Pazartesi, Haziran 06, 2011

Fortisbank İŞ BAŞVURUSU

Fortisbank İŞ BAŞVURUSU

Fortisbank İş Başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmıştır.


Fortisbank bankacılık sektöründeki en etkin insan kaynakları uygulamaları ile yüksek motivasyonlu, kuruma bağlı personeli ile Türkiye'nin lider bankalarından biridir. Temek prensipleri nitelikli personel çalıştırma, yalın organizasyon yapısı ile yetki verme, faydalı eğitim programları ile personelin sürekli kendini geliştirmesine yardımcı olmaktır.



* Bu sayfada yer alan bilgiler ilanlar-basvurular.blogspot.com'a aittir ve ilanlar-basvurular.blogspot.com'un kurumlar ile bağlantısı yoktur.

FİNANSBANK İŞ BAŞVURUSU

FİNANSBANK İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Türkiye'nin en büyük bankalarından olan Finansbank' a iş başvurusu yapmak için gereken bilgiler yer almaktadır.

Finansbankta çalışmak bir ayrıcalıktır. Bütün  Finansbank çalışanları; işinin lideri, ekip çalışmasına uygun ve müşteri odaklı olmasının yanı sıra bilgi ve tecrübesi ile bankasını temsil eder. Gerek banka içi gerekse banka dışı hayatında her zaman bu bilinçle davranır.

Bütün Finansbank elemanları kurumunun amaçlarını kendi amaçları olarak kabul eder ve bu amaçları gerçekleştirmek için çabalar.


* Bu sayfada yer alan bilgiler ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmıştır ve kurumlar ile bağlantısı yoktur.

DENİZBANK İŞ BAŞVURU İLANI

DENİZBANK İŞ BAŞVURU İLANI

DenizBank, 1997 senesinde bankacılık lisansı  almasının ardından kısa süre sonra bankacılık sektöründe emin adımlarla gelişme göstermiştir. 2003 senesinden beri , bütün ürün ve hizmetlerini DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) çatısı altında müşterilerine sunmayı sürdürmektedir. DFHG, stratejik büyüme amacı doğrultusunda genişleyen organizasyon/şube ağı, artan ürün ve hizmetlerine uygun olarak mevcut personeline yenilerini ilave etmeyi sürdürmiş, 2010 senesinden itibaren de yaklaşık 9561 Denizci ile yurtdışı iştirakleri dahil olmak üzere toplam 512 şubeye ulaşmıştır.

DFHG'nin başarısının arkasında, personeli tarafından benimsenmiş kuvvetli kurum kültürü ve prensipleri bulunmakta olup bu paralelde, DFHG personelinin görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi maksadına uygun bir politika izlemektedir.


Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada açık iş pozisyonlarını görebilir ve online olarak başvurabilirsiniz.

Citibank İŞ BAŞVURU İLANI

Citibank İŞ BAŞVURU İLANI

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Citibank'ın İnsan Kaynakları ve işe alım prensipleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Citibank’ın şirket kültürü, personelin, düşüncelerini rahatlıkla paylaşabildikleri, başarılarının ödüllendirildiği bir ortamda çalışma imkanı tanımaktadır. Citibank personeli küresel bir iş ortamını, bütün dünyadan farklı ekipler ve pek çok farklı müşteri ile çalışırken hissetmektedir.

İşe alımlarda personeli küresel çalışma prensiplerine uygun olarak istihdam etmeyi amaçlamaktadır.  Personel, düşünceleri teori ve pratiğe dönüştürme becerilerine sahip kişilerden meydana gelen ekiplerdir. İş yapış biçiminin şeklinden dolayı personel, elde ettikleri başarılar, işe odaklılık ve öğrenme arzusu doğrultusunda ödüllendirilmektedir.

Citibank İş Başvuru (AÇIK POZİSYONLAR)

Hemen üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada Citibank'ın güncel iş ilanları yayınlanmaktadır.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yayınlanan bu bilgilendirme sayfasının kurumlar ile bağlantısı yoktur.

