Cuma, Ağustos 19, 2011

DANONE TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

DANONE TÜRKİYE İŞ BAŞVURUSU

Ülkemizin en çok ziyaret edilen kariyer blogu olan ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanan bu sayfada Danone İş Başvurusu işlemleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Firma Hakkında
Danone Türkiye , leziz, sağlıklı ve herkesin elde edebileceği mamülleri ile mümkün olan en çok sayıda insanın sağlığına doğumdan itibaren yaşamlarının bütün aşamalarında katkıda bulunma amacı ve pazar büyütme vizyonu ile 1997 senesinden bu yana su pazarında Danone Hayat A.Ş., 1998 senesinden beri bu sütlü mamüller sektöründe Danone Tikveşli A.Ş., ve 2007 senesi sonu itibariyla bebek beslenmesi ve medikal beslenme sektöründe Numil A.Ş. firmaları ile faaliyet göstermektedir. Danino, Danette, Activia, Danone Doğal, Tikveşli, Birtat, Hayat, Akmina, Milupa, Bebelac, Nutricia markalarından meydana gelen sağlıklı, leziz, kaliteli ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerine en iyiyi sunmayı amaçlamaktadır.

Danone Türkiye , Türkiye'nin 7 şehir/ilçesinde bulunan fabrikalarında yerli üretim yaparak, takriben 1.350 çalışanı, hammaddesini tedarik ettikleri 7.000 çiftçisi, 1.650 civarı tedarikçisi ve 81 şehre ulaşan yaygın dağıtım ağı ile hizmet veren büyük bir ailedir.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfa firmaya ait İnsan Kaynakları sayfasıdır. Bu sayfadan iş başvurusu işlemlerinizi yapabilirsiniz.

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot..com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot..com'un ismi geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.