Cumartesi, Temmuz 02, 2011

Kuveyt Türk İş Başvurusu

Kuveyt Türk İş Başvurusu

Kuveyt Türk Bankası, iç ve dış müşteri mutluluğuna önem veren, ekip faaliyetlerinde başarılı, iletişim ve ikna yetenekleri güçlü, başarı odaklı ve faizsiz bankacılıkta çalışmaya arzulu bireylerin çalışmayı arzu ettikleri bir bankadır.

Hepsi kendi alanında uzman bireylerden meydana gelen işe alım ekibi birden çok işe alım tekniği uygulayarak belirtilen nitelikteki kişilerin işe alımını gerçekleştirmektedir. Doğru işe doğru adayın yerleştirilmesi için yetkinlik tabanlı mülakatlar, genel yetenek imtihanları, grup mülakatları, vaka faaliyetleri, kişilik analiz testleri vb. envanterler ile işe alım süreci yürütülmektedir. Uygulama neticesi olumlu olan adaylar İşe Alım Komitesi tarafından değerlendirilerek süreç neticelendirilmektedir.

Adaylar internet sitesinden kısa özgeçmişlerini hazırlayarak bankaya iş başvurusu yapabilirler.İnternet üzerindeki başvurular pozisyon için aranan eğitim seviyesi, iş tecrübesi vb. şartlar dikkate alınarak olumlu adaylar işe alım sürecine tabi olur.




* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlı olup, sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.