Çarşamba, Ağustos 24, 2011

Pizza Hut İş Başvurusu

Dünya'nın en iyi pizza restoran zincirlerinden biri olan Pizza Hut'ın işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfamızda, Pizza Hut kariyer,insan kaynakları bilgilerinin yanı sıra iş başvurusu işlemleri hakkında açıklamaları bulacaksınız.

Pizza Hut Hakkında
Meşhur Pizza Hut efsanesi, 1958 senesinde Kansas'ta başladı. Kansas, Wichita’lı iki kolej öğrencisi, bir aile arkadaşlarının önerisi ile bir pizza girişimi başlatmaya karar verdiler. Annelerinin 600 dolar verdiği kardeşler, elden düşme donanımlarla yoğun bir iş merkezinin yol kavşağında bina kiraladılar. Bu girişimleri neticesinde ilk defa bir Pizza Hut restoranını meydana getirerek, dünyanın bir numaralı pizza lokantasını hayata geçirdiler.

Üstte yer alan sayfadan online iş başvurusu yapabilirsiniz.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com ile adı geçen kurumların bağlantısı yoktur. sitemiz sadece iş başvurusu sayfalarının derlendiği bir blogdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.