Salı, Temmuz 12, 2011

ZORLU ENERJİ İŞ BAŞVURUSU

ZORLU ENERJİ İŞ BAŞVURUSU

Zorlu Enerji Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır. Firmanın işe alım süreci hakkında açıklamalar ile iş başvuru formu bilgilerinin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Firmanın İK Politikası
Enerji sektöründeki yenilikleri firma hedefleri doğrultusunda uygulayabilecek vasıf ve yeteneğe sahip profesyonelleri Gruba kazandırmak,

Çalışma arkadaşlarına, potansiyellerini kullanabilecekleri, yaratıcılıklarını ve yetkinliklerini geliştirebilecekleri, kişisel ve takım performansını yükseltebilecekleri uluslararası seviyede bir kariyer geliştirme imkanı sunmak,


Genel başvuru yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

BAYER TÜRK İŞ BAŞVURUSU

BAYER TÜRK İŞ BAŞVURUSU

Dünyanın en büyük ilaç firmalarından biri olan Bayer'in Türkiye ofisinin işe alım süreci ile ilgili bilgiler bu sayfada yer almaktadır. İş başvurusu yapmak için online form bilgilerine de sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

“Daha İyi Bir Hayat İçin Bilim” prensibi doğrultusunda bu prensibin günlük yaşama aktarılmasını sağlayacak ve Bayer Liderlik Prensiplerini çalışma ilkeleri doğrultusunda yansıtabilecek yeni personeli bünyesine katmak Bayer'in ana hedeflerinden birisidir. 

Bayer işe Alım süreci, firmaya elektronik ortamda ulaştırılan başvuruların değerlendirilmesi ile başlamaktadır. CV üzerinden yapılacak ön elemelerin akabinde belirlenen yetkinliklere sahip adaylar iş görüşmelerine davet edilirler. Aranan pozisyona en uygun adayı belirleyebilmek için İnsan Kaynakları ve ilgili Bölüm Yöneticileri, işe alım sürecinde işbirliği yaparlar ve Davranışa Odaklı Görüşme Teknikleri kullanılarak adayların bilgi ve yetenekleri görüşmeler esnasında sorgulanır. Görüşmeler, gereksinimler doğrultusunda geliştirilecek değişik ölçme ve değerlendirme araçları ile desteklenmektedir. İşe alım yapılması planlanan pozisyona uygun aday yerleştirildiğinde ise diğer adaylara telefon ya da elektronik posta aracılığıyla kesinlikle geri dönüş yapılmaktadır.

Bayer Türk'e başvurmak istiyorsanız; internet sitesinde yer alan “Bize Başvurun” başlığı altında vasıflarınıza uygun bir pozisyona başvurabilir ya da genel başvuruda bulunabilirsiniz. Genel başvuruda bulunduğunuz zaman CV'iniz otomatik olarak aday havuzuna alınacaktır ve özelliklerinize uygun bir pozisyon oluşması halinde sizinle irtibata geçilecektir.

BAYER TÜRK İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman genel başvuru formuna ulaşacaksınız. Firmanın İK sayfası üyelik gerektirmektedir.




* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

AKENERJİ İŞ BAŞVURUSU

AKENERJİ İŞ BAŞVURUSU

Akenerji Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır. Firmanın işe alım süreci hakkında açıklamalar ile iş başvuru formu bilgilerinin yer aldığı  ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

AKENERJİ İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI
Personel memnuniyetine dayalı insan kaynakları uygulamaları doğrultusunda, sahip olduğu kaliteli iş gücü ile sektörde emsal teşkil eden, herkesin üyesi olmayı tercih ettiği bir kurum olmaktır.
İnsan Kaynakları politikasının temeli; personelinin gereksinim duyduğu desteği uygun ve adil bir şekilde almalarının sağlanması ve personelin performansını artıracak öğrenme ve gelişim olanakları için fırsat eşitliğinin yaratılmasıdır.


Genel başvuru yapmak için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

ABDİ İBRAHİM İLAÇ İŞ BAŞVURUSU

ABDİ İBRAHİM İLAÇ İŞ BAŞVURUSU

Abdi İbrahim Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır. Firmanın işe alım süreci hakkında açıklamalar ile iş başvuru formu bilgilerinin yer aldığı  ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Firmanın İk sayfasında yer alan bilgilere göre:

"Türkiye İlaç Sektöründe tercih edilen ve çalışılmak istenen bir firma olmak"

