Cumartesi, Temmuz 02, 2011

TÜPRAŞ İŞ BAŞVURUSU

TÜPRAŞ İŞ BAŞVURUSU

Tüpraş iş başvurusu yapmak için gerekli bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com tarafından hazırlanan bilgilendirme sayfasıdır. 

Bir şirketin değeri, sahip olduğu insan sermayesi ile de ölçülebilmektedir. Petrol rafinaj sektöründe yetiştirilmesi beş ile on sene civarında bir süre gerektiren vasıflı, tecrübeli, eğitilmiş çalışan unsuru, ülke ekonomisi, ülke güvenliği ve toplum yaşamı açısından kritik öneme öneme sahip olan rafinerilerimizin karlı, verimli ve güvenli biçimde işletilmesinde büyük bir yere sahiptir.

Türkiye enerji sektörünün en büyük kuruluşu olan ve dünya çapında bir rafineri firması vizyonunu benimseyen TÜPRAŞ’ın tüm işletmelerinde, Avrupa Birliği standartlarına uygun, çevre ve insan sağlığı yasalarıyla uyumlu, düşük maliyetli kaliteli ürün elde etmeyi hedefler.

Firmanın işe alım sürecindeki amacı

Doğru İşe Doğru İnsan
Performansa ve Yetkinliklere Bağlı Ücret
Başarıya Bağlı Değerlendirme
Herkes İçin Eşit Fırsat ilkelerine bağlı kalarak, insan gücünü sürekli geliştirmek ve küresel rekabet ortamında kalıcı üstünlük sağlamaktır.

TÜPRAŞ İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.

Firmanın sitesinden yapacağınız başvuru için firma üyelik şartı istemektedir.

* Bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. ilanlar-basvurular.blogspot.com 'un firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.