Perşembe, Şubat 12, 2015

MNG KARGO İŞ BAŞVURUSU

MNG Kargo MNG Holding'e bağlı en büyük kargo firmalarından biri. Kariyer hedefleyenler arasında en çok tercih edilen firmalardan biri olduğu için iş başvuru bilgilerini blogumuzda yayınlıyoruz.

MNG Kargo hakkında özet bilgi:"Yaklaşık otuz yıl önce taşımacılık anlamında yeni bir sektör olarak kendini göstermeye başlayan kargo taşımacılığı, kısa zamanda kendi kurallarını ve sistemini oluşturarak günümüzdeki seviyesine ulaşmıştır. Bu sürecin son on yıllık diliminde sektörde yer alan oyuncular, yaşamın içinde oluşan yenilikleri takip ederek, değişen müşteri beklentilerine göre daha kaliteli hizmet üretebilmek ve hem yerli hem uluslararası pazarda rekabet gücüne sahip olabilmek adına teknolojiden de destek alarak değişim içine girmişlerdir. Bu değişim, temel ihtiyaç ve beklentilerin karşılanmasının çok ötesine geçerek, hayatları kolaylaştıracak, avantajlar sağlayacak çalışmalar ile hayal bile edilemeyenleri gerçekleştirme noktasına ulaşmıştır. Böylece yeni bir nitelik kazanan operasyonumuz, bu değişim ile birlikte yeni bir çalışma tarzı ve yeni bir kültürü de beraberinde getirmiştir."


MNG KARGO İŞ BAŞVURUSU

İlk olarak üstteki sayfadan MNG Kargo kariyer sayfasına gidiniz. Daha sonra açılacak olan sayfada iş olanakları linkini tıklayınız. Bu kısımda genel iş başvurusu seçeneğini seçin. Buradan iş başvurusu yapabilmek için firmanın kariyer sitesine üye olmanız gerekmektedir. Üye olduktan sonra iş başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca daha sonra yine bu sayfadan iş ilanlarını inceleyebilir ve başvurunuza gelecek cevapları görebilirsiniz.

İSMEK İŞ BAŞVURUSU

İsmek düzenlediği kurslarla oldukça faydalı bir kurum. Bu kurslar pek çok kişiye de istihdam sağlıyor. En çok çalışmak istenilen kurumların başında gelen İsmek ile ilgili iş başvurusu bilgilerini sitemizde bulabilirsiniz.


İsmek'e başvuru yapmak için ilk olarak üstteki sayfadan İsmek'in kariyer sayfasına girerek üye olmanız gerekmektedir. Daha sonra bireysel iş başvurusu işlemlerinizi bu sayfada gerçekleştirebilirsiniz.





BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurusU sayfası Boğaziçi Yönetim A.Ş.

Şirket hakkında:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kiptaş ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi TOKİ Türkiye’de konut ve yerleşim sorununu gidermek ve çarpık kentleşme problemine çözüm getirmek amacıyla toplu konut projelerine imza atmıştır. Ülke çapında haklı takdir ve şöhret bulan bu yeni yerleşim bölgelerini, içinde yaşayacak kişiler için “yaşanabilir mekânlara dönüştürmek “ fikrinden yola çıkılarak 1997 yılında  Boğaziçi Yönetim A.Ş kurulmuştur.

BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ İŞ BAŞVURUSU

Üstteki sayfada şirkete online iş başvurusu yapabilirsiniz.

İSTANBUL ŞEHİR HATLARI AŞ İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Şehir Hatları Aş İBB iştiraklerinden biri olmasının yanısıra Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri. Bundan dolayı pek çok kişi bu kuruluşta çalışmak istiyor. Bizde gereken bilgileri blogumuzda sizlerle paylaşıyoruz.


Şirket hakkında:


Şehir Hatları İdaresi 19. Yüzyılın ortalarından bugüne yaklaşık 150 yıllık bir deneyimi temsil eder. Bu deneyimin 1940’ların ortalarına kadar üç ayrı işletmeden beslendiği söylenebilir. Bunu, 19. Yüzyılın ortalarından 1940’ların ortasına gelinceye kadar İstanbul’da Boğaz, Marmara ve Haliç hatlarında birbirinden bağımsız işletmeler tarafından vapurlarla yolcu taşımacılığının yapılmış olmasından hareketle ileri sürmek mümkündür.



