Cumartesi, Temmuz 02, 2011

TÜPRAŞ İŞ BAŞVURUSU

TÜPRAŞ İŞ BAŞVURUSU

Tüpraş iş başvurusu yapmak için gerekli bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com tarafından hazırlanan bilgilendirme sayfasıdır. 

Bir şirketin değeri, sahip olduğu insan sermayesi ile de ölçülebilmektedir. Petrol rafinaj sektöründe yetiştirilmesi beş ile on sene civarında bir süre gerektiren vasıflı, tecrübeli, eğitilmiş çalışan unsuru, ülke ekonomisi, ülke güvenliği ve toplum yaşamı açısından kritik öneme öneme sahip olan rafinerilerimizin karlı, verimli ve güvenli biçimde işletilmesinde büyük bir yere sahiptir.

Türkiye enerji sektörünün en büyük kuruluşu olan ve dünya çapında bir rafineri firması vizyonunu benimseyen TÜPRAŞ’ın tüm işletmelerinde, Avrupa Birliği standartlarına uygun, çevre ve insan sağlığı yasalarıyla uyumlu, düşük maliyetli kaliteli ürün elde etmeyi hedefler.

Firmanın işe alım sürecindeki amacı

Doğru İşe Doğru İnsan
Performansa ve Yetkinliklere Bağlı Ücret
Başarıya Bağlı Değerlendirme
Herkes İçin Eşit Fırsat ilkelerine bağlı kalarak, insan gücünü sürekli geliştirmek ve küresel rekabet ortamında kalıcı üstünlük sağlamaktır.

TÜPRAŞ İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.

Firmanın sitesinden yapacağınız başvuru için firma üyelik şartı istemektedir.

* Bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. ilanlar-basvurular.blogspot.com 'un firmalar ile bağlantısı yoktur.

Kuveyt Türk İş Başvurusu

Kuveyt Türk İş Başvurusu

Kuveyt Türk Bankası, iç ve dış müşteri mutluluğuna önem veren, ekip faaliyetlerinde başarılı, iletişim ve ikna yetenekleri güçlü, başarı odaklı ve faizsiz bankacılıkta çalışmaya arzulu bireylerin çalışmayı arzu ettikleri bir bankadır.

Hepsi kendi alanında uzman bireylerden meydana gelen işe alım ekibi birden çok işe alım tekniği uygulayarak belirtilen nitelikteki kişilerin işe alımını gerçekleştirmektedir. Doğru işe doğru adayın yerleştirilmesi için yetkinlik tabanlı mülakatlar, genel yetenek imtihanları, grup mülakatları, vaka faaliyetleri, kişilik analiz testleri vb. envanterler ile işe alım süreci yürütülmektedir. Uygulama neticesi olumlu olan adaylar İşe Alım Komitesi tarafından değerlendirilerek süreç neticelendirilmektedir.

Adaylar internet sitesinden kısa özgeçmişlerini hazırlayarak bankaya iş başvurusu yapabilirler.İnternet üzerindeki başvurular pozisyon için aranan eğitim seviyesi, iş tecrübesi vb. şartlar dikkate alınarak olumlu adaylar işe alım sürecine tabi olur.




* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlı olup, sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Fortis Bank İş Başvurusu

Fortis Bank İş Başvurusu

Fortis İnsan Kaynakları politikaları dahilinde stratejik bir öneme sahip olan eğitim sistemi, personelinin kişisel ve mesleki yetkinliklerinin geliştirilmesini, şirkete yarattıkları değerlerin, değişken şartlara uyumlu şekle getirilmesini, motivasyon ve iş tatmini yaratılmasını amaçlamaktadır. Yeni teknolojileri izleyen Fortis Bankası, personelinin eğitim seviyesini, teknik ve bireysel bilgi/becerilerini devamlı geliştirmek için kaynak oluşturmaktadır.

Lider eğitim kuruluşları ve konusunda uzman eğitimcilerle çalışma prensibine sahip olan Fortis Bank, sene içerisinde gerçekleşecek bütün eğitimlerle alakalı planlamalarını; personelinin kariyer ve bireysel gelişim gereksinimleri ile banka amaç ve stratejilerini dikkate alarak yapar, dönemsel olarak meydana çıkan eğitim gereksinimlerini ise proje eğitimleri ile destekler. 

Fortis Bank Ücret ve Diğer Sosyal Haklar

Piyasaya duyarlı rekabetçi ücret politikalarının yanında bütün personelinin özel hayat sigortası dahilinde olup, banka personeli Güvenlik Vakfı ve Emekli Sandığına üye olmaları sebebi ile çift taraftan emeklilik imkanına sahiptir. Banka personeli emekli sandığı üzerinden sağlık hizmeti almaktadır. İştirak personeli ise özel sağlık sigortası dahilindedir.

FORTIS BANK İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com yalnızca insan kaynakları sayfalarını bir araya getiren bir blogdur. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.