Firma hedeflerine ulaşmada katkı sağlayacak İnsan Kaynakları politika ve uygulamaları oluşturmak,
Etkin bir işe alım süreciyle firma değerlerini yükseltecek yeni elemanlar istihdam etmek,
Sonuç odaklı ve hızlı karar alan (Çevik) bir organizasyon yapısı oluşturmak ve her seviyede bunu destekleyen , yetkinlikleri yüksek çalışanlar oluşturmak,
Rekabetçi, doğru bir ücret ve yan haklar politikası uygulamak,
Hedef bazlı yönetim modeli ile personelinin başarısını ve devamlı gelişimini destekleyerek , firmanın ana hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak.
Efektif insan kaynakları planlaması ile firmanın rekabet gücünü arttırmak, geleceğin liderlerini yetiştirmek,
Personelin memnuniyetini ve firmaya bağlılığını arttırmak
Firma hedefleri doğrultusunda ihtiyaçları tespit edip kariyer gelişim planlarına yönelik gerekli aksiyonları almak.
Matriks organizasyon yapısını destekleyen iç iletişim faaliyetlerini geliştirmek.


 ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

TÜRK DEMİRDÖKÜM İŞ BAŞVURUSU

TÜRK DEMİRDÖKÜM İŞ BAŞVURUSU

Türk Demirdöküm Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır. Firmanın işe alım süreci hakkında açıklamalar ile iş başvuru formu bilgilerinin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır.

Ülkemizin en eski markalarından biri olan firmaya altta yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan online başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.


 ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

BİLİM İLAÇ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU

BİLİM İLAÇ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU

Bilim İlaç Sanayi Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır. Firmanın işe alım süreci hakkında açıklamalar ile iş başvuru formu bilgilerinin yer aldığı  ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Bilim İlaç Sanayi şirketine başvurmak için "Bize başvurun" bölümündeki aday bilgi formunun doldurulması gerekmektedir.

Başvurunuzun İnsan Kaynakları Departmanı'na ulaşması ile beraber seçme/yerleştirme süreci başlamaktadır.İş başvurunuz incelenecek ve mevcut boş pozisyonlar çerçevesinde değerlendirilecektir. Şayet başvurunuz, pozisyonun gerektirdiği yeterliliklerle örtüşüyorsa, görüşmeye davet edilirsiniz. Gönderdiğiniz CV bilgileri, başvuru veri tabanında bir yıl boyunca saklanıp değerlendirmeye açık tutulur.




 ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

TÜRK HENKEL İŞ BAŞVURUSU

TÜRK HENKEL İŞ BAŞVURUSU
Henkel firmasının işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamızdır.


Henkel şirketlerinin ve bölümlerinin yaygınlığı, uluslararası işyerleri, mamülleri, markaları, elemanları ve iş pozisyonları ile kesinlikle benzersiz bir firmadır. Henkel tüketicilere ve kurumsal müşterilere aynı hizmeti vermektedir. Bu çeşitlilik hem çok çeşitli seçenekler sunmakta hem de çeşitli farklı alanlarda çalışma fırsatı getirmektedir. Kendi kariyerinizi bulmanın ve gelecekte olmak istediğiniz konumu saptamanın en harika yoludur.

Meslek alanı olarak ister araştırma ve geliştirme veya pazarlama, mühendislik veya lojistik ve satın alma, isterse de bilgi teknolojileri veya mali işleri seçin, Henkel pek çok seçenek sunmaktadır. Bireyselliğe inanıyoruz ve ortak hedeflerimize ulaşmaya istekli kişilikler arıyoruz. Bu amaçlara ulaşma ve zorlukları çözümleme stiliniz, esnekliğinize bağlıdır. Size çok sayıda fırsat sunacağız. Siz de bunları şekillendirme özgrlüğüne sahip olacaksınız. Henkel’deki kariyerimiz sonuçta size bağlı. Hazır mısınız?

Ülkenizdeki uygun pozisyonlar için sol üst köşedeki ülke sitesi seçme menüsüne girebilirsiniz.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Henkel firmasının online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Site çok güzel hazırlanmış ve Türkiye'nin yanısıra Almanya, İngiltere vs. gibi diğer ülkelerde yer alan Henkel iş fırsatları için de başvuru yapılabiliyor.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Soda Sanayii İş Başvurusu

Soda Sanayii İş Başvurusu

Şişecam markalarından biri olan Soda Sanayi A.Ş 'nin işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Şişecam, İnsan Kaynakları Politikaları'nda, İnsan Kaynakları Vizyonu olarak, yetenekli ve yüksek motivasyonlu insan kaynağı ile, istikrarlı ve karlı büyümeyi amaçlamaktadır.

Belirtilen "Vizyon" çerçevesinde firmanın hedefi;

Vasıflı,
Kariyeri planlamış,
Motive edilmiş,
Yüksek performanslı,
Yaratıcı, verimli, yeniliklere ve değişimlere açık,
Aidiyet duygusu gelişmiş,

rekabet avantajı sağlayacak, insan kaynağına sahip olmaktır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada online başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. 