İSTANBUL ŞEHİR HATLARI AŞ İŞ BAŞVURUSU


Hemen üstte yer alan sayfadan İstanbul Şehir Hatları Aş'ye iş başvurusu yapabilirsiniz.

UGETAM İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurusu sayfası  UGETAM A.Ş.


UGETAM AŞ İŞ BAŞVURUSU

İSTANBUL SPOR AŞ İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Spor AŞ ibb iştiraklerinden  biri. Bu sayfada iş başvurusu bilgileri yer almakta.


Şirket hakkında:

İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği A.Ş., İstanbul halkının fiziki ve ruhi sağlığını güçlendirmek, yeteneklerini geliştirmek için her türlü spor tesislerinden yararlanmasını ve spor etkinliklerine katılımını sağlamak, bunun için gerekli tesisleri kurmak, kurdurmak, işletmek ve işlettirmek amacıyla 02.10.1989 tarihinde kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda faaliyetlerini şehrin çeşitli bölgelerinde 27 adet spor kompleksinde sürdürmektedir.

İSTANBUL SPOR AŞ İŞ BAŞVURUSU



İstanbul Spor AŞ 'ye üstteki adresten iş başvurusu yapılabilmektedir.

İSTAÇ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurusU sayfası  İSTAÇ.

Şirket hakkında:

İSTAÇ İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. (İSTAÇ A.Ş) 28.12.1994 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Katı Atık Projesi kapsamında evsel atıkların düzenli olarak depolanması ve bertarafı, tıbbi atıkların taşınması ve yakılması ile çevre sağlığı için her türlü ağaç, fide ve çiçek temini, bunların dikimi ve bakımı gibi faaliyetleri yürütmesi, bunlar için gerekli tesislerin kuruması ve işletilmesi amacıyla kurulmuştur.




Üstte yer alan adreste İstaç'a iş başvurusu yapabilirsiniz.

HAMİDİYE AŞ İŞ BAŞVURUSU

Su firmaları arasında hatırı sayılır bir yere sahip olan Hamidiye Aş ile ilgili bilgiler yer almaktadır.



Hamidiye  Aş Hakkında:
Mevcut kaynak suyunun halka sağlıklı bir şekilde pazarlanması ve yeni su kaynaklarının araştırılması, İstanbul’da şebeke isale hattı bulunmayan yerlere İSKİ adına şehir şebeke suyu dağıtımının yapılması, su istasyonları ile halka doğrudan sağlıklı ve ucuz içme suyunun ulaştırılması faaliyetlerini yürütmektedir. Hamidiye A.Ş. kurulduğu 1902 yılından beri İstanbul halkına kuruluş amacına uygun olarak temiz ve sağlıklı Hamidiye içme suyunu 100’ün üzerinde bayisi ile ulaştırma çabasındadır. Bunun yanında Türkiye’nin en büyük ve en donanımlı tanker filosu ile İstanbul halkına şehir şebeke suyu hizmeti de sunmaktadır.
Hamidiye A.Ş. büyük atılımını 1994 yılından sonra yaparak ve çağın gerektirdiği modern tesislere ve firma anlayışına kavuşturmuştur. Yurtdışında ve yurtiçinde yapılan tüm çalışmalar dikkatle takip edilerek Su Sektöründe işletmecilik açısından lider kuruluş haline getirilmiştir. Bugün Hamidiye Kaynak Suları dünyada ilk defa Florürlü su üretmekte ve sağlığa son derece faydalı bu ürünü İstanbul halkının tüketimine sunmaktadır. Florürlü Su Dünya Sağlık Örgütü tarafından 1. Derecede koruyucu sağlık hizmeti olarak önerilmektedir.


HAMİDİYE İŞ BAŞVURUSU


Üstteki adresten Hamidiye Aş'ye iş başvurusu yapabilirsiniz.



ŞİŞLİ KÜLTÜR AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası  ŞİŞLİ, KÜLTÜR A.Ş.



