapmıştır.

Merkezi Güneşli'de olan Reyon; 1 Ekim 2009 'da 7 mağaza ile girdiği sektörde şuanda 24 mağaza olarak hizmet vermekte ve  müşteri memnuniyetini ön planda tutarak 2012 yılı sonuna kadar yeni şubeler açmayı planlamaktadır. 

Reyon, Hedef Gruptan aldığı güç ile sektörde ilkleri müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Yenilikçi, topluma ve çevreye duyarlı yönetici ve çalışanları ile perakende sektörüne yeni bir renk getirmeyi hedeflemektedir.

Grubumuzun gıda ve temizlik ürünleri satışındaki tecrübesinden güç alan Reyon , perakende sektöründe cazip, rahat ve huzurlu mağazalarında, gıda, temizlik ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra farklı kategorileri de bünyesine toplayarak müşterilerini memnun etmenin yollarını aramaktadır."


**İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

ÖZKURUŞLAR İŞ BAŞVURUSU

Özkuruşlar Market'e iş başvurusu yapmanız için gerekli olan bilgilerin anlatıldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasına hoş geldiniz.


Üstteki form aracılığı ile genel başvuru yapabilirsiniz.

ÖZKURUŞLAR HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılanan bilgilere göre:

"1 Yıldır perakendecilik sektörünün yerel marketler grubunda haklı bir yere ve gurura sahip Özkuruşlar Gıda San.Tic.Ltd.Şti. 1990’lı yılların başında İdealtepe/Maltepe’de küçük bir dükkanla sektöre ilk adımını atmıştır.Geçen yıllar içerisinde önce Küçükbakkalköy, akabinde Çekmeköy daha sonra Kayışdağı, Haziran 2005 yılı Gülsuyu/Maltepe mağazasını sektöre kazandırmış ve bu hızlı yükselişi 2006 sonundaki Sarıgazi Şubesi, 2007 yılında ise  Suadiye ve Ümraniye, 2008 yılında Üsküdar ve Yakacık Mağazasını açmış, 2009 Şubat ayında Koşuyolu mağazamız ayrıca Aralık ayında Göztepe Mağazamız, 2010 yılında Topselvi ve Şerifali Mağazalarımız, 2011 yılında Uğurmumcu ve Yenidoğan mağazalarımız siz değerli müşterilerimize  hizmet vermeye başlamış ve  büyümeye devam etmiştir.  Bugüne kadar Müşteri memnuniyeti yanında ileri müşteri memnuniyetine de özen gösterilmiş kaliteden ödün vermeden uygun fiyatla müşteriye hizmet edilmiş ve edilmektedir. Yukarıda bahsedilen niyet ve davranış tarzından dolayı Özkuruşlar Gıda San.Tic.Ltd.Şti’nin vazgeçilmez ve sağlam bir müşteri portföyü mevcuttur."

**İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

UYUM İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin hızla büyüyen market zincirlerinden Uyum'a iş başvurusu yapmak mı istiyorsunuz? Gerekli bilgiler bu sayfada.



Üstteki sayfadan genel iş başvurusu yapabilmeniz için firmanın sitesine üye olmanız gerekmekte.


UYUM MARKET HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılanan bilgilere göre:

"Uyum Gıda A.Ş. 1998 yılında İskender Keleş, Ali Akyüz, Mehmet Akyüz, Ahmet Akyüz, Erdal Tüfekçi, Yusuf Balkan ve İsmail Çalışkan  tarafından kurulmuştur. Kurucu ortaklar aynı zamanda RAMTOP (Rami Toptancıları)’nın ortaklarından olup, gıda perakendeciliği ve toptancılığı alanlarında yaklaşık 30 yıllık tecrübeye sahiptirler. Sektördeki gelişmeleri takip eden kurucu ortaklar, modern perakendeciliğin geleceğin yükselen değeri olacağı ve bu alanda yatırım yapmanın karlı bir iş modeli oluşturacağını öngörerek, bu alana yönelip Uyum  Gıda A.Ş.’yi kurmuşlardır. “Uyum” ismi, bir araya gelen yedi uyumlu ortağın çalışma bütünlüğü ve perakendecilik sektörünün tüm dinamiklerine aşılamak istedikleri ahenkten ilham alınarak seçilmiştir. "

**İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

KİM İŞ BAŞVURUSU

Kim Market'e iş başvurusu yapmak mı istiyorsunuz? İlanlar-basvurular.blogspot.com'un bu sayfasında gerekli bilgiler yer almakta.


