Çarşamba, Haziran 15, 2011

GARANTİ BANKASI İŞ BAŞVURUSU

GARANTİ BANKASI İŞ BAŞVURUSU

Garanti Bankası’nda, insana verilen önem sebebiyle, İnsan Kaynakları biriminin stratejik bir konumu bulunmaktadır. Proaktif ve yenilikçi bir bakış açısına sahip, bankanın stratejik kararlarında etkin olan bir yapıdadır.

İnsan Kaynakları, Garanti Bankası’nın hedeflerine uygun olarak diğer birimlerle işbirliği içinde, başarıyı temel alan, çağdaş İnsan Kaynakları Programları'nı yürütür.

Garanti Bankası’nda tüm personel kendi işinin lideridir. Karşılaştıkları yetkinlik ve performans testleri sonucunda kendi kariyer hedeflerini, idarecileri ile birlikte kendileri tanımlar, planlar ve yönetirler. Bu şekilde Garanti Bankası, yöneticilerini de kendi içinden yetiştirir.


Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada yer alan formu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Sitenin kurumlarla bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.