Şişli Kültür ve Ticaret Merkezi İşletme ve Ticaret Anonim Şirketi,  her türlü iş merkezi, ticaret merkezi,  konaklama ve eğlence merkezi ve diğer kültür-sanat-ticaret alanı olarak belirlenmiş gayrimenkullerin alımı, satımı, işletilmesi, organizasyonu, kiralanması,  bu yerlerde yönetim ve organizasyon işlerinin yapılması amacı ile 1999 yılında kurulmuştur. Şirket halen, Cevahir Alışveriş Merkezinin işletmecilik hizmetlerini yürütmektedir.Şirkete, İstanbul Büyükşehir Belediyesi % 39,95 pay oranı ile iştirak etmektedir.


Hemen üstten iş başvurusu yapabilirsiniz.

İSPARK İŞ BAŞVURUSU

İspark İBB iştiraklerinin en büyüklerinden biri. Bundan dolayı en çok iş başvurusu yapılan ibb iştiraklerinden biri de dolayısı ile. Bu sayfada İspark hakkında özet bilgi ve iş başvuru işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır. Peki ispark'a nasıl başvuru yapacaksınız? Açıklıyoruz.


İSPARK hakkında:

İSPARK’ın kuruluş amacı İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait açık, katlı ve yol üstü otoparkları devralıp, tek elden ve sistemli bir şekilde yönetip işletmektir. Kentli olma ve park etme kültürünü yerleştirmek ve “Güvenle Park, Güler yüzle Hizmet” sloganıyla hizmet etmektir.

Şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmak için projeler üreten İSPARK, yeni yapılacak otoparkların nereye yapılacağını stratejik olarak belirlemek ve ağırlıklı olarak yeraltı veya katlı otoparklar yapmak için çalışmaktadır.




İspark'a iş başvurusu yapmak oldukça basit bir işlem. Hemen üstte yer alan sayfadaki başvuru formunu doldurarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

SAĞLIK AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası  SAĞLIK A.Ş.


Şirket hakkında:
Sağlık A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına, belediyenin verdiği yerel yönetim hizmetlerinin, sağlıkla ilgili bölümünü en geniş ve aktif biçimde realize etmek, koordinasyonunu sağlamak ve günümüz teknolojisinin sunduğu imkanları sağlık hizmetine etkin bir şekilde uyarlamak suretiyle hizmeti toplumsal bağlamda tatbik etme misyonunu gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.

SAĞLIK AŞ İŞ BAŞVURUSU


Şirkete üstteki sayfadan başvuru yapabilirsiniz.


BİMTAŞ AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası  BİMTAŞ A.Ş.

Şirket hakkında bilgi :

"BİMTAŞ, 1997’den itibaren planlı ve sağlıklı kentleşmenin gereği olan alt ve üstyapı yatırımlarının gerçekleşmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine, ilçe belediyelerine, kamu ve özel kuruluşlara mühendislik, müşavirlik ve proje hizmetleri vermektedir.
Küresel bir merkez olma yolunda hızla ilerleyen İstanbul’un çehresini değiştirecek birçok çalışmanın altında imzası bulunan BİMTAŞ, dere ıslahlarından metro sistemlerine, ekmek fabrikalarından kültür merkezlerine, spor komplekslerinden park ve bahçe düzenlemelerine kadar hayatın tüm alanlarında fizibilite, etüt, proje, müşavirlik hizmetleri ile yurtiçi ve yurtdışındaki yerel yönetimlerin ve yerel yönetimlere hizmet veren özel sektörün taleplerini karşılıyor."




Hemen üstte yer alan sayfadan iş başvurusu yapabilirsiniz.

İSTANBUL KÜLTÜR AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası İSTANBUL KÜLTÜR A.Ş.

Şirket hakkında"

Modern yönetim esaslarının uygulandığı, dürüst, adil, istikrarlı ve çalışanlara huzur veren sürekli bir çalışma ortamı oluşturmak,

Üstün verimli ve gerek mesleki, gerek ekonomik tatmini olan yeterli sayıda eleman çalıştırmak, Personelin yetiştirilip, organizasyon kademelerinde yükselmelerini sağlayan, yeni açılan işlere ve boş kadrolara mevcut personelin atanmasına öncelik veren bir personel politikasını kurumlaştırmak,"





Üstte yer alan sayfadan şirkete iş başvurusu yapılabilir.

