Cuma, Temmuz 08, 2011

TPAO İŞ BAŞVURUSU

TPAO İŞ BAŞVURUSU
TPAO iş başvurusu işlemleri hakkında bilgilerin yer aldığı Müstahdem.com sayfasıdır.

Personelinin yoğun çabası , fedakarlığı, geçmişten edindiği bilgi birikimi ile köklü bir firma kültürüne sahip olan TPAO, dünya çapındaki teknolojik alt yapısı ve uluslararası projelerde ülkemizi başarıyla temsil edebilen yetişmiş insan gücü ile 1954 senesinden beri çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Türkiye'nin petrol ve doğal gaz gereksinimini karşılayan, çalışılması en çok arzu edilen, bölgesinde etkin bir “Dünya Enerji Şirketi” olma vizyonu doğrultusundaki rotasını çizen TPAO; geleceğe daha emin adımlarla ilerlemek için personeline yatırım yapmayı sürdürmektedir. Başarının, sadece işinde uzman ve motivasyonu yüksek kişilerce sağlanabileceğine inanan TPAO, dinamik bir İnsan Kaynakları Sistemi oluşturma faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sitelerinde yer alan bilgilere "
TPAO’lu Olmak 
TPAO'da, personel alımları belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda Türkiye İş Kurumu aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. İşe alım ilanlarımız Türkiye İş Kurumu (www.iskur.gov.tr) ve TPAO (www.tpao.gov.tr) resmi internet sitelerinden takip edilebilir.
Aranan niteliklere sahip adaylar arasında KPSS puanına göre sıralama yapılmaktadır. Alınacak personel sayısının üç (3) katı kadar aday sözlü mülakat sınavına tabi tutulmaktadır. Sözlü mülakatta, iş alınacak adayın, pozisyona göre mesleki ve teknik bilgileri sınanmaktadır. Ayrıntılı bilgiler için İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı ile iletişime geçilebilir." işe alım süreci bu şekildedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.