Pazartesi, Temmuz 04, 2011

TOFAŞ İŞ BAŞVURUSU

TOFAŞ İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin lider otomotiv kuruluşlarından biri olan Tofaş’ın işe alım süreci ile ilgili çeşitli bilgilerin yer aldığı websayfasıdır. TOFAŞ’ta işe alım sürecinin gerçekleşme süreci hakkında bilgiler yer almaktadır.

TOFAŞ firması işe alacağı yeni elemanlarda yetkinlik kriterlerine inanılmaz önem vermektedir. Firma TOFAŞ kültürüne uygun, TOFAŞ ‘ı belirlemiş olduğu hedeflere ulaştırabilecek vasıflara sahip bireyleri işe almaktadır.

Tofaş İş Başvurusu Sürecinde Adaylar Hangi Aşamalardan Geçiyorlar?

İşe alım sürecinde YETKİNLİK BAZLI MÜLAKAT, TEKNİK MÜLAKAT, KİŞİLİK ENVANTERİ, İNGİLİZCE SINAVI ve pozisyonun vasıflarına göre analiz sunum ya da grup çalışması egzersizleri uygulanıyor. Son aşamada da referans kontrolü yapılıyor. Firma şehir dışından gelen personele konaklama, taşınma ve şehri tanıma konularında destekte bulunuyor.

TOFAŞ İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada TOFAŞ firmasına ait insan kaynakları sayfasından beyaz yakalı, mavi yakalı personel alımı için başvuru işlemleri ile staj başvuru işlemlerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

ARÇELİK İŞ BAŞVURUSU

ARÇELİK İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin lider beyaz eşya markalarından biri olan Arçelik firmasının iş başvurusu  işlemleri hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı sayfadır.

Arçelik iş başvuru süreçlerinde amaçlanan doğru işe doğru insanın alınmasıdır. Firmada performansa ve yetkinliklere bağlı ücret politikası izlenmektedir. Şirket başarıya bağlı değerlendirme ve herkes için eşit fırsat prensiplerini insan kaynakları politikası olarak benimsemiştir. Küresel rekabet ortamında emin adımlarla ilerleyen firmanın işe alım süreci titizlikle yürütülmektedir.


Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman Koçkariyer adlı kuruma ait kariyer sitesi açılacaktır. Açılan sayfada online başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

OYAK RENAULT İŞ BAŞVURUSU

OYAK RENAULT İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu sıralamasında daima ilk sıralarda yer alan Oyak Renault işe alım süreci ile ilgili genel bilgileri sizler için hazırladık. Firmanın Toplam Kalite Felsefesi doğrultusunda, değişimi ilke edinerek devamlı gelişimi hayat stili şeklinde alan, faaliyetlerinin vazgeçilmez şartı şeklinde gördükleri insanın var olan vasıflarını, sanayi performansını artırmak yönünde harekete geçiren, kanuni ve sosyal sorumluluklarını eksiksiz yerine getiren, Türkiye’de referans olmayı amaçlayan; bir iş başvurusu politikaları var.

OYAK RENAULT İŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN.

Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasından online olarak iş başvurunuzu yapabilirsiniz. Firmaya iş başvurusu yapmak için üye olmanızı istemektedir.

Oyak - Renault, işe alımlarda online olarak yapılan iş başvurularını dikkate almaktadır. Başvuruların İnsan Kaynakları‘na ulaşması ile birlikte işe alım süreci başlar.

Beyaz Yaka İşe Alım Süreci

Özgeçmişleri, görev için aranan vasıflara uygun olan adaylar görüşmeye davet edilir. İş başvurusu görüşmeleri, insan kaynakları ve alakalı bölüm yöneticileri ile olmak üzere 2 aşamalı mülakat yöntemi biçiminde gerçekleştirilir. Teknik bilgi, birikim, bireysel vasıflar ve firma kültürüne uyum gibi konularda değerlendirilen adaylar, bazı görevler için Fransızca ve/veya İngilizce seviye tespit sınavlarına yönlendirilir.

Tüm beyaz yakalı personel yeni görevine başlamadan önce oryantasyon programına katılır. Bu programın amacı, işçilik stajı ve zorunlu eğitimlerle firmaya uyumu hızlandırmaktır.

Mavi Yaka İşe Alım Süreci

Özgeçmişleri, görev için aranan vasıflara uyan adaylar, önce yetenek testi sınavına alınırlar. Sınavı geçen adaylar iş görüşmesine davet edilir.

* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.