Firmanın üstteki sayfasından online olarak iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Genel başvuru yapabilme imkanı mevcut.


*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

KİPA İŞ BAŞVURUSU

Tesco Kipa'da çalışmak mı istiyorsunuz? İş başvurusu yapmak hakkında bilgi almak mı istiyorsunuz? İlanlar-basvurular.blogspot.com ekibi olarak bu sayfayı hazırladır.



Hemen üstte yer alan sayfada firmanın aradığı pozisyonlar için online iş başvurusu yapabilirsiniz.

TESCO KİPA HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılanan bilgilere göre:

"Kipa (Kitle Pazarlama Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş.), 17 Ağustos 1992 tarihinde 100 ortaklı bir girişim olarak İzmir'de ticaret hayatına başlamıştır. Yerel bir marka olarak başarı ile çalışmalarını sürdüren Kipa, 11 Kasım 2003 tarihinde dünyanın önde gelen perakende devlerinden Tesco ile işbirliği yaparak ‘Tesco Kipa' adını almıştır. Tesco Kipa her iki tarafın da paylaştığı ‘müşteri odaklı olma' ilkesi üzerine kurulmuştur.

Kipa, özellikle ilk kurulduğu bölge olan İzmir ve çevresinde önemli yerel deneyimler edinmiş, bilgi ve birikimini Tesco ile yaptığı işbirliği sonucunda geliştirerek artırmıştır. Tesco'nun ise başka ülkelerde ortaklık kurma ve bunu başarıyla sürdürme konusundaki deneyimleri ve başarıları kurulan ortaklığa güç katmıştır. Tesco Kipa, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek, müşterilerin yaşamlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. "

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.


BİZİM TOPTAN İŞ BAŞVURUSU

Bizim Toptan'a iş başvurusu yapmak mı istiyorsunuz? Ne yapmanız gerektiğini bu sayfada anlatmaktayız.


Üstteki sayfa kurumun insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu. Genel iş başvurusu işlemlerinizi firmanın bu sayfasından yapabilirsiniz.


BİZİM TOPTAN HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılandığı şekliyle:

"Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. , 2002 yılında ilk mağazasını açan, 31 Aralık 2012 itibariyle 63 ilde 137 mağazasıyla hızlı tüketim ürünlerinin toptan satışını yapan mağazalar zinciridir. Bizim Toptan Satış Mağazalarında Ülker, Coca Cola, Kent, Kraft, Pınar, P&G, Pepsi Cola, Unilever, Nestle, Çaykur, Filiz gibi tüm lider ve bilinen markaların da içinde bulunduğu yaklaşık 9.000 çeşit ürün satılmaktadır. Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş. aynı zamanda Türkiye’deki en büyük Tekel, Philip Morris, JTI, BAT ve Imperial Tobacco satıcısıdır."

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

MAKRO İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Makro'da çalışmak mı istiyorsunuz? Yapmanız gerekenleri ilanlar-basvurular.blogspot.com ekibi olarak anlatıyoruz.


Üstteki sayfadan firmanın insan kaynakları sayfasına ulaşacaksınız. Açılan sayfada aranan elemanlar listelenmiş. Bu pozisyonlar için başvuru yapabilirsiniz.

