Salı, Mayıs 28, 2013

LCW İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük hazırgiyim firmalarından biri olan LCW 'ya iş başvurusu yapmanız için gerekenler kendi sitelerinden alıntılandığı şekliyle:




Başvuru Süreci
Şirkete iş başvurularınızı aşağıdaki yollardan yapabilirsiniz;

- Facebook.com/LCWaikikiKariyer
- Linkedin 
- Yenibiris.com
- LC Waikiki Mağazalarından
- Kariyer.net
- Secretcv.com

İletilen tüm başvurular gizlilik prensipleri çerçevesinde insan kaynakları veritabanlarına kaydedilmekte ve 6 ay süresince saklanmaktadır.



*İlanlar-basvurular.blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. Sitemiz sadece iş başvurusu bilgilerinin derlendiği bir blogdur.

İSTANBUL ULAŞIM İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Ulaşım A.Ş. en çok çalışılmak istenen kurumların başında geliyor. Kuruma iş başvurusu yapmak için gerekli olan bilgilerin yer aldığı bu sayfamızda kurumun insan kaynakları politikası hakkında özet bilgi ve iş başvurusu bilgileri yer almaktadır.

İSTANBUL ULAŞIM HAKKINDA 

Sitelerinden alıntılanmış olan bilgilere göre:

"Hedeflerimize ulaşmada, bizleri başarıya taşıyan en büyük etken sahip olduğumuz insan kaynağımızdır. Siz İstanbullulara verdiğimiz hizmetin her aşamasından memnun olmanızı sağlayarak, faaliyet alanımızdaki liderliğimizi sürdürmek ve geliştirmek, İnsan Kaynakları yaklaşımımızın ana unsurunu oluşturmaktadır. İstanbul Ulaşım stratejilerini, faaliyet gösterdiği raylı sistemler toplu taşımacılığı standartlarını yukarı çekecek yolcu memnuniyeti anlayışı ile sürdürülebilir kalite, saygınlık sağlamak üzerine yapılandırır. İstanbul Ulaşım İnsan Kaynakları, kurumun bu stratejilerinin gerçekleştirilmesinde insan kaynağının sürekli gelişimini, motive edilmesini ve yönetimini sağlayacak sistemleri geliştirmeyi ve kurumsal ilkeler doğrultusunda uygulamayı hedefler. Çalışanlarımızın sistemimizin en değerli varlığı olduğuna inanıyoruz. Çalışanlarımız ile olan ilişkimize geçici gözüyle bakmıyor, eldeki yetişmiş personelimiz ile ilişkilerimizi sağlıklı ve kalıcı temeller üzerine inşa ediyoruz. Bünyemize yetenekli ve başarılı kişileri çekmeyi ve bu kişilerin kariyer gelişimine yardımcı olup, onları bu konularda teşvik ederek uzun yıllar birlikte çalışma ilkesini benimsiyoruz. Başarıya giden yolun, profesyonel ve nitelikli kişilerden oluşan bir takım yaratmaktan geçeceğine inanan Şirketimiz; Kalite bilincine sahip, gelişmiş teknolojiyi kullanabilen, eğitimli, dinamik, ekip ruhuna sahip, insiyatif kullanabilen, gelişime ve değişime açık, Ulaşım A.Ş.' de çalışmayı ayrıcalık sayan iş gücüyle ve bu iş gücünü yöneten aydın lider ve yöneticilerle çalışmayı hedeflemektedir. 1683 kişinin çalıştığı Ulaşım A.Ş.' de, çalışanların yaş ortalaması 35' tir, personelimizin, %94'ü erkek, %6'sı ise bayan çalışanlardan oluşmaktadır. "


Üstte yer alan sayfa kurumun insan kaynakları sayfasına ulaşmanızı sağlayacak. Açılacak olan sayfada stajyer başvurusu kısmından başvuru yapabilirsiniz.

*İlanlar-Basvurular.Blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur.