Cuma, Mayıs 24, 2013

TÜRK HAVA YOLLARI İŞ BAŞVURUSU

TÜRK HAVA YOLLARI İŞ BAŞVURUSU

Anketlere göre en çok çalışılmak istenen Türk firmalarından biri olan Türk Hava Yolları'nın işe alım süreci ve iş başvurusu işlemleri hakkında bilgiler bu sayfada yer almaktadır.


Kendi sitelerinde yer alan bilgilere göre:

"İnsan Kaynakları Türk Hava Yolları Ailesinde Olmak Türk Hava Yolları büyük bir ailedir. Bu büyük aile, Dünya'daki teknolojik, sosyal, yönetsel değişim ve gelişmeleri yakından takip eden, geniş bir vizyona sahip, paylaşılan ve yaşatılan olumlu ortak değerleri olan, üyelerden oluşmaktadır. Bir ilgi olarak başlayan havacılık, Türk Hava Yolları'nda tüm çalışanlarımız için, kısa zamanda bir tutkuya dönüşmektedir. Bünyemizde yer alan otuza yakın faaliyet alanında bu tutku yaşatılmaktadır. Türk Hava Yolları geleceğini kendisinde çizmeyi düşünenler için, birbirinden farklı pek çok uzmanlık alanı ile zengin bir kurum yapısına ve insan kaynağına sahiptir. Zincirin halkalarını oluşturan faaliyet alanlarımızın tümü, birbiri ile entegre ve koordinasyon içinde çalışmaktadır. Kuruluşa bağlılık ve etkin takım çalışması, çalışanlarımız arasında en baskın ortak değerlerdir. Çalışanlarımızın kişisel hedefleri ve paylaştıkları değerlerin, her zaman Ortaklığımız'ın hedefleri ve kültürü ile uyum içinde olmasına özen gösterilmektedir. Yürütülen tüm faaliyetler, sürekli eğitim programlarıyla desteklenmektedir. Böylelikle, belirlenen bireysel gelişim ihtiyaçları karşılanmakta ve kurumsal gelişimin sürekliliği sağlanmaktadır"


Üstte yer alan bağlantıdan kurumun iş ilanları sayfasına ulaşacaksınız. Kurum yalnızca kendi sitesinden yapılan başvuruları dikkate almaktaymış. Sayfada uygun iş pozisyonlarına online başvuru yapabileceğiniz belirtilmiş.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com sadece internette yer alan firmalara ait iş başvurusu bilgilerinin derlendiği bir blogdur. Blogumuzun kurumlar ile bağlantısı yoktur.