MAKRO HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılanan bilgilere göre:

"Makro Market yerli bir perakende markası olarak, organize ve modern anlayışla, üretici ve müşterilere kaliteli hizmet vermek için 1991 yılında Songör ailesi tarafından kuruldu. Zaman içinde gelişime açık yenilikçi yaklaşımıyla nitelikli insan, yeni teknoloji, yönetim stratejileri ve planlı büyük hedefler ile çalıştı. Ulusal bir marka kimliği ile ülkemizin tarım ve sanayi üretim planlamasında, müşteri taleplerini olgunlaştırmak ve adına bilirkişi rolünü 20 yıldır üstlenmiş modern bir perakende markası haline gelmiştir."

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

HAKMAR EKSPRES İŞ BAŞVURUSU

Hakmar Ekspres'e iş başvurusu  yapmak mı istiyorsunuz? Ne yapmanız gerektiğini bu sayfada anlatıyoruz.


Üstte yer alan sayfa firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online başvuru formu. Bu formu doldurarak kuruma online iş başvurusu yapabilirsiniz. Sayfa oldukça kullanışlı.

HAKMAR EKSPRES HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılandığı şekliyle:

"İlk olarak Hakmar gıda olarak, 1997 yılında İstanbul Pendik'te kurulmuştur.
Öncelikle bu bölgede hızla büyüyerek bugün şube sayısını 15'e çıkartan Hakmar 2007 yılında HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ olarak DİSCOUNT marketler zincirini kurmuştur .

Faaliyetlerine 2007 yılında başlayan HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır. Türkiye' deki DİSCOUNT (yüksek indirim'in) temsilcilerinden olan Hakmar Mağazacılık çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.

Kuruluş içi ve dışı ilişkilerde karşılıklı güven ve saygıyı temel prensiplerimiz olarak kabul ederiz Çalışanlarımız en önemli varlıklarımız olduğuna inanarak mükemmel hizmete odaklı çalışma prensibini benimsemiş personelle çalışırız. Mükemmele ulaşmak için öğrenme, iyileştirme ve değişimin sürekliliğine inanırız . Yüksek performansı sağlayacak imkan ve ortamları oluşturmak, motivasyonu ve uzmanlığı yüksek, takım çalışmasına uygun personelle çalışırak Bilgi ve deneyimlerin paylaştıkça çoğaldığına, sorunların ve olumsuz sonuçların paylaştıkça azalacağına inanırız.

Müşteri isteklerini doğru anlayıp geliştirerek yüksek satış hacmi ile kalıcı firmalar arasına girmek ve sektörün liderliğini hedefleyerek, Finansal başarı en önemli hedefimiz olup, en üst kalitede ürün ve hizmeti en uygun maliyetlerle tüketiciye sunmaktayız."

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.


DİASA İŞ BAŞVURUSU 2013

Ülkemizin en büyük market zincirlerinden biri olan Diasa'da çalışmak mı istiyorsunuz? Ne yapmanız gerektiğini bu sayfada anlattık.


Üstte yer alan sayfa kurumun insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvurusu formu. Sayfada iş başvurusu yapabilirsiniz.

DİASA HAKKINDA

Firmadan alıntılanan şekliyle:


"Hızlı büyümemize paralel yoğun bir tempo içerisindeyiz. Bu tempo çalışanlarımızın sorumluluklarını da arttırdığından mesleki ve kişisel anlamda ilerlemeyi de peşisıra getiriyor.

DIASA, özellikle iş hayatına ilk adımını atan çalışanlarımız için bir nevi akademi rolü oynamaktadır.
Tüm mağaza çalışanlarımız göreve başlamadan önce Eğitim Merkezlerimiz’de bir haftalık teorik ve pratik eğitim sürecini tamamlamakta, kariyer basamaklarını tırmanırken de her kademede, bulundukları pozisyonun gerektirdiği çeşitli eğitimlere katılmaktadır.

Yıllık eğitim planı dahilinde tüm çalışanlarımıza eğitmenlerimiz veya destek aldığımız danışmanlık firmaları vasıtasıyla kişisel gelişim eğitimlerinin yanı sıra, mesleki teknik eğitimler de verilmektedir. Bazı pozisyonlar uluslararası merkezimiz İspanya'da eğitimler almayı da gerektirmektedir.