İSBAK AŞ İŞ BAŞVURUSU

İSBAK AŞ'de en önemli İBB iştiraklerinden biri.


Şirket hakkında

"İSBAK İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri A.Ş. trafik ve sistem mühendisliği, projelendirme ve uygulama hizmetlerini gerçekleştirmek ve yerli sanayi ile üretim yaparak teknolojide dışa bağımlılığı bertaraf etmek amacıyla 1986 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kuruldu."

İSBAK AŞ İŞ BAŞVURUSU

Üstteki adresten şirkete iş başvurusu yapabilirsiniz.


İSTANBUL BELTUR AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası İSTANBUL BELTUR A.Ş.

Şirket hakkında bilgi:
1996 senesinde kuruluş faaliyetlerini tamamlayan şirket, 01.01.1997 senesinde faaliyete başladı. İstanbul Belediyesi 1982 tarihli bir protokol ile Turing kurumuna devrettiği tarihi köşklerin işletim hakkını, 1992 yılında ek kullanım hakkı ile uzattı. 1995 senesinde bu ek kullanım hakkının bitimiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turing ile arasında protokolü yenilemeyeceğini belirtmiş ve Turing’in köşkleri boşaltması talep edilmiştir. BELTUR İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin devraldığı ve restore ettiği tarihi kasır ve köşkleri kiralayarak işletmeye başlamıştır. 


Hemen üstte yer alan adresten iş başvurusu yapabilirsiniz.


İSTANBUL ENERJİ AŞ İŞ BAŞVURUSU

İstanbul Enerji AŞ'de en çok çalışılmak istenen İBB iştiraklerinden. Bundan dolayı sitemizde iş başvuru bilgilerini yayınlıyoruz.

Şirket hakkında bilgi"1962 yılında petrol ve petrol ürünleri  ticareti yapmak   amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz, 2003 yılından itibaren faaliyet alanını, doğalgaz ithalatı ve Yenilenebilir Kaynaklardan elektrik enerjisi üretimini de kapsayacak şekilde genişletilerek yeniden organize olmuş ve ismini İGATAŞ “İstanbul Gaz ve Akaryakıt Tedarik A.Ş.” olarak değiştirmiştir."


Şirkete üstteki sayfadan başvuru yapabilirsiniz.

İSTON AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası İSTON A.Ş.

İSTON AŞ hakkında bilgi"İSTON A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını tedarik etmek amacıyla 1986 yılında kuruldu. İstanbul’un yanı sıra Marmara Bölgesi’nin tamamı ve Türkiye’nin çok sayıda şehrine ürün ve hizmet veren İSTON A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapan bir kuruluşudur. Şirket, beton ve betonarme boru, parke taşı ve bordür, hazır beton, endüstriyel ürünler, prefabrik yapı elemanları ve şehir mobilyaları üretimi ile birlikte proje/tasarım ve müteahhitlik hizmeti veriyor."


Hemen üstte yer alan sayfadan iş başvurusu yapabilirsiniz.

İ.D.T.M AŞ İŞ BAŞVURUSU

İ.D.T.M AŞ 'de en çok çalışılmak istenen İBB iştiraklerinden biri. Sitemizde iş başvurusu bilgilerini yayınlıyoruz.

Şirket hakkında özet bilgi"Şirketler ve işadamları arasındaki ilişkileri geliştirip, bilgi alışverişini kolaylaştırmak ve işbirliği olanakları sunmak için kurulan Dünya Ticaret Merkezleri, uluslararası ticaretin kalbinin attığı merkezlerdir. Bugüne kadar 100’e yakın ülkede kurulan ve sayıları 300’ü aşan, merkezi New York'ta bulunan Dünya Ticaret Merkezleri Birliği’ne (World Trade Centers Association - WTCA) bağlı olarak faaliyet göstermek olan Dünya Ticaret Merkezleri, küresel ticaretin gelişmesine katkıda bulunması ve girişimcilere sınırsız olanaklar sunmasının yanı sıra, ülkeleri de birbirine yakınlaştırıp dünya barışına da katkıda bulunmaktadır."