BANK ASYA İŞ BAŞVURU İLANI

BANK ASYA İŞ BAŞVURU İLANI

Bank Asya, sektörün ileri gelen kurumlarından biri olmak 1996 sensinde açılmıştır. Personelinin yaş ortalaması çok genç olan banka, deneyimli çalışanlara sahiptir.


Bank Asya İnsan Kaynakları Prensipleri
Bank Asya İnsan Kaynaklarının ana hedefi , personeline verdiği değer ile kuruluşun tüm kadrolarında, bankacılık ve finans sektöründe çalışmayı meslek edinen, başarılı, "farklı beklentilere farklı çözümler" anlayışı ile empati ve iletişim kurmayı bilen bireyleri çalıştırmaktır.

Çalışanların nitelik ve nicelik açısından planlamasını yaparak, işe ve kültürümüze uygun çalışanlara sahip olmak,
Çalışanların verimliliğini ve etkinliğini en yüksek seviyede tutmak
Etkin bir eğitim planı ve programı ile tüm çalışanlara kişisel gelişim (kariyer yapma) olanağı vermek
Tüm seviyelerdeki çalışanların moral ve motivasyonunu en yüksek seviyede tutmak
Çalışanların maddi ve manevi haklarını korumak ve geliştirmek
Tüm çalışanların yöneticileriyle beraber çalışma arzularını geliştirici bir iş ortamı oluşturmak ve insan ilişkilerinin geliştirilmesi için uğraşmak
Açık iletişim ortamını temin etmek
Kariyer planlamasında tüm personele eşit ölçüde fırsat imkanları tanıyarak personelin mesleki, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek.


* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bilgilendirme amaçlı sayfadır ve kurumlar ile bağlantısı yoktur.

ABANK İŞ BAŞVURU İLANI

ABANK İŞ BAŞVURU İLANI

ABank Anadolu'nun yükselen değerlerini arttırmayı gaye edinmiş birbirine kenetlenmiş bir ailedir. Anadolu Grubunun güvenilirliğini ve saygınlığını arkasına alan banka, personelinin yüksek bir motivasyonla çalışması ve bu motivasyonu koruması için yüksek düzeyde çaba harcar. ABank insana değer veren çalışanlarına kapısını her zaman açık tutan yönetim tarzına sahip bir bankadır.

ABANK ÇALIŞMA PRENSİPLERİ

• Müşteriye ekonomi mantığı temelinde en  mükemmel hizmeti sunmak,
• Dürüstlük prensibine sıkı sıkıya bağlı olmak,
• Bankacılık disiplinini hiçbir zaman terk etmemek,
• Çalışanların başarılarının ödüllendirildiği bir ortam yaratmak,
• Yaratıcılığı desteklemek,
• Toplumsal yükümlülükler konusunda asla taviz vermemek,

ABank’ta insan kaynaklarının stratejik bir rolü vardır. ABank’ın amaçları doğrultusunda diğer birimlerle koordinasyon içinde başarıyı temel alan, çağdaş insan kaynakları programlarını yürütür.

Kariyer Yönetimi

Bankanın ihityaçları ile çalışanların arzu ve amaçları doğrultusunda, değişik ünvan seviyelerindeki personel hareketinin yönlendirilme süreci olarak algılanan kariyer geliştirme ve planlama, eğitim ve performans yönetim sistemi ile beraber ele alınmaktadır. Kariyer yönetimi çalışmaları “Kariyer Eğitimleri” ile desteklenmektedir. Nitelikli insan kaynağının devamlılığını sağlamak amacıyla yönetici adayı yetiştirme programları düzenlenmektedir. Yönetici seviyesinde atama gerektiğinde bankada uygun olan adaylara öncelik tanınmaktadır.

Eğitim

Hizmet kalitesini yükseltmenin nitelikli insan kaynağı ile gerçekleşeceği ilkesine paralel olarak eğitim çok önemlidir. Banka içi ve dışı eğitim programları ile çalışanların bireysel ve mesleki gelişimleri desteklenmektedir.