Ayrıca her sene çeşitli üniversitelerin kariyer günlerine katılan DIASA, öğrenci veya yeni mezunlara da staj olanakları yaratmaktadır. Stajyer olarak göreve başlayıp, eğitimlerini tamamladıktan sonra da ailemize katılan ve başarılara imza atan genç arkadaşlarımızla devam ettiğimiz için mutluyuz"

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

ŞOK İŞ BAŞVURUSU 2013

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Şok'da çalışmak mı istiyorsunuz? Gerekli bilgiler burada.


Üstteki sayfadan firmaya online olarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir sayfa hazırlanmış. Yani başvurmak çok kolay.



ŞOK HAKKINDA

1995 yılında kurulan ŞOK Marketler T.A.Ş., 2011’in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi, tüketicilerin bildiği ve alıştığı markalı ürünleri uygun koşullarla müşterilerine sunmaya başladı. Temmuz 2012 itibariyle 68 ilde 1200’ü aşkın mağazası bulunan ŞOK Marketler T.A.Ş., mağazalarına giren her bir müşterinin zevkli, kaliteli ve hesaplı alışveriş deneyiminden memnun olarak ayrılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

KİLER İŞ BAŞVURUSU 2013

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Kiler'e iş başvurusu yapmak mı istiyorsunuz? Bu sayfada nasıl yapacağınız anlatılmakta.


Üstte yer alan sayfa kurumun insan kaynakları sayfası. Açılacak olan sayfada aranan elemanlar listelenmiş. Bu ilanlara başvuru yapabilirsiniz.


KİLER HAKKINDA

Firmanın sayfasından alıntılanan bilgilere göre:

"Kiler Group’un temelleri Nahit, Vahit ve Ümit Kiler tarafından 1983 yılında atıldı. Kiler kısa sürede perakendecilikteki başarısını başka sektörlere de taşıyarak Türkiye’nin saygın şirketler topluluklarından biri oldu. Yaptığı güçlü yatırımlarla, kurulduğu günden bu yana hep istikrarlı bir şekilde büyüdü. Kiler Group, ticaretin bir güven işi olduğuna inanmaktadır. Milyonlarca müşterisine hizmet sunan Kiler Group, değişik sektörlerde altıyüzden fazla firma ile sürekli işbirliği içindedir. Bu güne kadar tüm yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştiren Kiler, daima tüketici, diğer bir değişle müşterilerinin menfaatini koruyan bir iş anlayışı ile Türkiye’ye ve Türk halkına en iyi, en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiştir. "

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

MİGROS İŞ BAŞVURUSU 2013

Türkiye'nin en eski market zincirlerinden Migros'a işe başvurmak mı istiyorsunuz? Gerekli bilgileri sizin için bulduk.




Üstte yer alan sayfadan kuruma iş başvurusu yapabilirsiniz. İdari personel, mağaza yöneticisi ve mağaza çalışanı için üç ayrı kategori var.



Firma Hakkında

Türkiye’de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros, günümüzde çok geniş kullanım alanlarına sahip olan mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra kırtasiye, züccaciye, beyaz eşya, kitap, kaset ve konfeksiyon gibi bölümleriyle hemen hemen tüm müşteri ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra, teknolojik gelişmelerin faydasını müşterilerine sunma çabasında olan Migros, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile de sektörde her zaman bir adım önde olmaya devam etmektedir. 

Kurulduğu günden beri müşteri beklentilerinin önünde ve talebe yakın duran Migros, perakende sektöründe yenilikçilik ve gelişimle anılmaktadır. Her geçen gün hizmet verdiği il sayısını yeni mağazalarla genişleten Migros, Türkiye’nin öncü perakendecisidir. 

*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.Sitemiz yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

BİM İŞ BAŞVURUSU 2013

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Bim'in iş başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamızdır.



Üstteki sayfa firmanın insan kaynakları sayfası. Bu sayfada önce üye olun. Daha sonra online olarak iş başvurusu yapabilirsiniz.