İ.D.T.M İŞ BAŞVURUSU

Hemen üstte yer alan sayfadan iş başvurusu yapabilirsiniz.

İSTANBUL OTOBÜS AŞ İŞ BAŞVURUSU

İş başvurusu yapabileceğiniz İBB iştiraklerine İstanbul Otobüs A.ş ile devam ediyoruz.

Kurum hakkında kısa bilgi:"Yerel/ulusal düzeyde, toplu ulaşım ve taşımacılık ihtiyacını karşılamak üzere; havayolu ve kara üzerinde (kara raylı sistemleri hariç), her türlü toplu taşıma araçları ile yürütülen  toplu ulaşım ve taşımacılık hizmetlerini, tüp geçit ve tünel işletmecilik hizmetlerini, servis taşımacılığı, şehir içi turizm taşımacılığı, minibüs-midibüs ve taksi taşımacılığı hizmetlerini en uygun şekilde/sistemle yapmak, yaptırmak, işletmek, işlettirmek, havada ve kara üzerinde yürütülen her türlü toplu ulaşım ve taşımacılığının koordinasyonunu, entegrasyonunu ve denetimini yapmak, yaptırmak amacıyla kurulmuştur."

İSTANBUL OTOBÜS AŞ İŞ BAŞVURUSU

BELBİM AŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya başka bir firma ile devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Bu sefer sizlerle paylaşacağımız iş başvurus sayfası Belbim A.Ş.

Belbim A.Ş hakkında kısa bir bilgi verelim "1987 yılında kurulan ve kısa adı BELBİM olan İstanbul Belediyeler Bilgi İşlem Sanayi ve Ticaret A.Ş. her türlü konuda üretim ve ticaret hizmetlerinde bulunmak üzere Proje, Bilgi İşlem, Elektronik, Elektromekanik gibi alanlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerine, ilçe belediyelerine, diğer kamu ve özel kurumlara hizmet vermektedir. "


Üstteki sayfadan şirkete iş başvurusu yapabilirsiniz.


KİPTAŞ İŞ BAŞVURUSU

Blogumuzda iş başvurusu yapabileceğiniz firma ve kurumların bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. En çok talep İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri'ne olduğu için bu kurumların iş başvuru bilgilerini yayınlamaya devam ediyoruz. Sıradaki kurum Kiptaş...

Kiptaş hakkında kısa bilgi "Bina, arsa ve araziden oluşan gayrimenkullere yatırım yapmak, alım satım yapmak,  kiralamak, kiraya vermek, gayrimenkuller üzerinde intifa hakkı kurmak ve bu hakkı kullanmak, ilgili kurumlardan gerekli izinleri alınmış, projesi hazırlanmış, inşaata başlanabilmesi için gerekli belgelerin tam ve doğru olduğuna kanaat getirilen gayrimenkule dayalı projelere yatırım yapmaktır. Şirket bu amaçlarını gerçekleştirmek üzere Sermaye Piyasası Kurumundan izin almak şartıyla gerek şirket bünyesinde gerekse şirket ortaklarının bünyesinde bulunan projelendirilmiş veya projelendirilecek arsa, konut, bina, kongre merkezleri, ticari alanlar ile otopark vb. bilumum gayrimenkullerin gayrimenkul yatırım ortaklığı bünyesinde değerlendirilmek amacıyla gayrimenkul yatırım ortaklığı kurabilir ya da gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ortak olabilir.Şirkete, İstanbul Büyükşehir Belediyesi % 35 pay oranı ile iştirak etmektedir."

Peki Kiptaş'a iş başvurusu nasıl yapılır? İnternetten iş başvurusu yapabilirsiniz. Hemen altta yer alan linki tıkladığınız zaman kurumun kariyer sayfasına yönleneceksiniz. Açılan sayfada iş başvurusu yapabilirsiniz.



Bu kısımda sizden istenen bilgileri ( aslında CV bilgileri) doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.