Pazartesi, Temmuz 04, 2011

TOFAŞ İŞ BAŞVURUSU

TOFAŞ İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin lider otomotiv kuruluşlarından biri olan Tofaş’ın işe alım süreci ile ilgili çeşitli bilgilerin yer aldığı websayfasıdır. TOFAŞ’ta işe alım sürecinin gerçekleşme süreci hakkında bilgiler yer almaktadır.

TOFAŞ firması işe alacağı yeni elemanlarda yetkinlik kriterlerine inanılmaz önem vermektedir. Firma TOFAŞ kültürüne uygun, TOFAŞ ‘ı belirlemiş olduğu hedeflere ulaştırabilecek vasıflara sahip bireyleri işe almaktadır.

Tofaş İş Başvurusu Sürecinde Adaylar Hangi Aşamalardan Geçiyorlar?

İşe alım sürecinde YETKİNLİK BAZLI MÜLAKAT, TEKNİK MÜLAKAT, KİŞİLİK ENVANTERİ, İNGİLİZCE SINAVI ve pozisyonun vasıflarına göre analiz sunum ya da grup çalışması egzersizleri uygulanıyor. Son aşamada da referans kontrolü yapılıyor. Firma şehir dışından gelen personele konaklama, taşınma ve şehri tanıma konularında destekte bulunuyor.

TOFAŞ İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada TOFAŞ firmasına ait insan kaynakları sayfasından beyaz yakalı, mavi yakalı personel alımı için başvuru işlemleri ile staj başvuru işlemlerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından yalnızca bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.