BİM HAKKINDA

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır. Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir. BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2011 yılında da sürdürmüştür. Satışlarda gerçekleştirdiği %25’lik artış bunun açık göstergelerinden biridir. 2011 yılı içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 338 yeni mağaza açarak mağaza sayısında %11 oranında büyüme kaydeden BİM, faaliyetlerini tüm Türkiye’de yaygınlaştırmak amacındadır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir. BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.




*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

A101 İŞ BAŞVURUSU

A101 HAKKINDA

A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 28 Mart 2008 tarihinde kuruldu. 28 Nisan 2008 tarihinde A101 markasıyla ilk marketini açmış ve bir ay içerisinde hedefi olan "101 market" sayısını aşarak 121. marketinin açılışını gerçekleştirmiştir



Üstte yer alan bağlantıdan firmanın iş başvurusu sayfasına ulaşacaksınız. Açılan sayfadan online olarak iş başvurusu yapabilirsiniz.



*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

İSTANBUL KÜLTÜR A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiralerinden olan İstanbul Kültür A.Ş'nin işe alım süreci ve iş başvurusu işlemleri hakkında hazırlanan sayfaya hoş geldiniz.

Kurumun online iş başvuru formu yok. Fakat sitelerindeki başvuru formunu indirip iletisim@kultursanat.org adresine yollamanız gerekmekte.





*İlanlar-basvurular.blogspot.com 'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.

İGDAŞ İŞ BAŞVURUSU YAPIN

İgdaş iş başvurusu yapmanız için gerekli olan bilgilerin yer aldığı sayfamıza hoş geldiniz. Bu sayfada kurumun işe alım süreci ve iş başvurusu işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

İGDAŞ Hakkında

Kurumun sitesinden alıntılanan bilgilere göre:

"İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ), 25 Aralık 1986 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT ve bazı iştiraklerin katılımıyla kuruldu. İstanbul’u kirli havadan kurtarmak amacıyla kurulan İGDAŞ, şehrin yakıt ihtiyacını, çevre ve insan sağlığına en uygun ve en ekonomik enerji kaynağı olan doğalgaz ile karşılamaya başladı. 

 Bu karara istinaden İstanbul'da İETT bünyesinde fizibilite çalışmaları başlatıldı ve alınan teklifler incelendikten sonra, konunun ülkemizde yeni olması sebebiyle Mayıs 1987’de, İstanbul doğalgaz sisteminin malzeme ve işçiliği Fransız SAE firması ile Alarko konsorsiyumuna ihale edildi. 1989 yılında başlanan çalışmalar neticesinde abonelere ilk doğalgaz Kadıköy ilçesinde, Ocak 1992’de verildi. Konsorsiyum tarafından gerçekleştirilen yatırımın birinci bölümü Mayıs 1993'te tamamlandı. Daha sonraki çalışmalar İGDAŞ bünyesinde yürütülmeye başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bilinen en temiz fosil yakıt olması ve şehrin hava kirliliğinin azaltılmasına yapacağı olumlu katkı nedeniyle doğalgaz kullanımını yaygınlaştırmayı öncelikli hedef olarak belirledi. Bu hedef doğrultusunda, doğalgaz ulaştırılan yerlerde kullanımının zorunlu hale getirilmesi için İl Mahalli Çevre Kurulu’nca 30.11.1994 tarih 5 sayılı, 26.01.1995 tarih ve 1 sayılı, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nce 28.06.1995 tarih ve 7 sayılı kararlar alındı. 

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, doğalgazın öncelikle hava kirliliğinin yoğun olduğu bölgelerde kullanılmasını sağlamak amacıyla, 1995 yılında Y.T.Ü. İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’ne “İstanbul’da Hava Kirliliği Haritasının Çıkarılması ve Doğalgaz Kullanımına Öncelik Verilecek Bölgelerin Belirlenmesi Araştırma Projesi” çalışması yaptırıldı. Bu proje ile elde edilen bilgilere göre hava kirliliğinin yoğun olduğu bölgeler belirlenerek öncelikle bu yerlere doğalgazın ulaştırılması sağlandı. 27 Mart 1994 seçimlerinden sonra iş başına gelen yeni yönetimin ilk hedefi yatırımlara hız vermek ve halkı doğalgaz kullanımı konusunda bilinçlendirmek oldu. Takip eden süreçte yeni yönetimin benimsediği anlayışla, İstanbul halkına en iyi şekilde hizmet vermek için yapılan çalışmalar, İGDAŞ’ın dünya standartlarını yakalamasını sağladı."

