Cuma, Haziran 17, 2011

YAPI KREDİ BANKASI İŞ BAŞVURUSU

YAPI KREDİ BANKASI İŞ BAŞVURUSU

ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası İş Başvuru bilgileri yer almaktadır.

Önce bankayı tanıyalım:

1944 senesinde, Türkiye’nin ilk ulusal çaplı özel bankası olarak kurulan Yapı Kredi, özgün bankacılık yaklaşımı ve teknoloji alanındaki liderliği ile sektörde birçok ilki gerçekleştirmiştir.
1967 senesinde Türk bankacılık sektörünün ilk defa bilgisyayarla tanışmasını sağlamıştır
1980’li senelerde Türk halkını bireysel ykrediler, kredi kartları, hesap erişim kartları, ATM'ler ve pek çok yatırım ürünleriyle tanıştırmıştır.
1984 senesinde ilk şubeler arası online bankacılık uygulamasını gerçekleştirmiştir.
1985 senesinde toptan ticari bankacılık ismi altında günümüzdeki kurumsal bankacılık ürün ve hizmetlerinin temellerini atmıştır
1986 senesinde uluslararası sermaye piyasalarında bono ve sertifikaları satılan ilk Türk bankası olmayı başarmıştır.
1988 senesinde Türkiye’nin ilk “kredili” kredi kartını devreye sokmuştur ve Türkiye’de ilk bireysel krediyi vermiştir.
1989 senesinde Türkiye’de ilk otomobil kredisini vermiştir.
1991 senesinde telefon bankacılığı hizmetini ve Türkiye’de kredi kartlarında puan sistemini başlatmıştır.
1995’te bankalar arasında ilk ISO 9001 kalite güvence belgesini almıştır.
2002’de Türkiye’de mobil POS uygulamasını başlatmıştır.
2004’te bireysel müşterilerin bütün bankacılık gereksinimlerini tek başvuruyla karşılayan bir sadakat programı olan “Benim Param” ile müşteri sadakatini ilk defa sistemli bir biçimde ödüllendirmiştir.
2006’da Koçbank ile birleşerek Türk bankacılık sektörünün en büyük birleşmesini gerçekleştirmiştir.
2007’de Türkiye’nin lider kredi kartı programı World’ü tekrardan yapılandırarak tek marka, tek kart çatısı altında toplayan, bu şekilde kredi kartı piyasasında yeni standartlar getirerek ilk defa müşterilere, seçtikleri kredi kartına arzu ettikleri hizmetleri dahil etme olanağı tanımıştır.
2008 senesinde World Paylaşım Programı ile ilk kez puanla bağış platformunu kredi kartı müşterilerinin hizmetine sunan ve Worldcard müşterilerinin sosyal sorumluluk projelerine destek olmasına olanak sağlamıştır.



* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.