Cuma, Temmuz 08, 2011

MİLANGAZ İŞ BAŞVURUSU

MİLANGAZ İŞ BAŞVURUSU

Milangaz iş başvurusu yapmak için gerekli olan bilgiler bu sayfada yer almaktadır.

Ülkemizin ilk gazı Milangaz bundan 45 sene önce tüketicileriyle buluştu. Geçen zaman içerisinde, Türkiye'nin değişik noktalarına kurulan 28 dolum tesisi, 10000'den fazla ana ve tali bayi ile Demirören kalitesini halkımıza ulaştırmayı sürdürdü. Günümüzde Anadolu'nun pek çok şehrinde LPG'nin ismi Milangaz ise, bunun en önemli nedeni, 45 senedir kaliteden ödün vermeden çalışan bir marka olmasıdır.

Ülkemizin ilk ve tek çıt-çıt kapaklı tüpleriyle tüketicilerinin güvenliğini garanti altına alan Milangaz ayriyeten yaptığı büyük yatırımlarla bütün tüplerini gövde kabartmalı yeni tüplerle değiştirmiş ve tüketicilerine Milangaz kalitesinin önemini anlatmıştır.

Tüketicilerinin güvenliğini her şeyden önemli gören Milangaz, İstanbul'da kurulan ve bir teknoloji harikası olarak nitelendirilen Kalite Kontrol Merkezi ile yurt çapındaki bütün dolum tesislerini 7 gün 24 saat izlemekte ve kontrol etmektedir. Milangaz, ayriyeten otogaz sektöründe hem kendi istasyonları hem de diğer istasyonlarda hizmet veren Oto Milangaz markasıyla araç sahiplerine LPG de en yüksek kalite standardı olan 93 oktan farkını sunmaktadır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Demirören grubunun insan kaynakları sayfası açılacak. Bu sayfadan online olarak iş başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.