İGDAŞ İŞ BAŞVURUSU YAPIN

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada online olarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca başvuru sayfalarının derlenmesi ile oluşturulmuştur.

BELBİM A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Belbim A.Ş'nin işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamıza hoş geldiniz. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnıza bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Yalnızca iş başvuru sayfalarını derliyoruz blogumuzda.

Firma Hakkında

Sitelerinden alıntılanan bilgilere göre:

"İş başvuruları bizzat İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne gelip başvuru formu doldurularak ya da internet yoluyla İş Başvuru Formu doldurarak yapılabilir. Firmada çalışmak için yapılan iş başvuruları İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından incelendikten sonra Başvuru Bilgi Sistemlerine kaydedilir. Başvuruda bulunabilmek için kurumun aradığı şartlar şunlardır: • Tercihen üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği vb. mezun olmuş olmak, • Erkek adaylar için Askerlik görevini yerine getirmiş olmak, • Herhangi bir kurum ya da kuruluşta zorunlu hizmet mecburiyeti olmamak, • Kurum kültürünü benimseyebilecek ve temsil edebilecek özelliklere sahip olmak, • Genç, dinamik ve takım çalışmasına uyumlu olmak, • Değişim ve gelişmeleri yakından takip etmek ve kendini sürekli geliştirme eğiliminde olmak. İş başvuruları uygun görülen adaylar mesleki formasyon ve genel yetenek sorularından oluşan bir sınava tabi tutulurlar. Sınavda başarılı olan adaylar ise mülakata davet edilirler. Mülakat aşamasında da yeterli görülen ve şirketimiz için faydalı olacağına inanılan adaylar Kurumumuzda göreve başlayabilirler."



Üstte yer alan bağlantıdan online iş başvurusu yapabilirsiniz.

İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. İŞ BAŞVURUSU

İlanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. hakkında genel bilgiler ve iş başvurusu işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Firma Hakkında

Sitelerinden alıntılanan bilgilere göre:

"İstanbul Ağaç Peyzaj, Eğitim Hizmetleri ve Hayvanat Bahçesi İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş., 04 Ağustos 1997 tarihinde Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı´na bağlı olarak; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bazı iştiraklerin katılımıyla kurulmuştur.

Kuruluş amacı; park, bahçe, çevre düzenlemesi, havza ağaçlandırması ve bunlara yönelik olarak bitki yetiştirmek, üreticilerden alıp iyileştirmek (uygun toprak yapısında kaba almak, budamak, form vermek v.b.) toprak karışım malzemesi üretmek, bütün bu işler için projeler hazırlamak ve uygulamaktır.
Yaptığı çalışmalarla sektörünün öncü şirketi olmuş ve bitki standartlarını yükselterek İstanbul´a yeşil alanlar kazandırılması için nitelikli bitkilerin teminine ve peyzaj uygulamalarına imza atmıştır."

İSTANBUL AĞAÇ VE PEYZAJ A.Ş. İŞ BAŞVURUSU YAPIN

İş başvurularınız için kurumun sitesinde bulunan iş başvurusu formunu doldurarak basvuru@istanbulagac.com.tr adresine gönderiniz.
Staj başvurusunda bulunacak aday öğrencilerin formu doldurup bizzat başvurarak kontenjan çerçevesinde kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

DetayLI bilgi almak için 444 2 422 ´den İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile görüşebilirsiniz.

İş Başvurusu Formu İçin Tıklayın ( Bu form online değil, word dosyası doldurup firmaya göndermeniz gerekmekte)

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Yalnızca iş başvuru bilgilerinin derlendiği bir blogdur.