Çarşamba, Ağustos 24, 2011

McDonald's İş Başvurusu

Dünya'nın 1 numaralı fast food zinciri McDonalds Türkiye'nin işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.Bu sayfadan firmaya iş başvurusu yapma işlemleri hakkında genel bilgileri de alabilirsiniz.

McDonald's Hakkında

Ülkemizde çeyrek asırlık geçmişi olan ve Anadolu Grubu çatısı altında faaliyetlerine devam eden McDonald's, Türkiye'de 160’dan fazla restoranı mevcuttur. Dört bin civarı elemanı ile senede 80 milyon civarı  müşteriye hizmet vermektedir. Sunduğu mamül ve hizmetlerin hemen hemen hepsi ülkemizde imalat yapan tedarikçilerden temin edilmektedir. Mesela; McDonald's restoranlarında tüketilen etlerin hepsi Pınar Et'ten, patates Konya Şeker’den ve süt mamülleri Danone'den alınmaktadır. McDonald's, Adana, Adapazarı, Afyon, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İskenderun, İstanbul, İzmir, İzmit, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Samsun, Tekirdağ ve Trabzon ve bu şehirlere bağlı pek çok ilçede faaliyet göstermektedir. McDonald's 444 62 62 numaralı Çağrı Merkezi'nden ulaşılan AloServis hizmeti ile restoranlarının bulunduğu yerler arasında bulunan pek çok yere, ürünlerini eve servis şeklinde ulaştırmaktadır. McDonald's restoranlarının yarısı kadarı kahvaltı servisi vermekte, alışveriş merkezleri haricinde bulunan pek çok restoran da 24 saat veya 02:00'a ya da  03:00'a kadar açıktır.


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman McDonald's Türkiye'nin kariyer sayfası açılacaktır. Açılan bu sayfada size uygun pozisyonlar için iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot..com'un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur. Yalnızca bilgilendirme amaçlı hazırlanan sayfalardan oluşmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.