Cumartesi, Temmuz 02, 2011

Fortis Bank İş Başvurusu

Fortis Bank İş Başvurusu

Fortis İnsan Kaynakları politikaları dahilinde stratejik bir öneme sahip olan eğitim sistemi, personelinin kişisel ve mesleki yetkinliklerinin geliştirilmesini, şirkete yarattıkları değerlerin, değişken şartlara uyumlu şekle getirilmesini, motivasyon ve iş tatmini yaratılmasını amaçlamaktadır. Yeni teknolojileri izleyen Fortis Bankası, personelinin eğitim seviyesini, teknik ve bireysel bilgi/becerilerini devamlı geliştirmek için kaynak oluşturmaktadır.

Lider eğitim kuruluşları ve konusunda uzman eğitimcilerle çalışma prensibine sahip olan Fortis Bank, sene içerisinde gerçekleşecek bütün eğitimlerle alakalı planlamalarını; personelinin kariyer ve bireysel gelişim gereksinimleri ile banka amaç ve stratejilerini dikkate alarak yapar, dönemsel olarak meydana çıkan eğitim gereksinimlerini ise proje eğitimleri ile destekler. 

Fortis Bank Ücret ve Diğer Sosyal Haklar

Piyasaya duyarlı rekabetçi ücret politikalarının yanında bütün personelinin özel hayat sigortası dahilinde olup, banka personeli Güvenlik Vakfı ve Emekli Sandığına üye olmaları sebebi ile çift taraftan emeklilik imkanına sahiptir. Banka personeli emekli sandığı üzerinden sağlık hizmeti almaktadır. İştirak personeli ise özel sağlık sigortası dahilindedir.

FORTIS BANK İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

*Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com yalnızca insan kaynakları sayfalarını bir araya getiren bir blogdur. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.