HÜRRİYET GAZETESİ İŞ BAŞVURUSU

HÜRRİYET GAZETESİ İŞ BAŞVURUSU

Hürriyet Gazetesi'nin işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Hürriyet Gazetesi İşe Alım Süreci 
Seçilmiş yetenekli gençlerle çalışmanın kuruma sağlayacağı katkının önemine inanan Hürriyet Gazetesi İnsan Kaynakları, bu gençlerle hem staj dönemlerinde hem de kariyer günlerinde sık sık buluşmaya önem vermektedir.

2010 senesinde çoğu Anadolu üniversitelerinde olmak üzere üniversite kampüslerinde etkin tanıtımlar yapılmıştır. Anadolu üniversitelerine yoğunlaşmanın sebebi, değişik bölgelerde bulunan Şirket'in iş organizasyonlarına insan kaynağı sağlayabilmektir.

Hürriyet Gazetesi, her yıl olduğu gibi 2010 yılında da, üniversite öğrencilerine, Aydın Doğan İletişim Meslek Lisesi öğrencilerine ve Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasını kazanan gençlere farklı iş alanlarında staj imkanı sunmaktadır. Stajlarını başarıyla tamamlayan; yetenekleri, yaratıcılığı ve başarısıyla ön plana çıkan seçilmiş öğrencilere staj bitiminde kurumda iş olanakları sunulmaktadır.

2010 senesinde Hürriyet Gazetesi'nin çeşitli birimlerinde ihtiyaç doğrultusunda üst düzey yönetici, yönetici ve uzman seviyelerinde işe alımlar gerçekleşmiştir.

HÜRRİYET GAZETESİ İŞ BAŞVURUSU

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

PINAR SÜT İŞ BAŞVURUSU

PINAR SÜT İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en iyi süt markalarından biri olan Pınar Süt'te çalışmak isteyenlere yönelik hazırladığımız bilgilendirme sayfasıdır. Pınar Süt işe alım süreci hakkında bilgiler mevcuttur.

*Konu dışı olacak ama Pınar Süt ilanlar-basvurular.blogspot.com ekibi tarafından yıllardır kullanılmakta ve en lezzetli süt markası olduğu düşünülmektedir. ilanlar-basvurular.blogspot.com ekibinin bu markaya çocukluktan beri özel bir ilgisi vardır.


Pınar Süt
Pınar Süt tüketici odaklı olarak faaliyetlerini yönlendirerek ve sunduğu kaliteden asla taviz vermeyerek tüketicisine sonsuz güven vermektedir. Kurulduğu günden beri tüketiciye sağlık, lezzet, yenilik kaynağı olan mamüller sunan Pınar, milyonlarca insan için nesiller boyu bir ‘’Yaşam Pınarı’’ oldu. Bu yaşam pınarı, temelinde yatan üç ana hususa dayalı olarak doğdu, büyüdü, gelişti: ‘’Sağlık, Lezzet ve Yenilik...’’

Pınar Süt ülkemizde sağlıklı süt ve süt ürünleri kavramını yerleştiren ilk markadır. Artan çeşitleriyle ülkemizin "Yenilik", "Sağlık", "Lezzet" ve "Yaşam Pınarı" olmaya çalışmaktadır. PINAR, süt, et, su vb. mamülleri ile sadece iç tüketim olarak değil; dünyanın belli başlı ülkelerine ihraç edilen bir mamül grubu olarak "Dünya Markası" olma yolunda hızla ilerlemektedir. Pınar Süt'e duyulan güven yalnızca Türkiye sınırları dahilinde kalmamış Ortadoğu ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Almanya, Romanya vb. gibi birçok ülkeye taşmıştır.

Başarılı bir marka olmanın en mühim şartı ilk çalışma sonrasında girilen yeni alanlarda da marka kimliğini aynı tutarlılıkla taşıyabilmek ve çeşitlenen mamüllere markanın ortak imajını yansıtabilmektir. Bir süt ve süt mamülleri markası olarak doğan Pınar, geçen zaman zarfında gıda sektörünün farklı alanlarında birçok ilki gerçekleştirdi. İlk sağlıklı uzun ömürlü sütü, ilk hazır mayonezi, ilk krem peyniri, ilk dondurulmuş et ürünlerini, ilk paketli hindi ürünlerini ve ilk geri dönüşsüz ambalajlı suyu Türk insanına sunan Pınar, sahip olduğu geniş ürün yelpazesinin her üyesinin Pınar imajı şemsiyesi altında olmasına dikkat etti ve toplam marka imajını büyüterek korudu.


Üstter yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Pınar Süt'ün de bağlı olduğu Yaşar Holding'in resmi İK sayfasına yönleneceksiniz. Bu sayfada firmanın insan kaynakları portalına üye olarak CV'inizi bırakabilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.