Çalışma Ortamı

Hayatın önemli bir bölümünün çalışılan yerde geçtiği göz önüne alındığın zaman çalışma ortamının bireyin çalışma verimini ne kadar etkilediği net olarak gözükmektedir.



*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bilgilendirme sayfasıdır. Kurumlar ile bağlantısı yoktur.

ALBARAKA TÜRK İŞ BAŞVURU İLANI

ALBARAKA TÜRK İŞ BAŞVURU İLANI

Albaraka Türk bankası  sağlıklı bir çalışma ortamı meydana getirmek, ekip çalışmasını ilerletmek, eğitim programlarıyla personelin gelişmesine olanak sağlamak, adil bir ücret sistemi uygulamak, her pozisyonda kalifiye ve verimli personel çalıştırmak esaslarına dayalıdır..

Kurumda çalışan personelin %83'ü lisans mezunudur ve yaş ortalaması 32'dir.

Albaraka Türk İşe Alım Aşamaları

Albaraka Türk'e yardımcı personel pozisyonu dışındaki iş başvurularında şu vasıflar aranmaktadır.
Üniversite mezunu olmak. (Bankacılık ile ilgili bölüm.)
28 yaşını geçmemiş olmamak.
Askerlikle ilişiği olmamak. (erkek adaylar için)

Bu vasıflara sahip olan adaylar, personel gereksinimi olduğu zaman, sınava alınırlar ve sınavda başarılı olan adaylar mülakata çağrılırlar. Mülakat sonucuna göre adaylar talep ettikleri pozisyonun vasıflarına göre değerlendirilirler.

Eğitim İmkanları
Albaraka Türk'te çalışmaya başlayan herkese ilk olarak bankayı tanıtmaya yönelik eğitim verilir. Daha sonraki aşamalarda  ise meslekî bilgilerin verildiği eğitimlere yönlendirilirler.
Yaklaşık yılın yarısında daha çok yetkili personeli kapsayan dershane eğitimleri uygulanmaktadır.
Eğitim programının içeriği, personelin sorumluluğu ve kariyer planlaması dikkate alınarak belirlenmektedir.

Özlük Hakları
Personelin, aylık maaşının dışında yılda üç defa ikramiye alma hakkı vardır. Ayrıca evlilik yardımı, doğum yardımı, giyim yardımı, yabancı dil (İngilizce) tazminatı, yol ve yemek yardımı gibi sosyal yardımlar bulunmaktadır.

Kariyer İmkanları
Albaraka Türk'te Personel Yönetmeliği'nde belirtilen süreyi tamamlayan bütün personel terfi sınavlarına katılma hakkı kazanır. Terfi sisteminde; açılan sınavda başarılı olmak, performans değerlendirmelerinde başarılı bulunmak, disiplin yönünden terfie mani bir durumu olmamak şartları aranmaktadır. Ek olarak personelin aldığı eğitimler de terfilerde dikkate alınmaktadır.

Sosyal İmkanlar
Personel arasında dostlukların pekişmesi ve takım ruhunun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla, geziler, yemek davetleri ve spor turnuvaları düzenlenmektedir.


* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış bilgilendirme sayfasıdır. Kurumlar ile bağlantısı yoktur.

AKBANK İLANI İŞ BAŞVURU

AKBANK İLANI İŞ BAŞVURU

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Akbank'ta çalışmak isteyenler için gerekli bilgileri bu sayfada yer almaktadır.

Akbank insan yatırım yapan büyük bir bankadır. Güvenilir, düzenli, sağlam, ileri teknolojinin son olanaklarını kullanan bir yapı içerisinde, çalışkan, dinamik, yaratıcı, inisiyatif sahibi, kanunlara uyan, dürüst Akbank'lılar arasında yer almak büyük bir ayrıcalıktır..

AKBANK İŞ BAŞVURU FORMU


AKBANK İŞ İLANLARI

* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bir sayfadır ve kurumlarla bağlantısı yoktur.