Cuma, Temmuz 08, 2011

BOSCH İŞ BAŞVURUSU

BOSCH İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin ve dünyanın lider beyaz eşya üreticilerinden biri olan Bosch firmasında çalışmak için yapmanı gerekenlerin anlatıldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Bosch İşe Alım Süreci

İşinizden zevk almak, başarılı bir kariyer için ana bir önkoşuldur. Herkesin ideal bir iş ile ilgili kendine göre bir düşüncesi vardır. Bosch kendini işine adayan bireylere içinde kişisel kariyer fırsatları bulunan çok büyük bir birysel gelişim alanı sunar.

Stajyerler
Herkesin kendi seçimi vardır!! Bosch geniş bir faaliyet alanı yelpazesinde pek çok stajyerlik imkanı sunar.

Öğrenciler
Bosch'ta öğrenciler daha öğrenimleri sırasında ilk profesyonel deneyimlerini büyük bir kuruluş içerisinde edinme şansına sahip olurlar.

Yeni Mezunlar
Bosch, işe başladıkları günden başlayarak, mezunların kariyerlerini teşvik eder ve onları gelecekteki görevleri için planlı bir şekilde hazırlar.

Meslek Sahipleri
Bosch iyi eğitimli profesyoneller için pek çok cazip iş ve ideal yükselme imkanları sunar.


Üstte yer alan firmaya ait sayfada açık iş pozisyonları için başvurunuzu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.