Pazartesi, Haziran 06, 2011

ABANK İŞ BAŞVURU İLANI

ABANK İŞ BAŞVURU İLANI

ABank Anadolu'nun yükselen değerlerini arttırmayı gaye edinmiş birbirine kenetlenmiş bir ailedir. Anadolu Grubunun güvenilirliğini ve saygınlığını arkasına alan banka, personelinin yüksek bir motivasyonla çalışması ve bu motivasyonu koruması için yüksek düzeyde çaba harcar. ABank insana değer veren çalışanlarına kapısını her zaman açık tutan yönetim tarzına sahip bir bankadır.

ABANK ÇALIŞMA PRENSİPLERİ

• Müşteriye ekonomi mantığı temelinde en  mükemmel hizmeti sunmak,
• Dürüstlük prensibine sıkı sıkıya bağlı olmak,
• Bankacılık disiplinini hiçbir zaman terk etmemek,
• Çalışanların başarılarının ödüllendirildiği bir ortam yaratmak,
• Yaratıcılığı desteklemek,
• Toplumsal yükümlülükler konusunda asla taviz vermemek,

ABank’ta insan kaynaklarının stratejik bir rolü vardır. ABank’ın amaçları doğrultusunda diğer birimlerle koordinasyon içinde başarıyı temel alan, çağdaş insan kaynakları programlarını yürütür.

Kariyer Yönetimi

Bankanın ihityaçları ile çalışanların arzu ve amaçları doğrultusunda, değişik ünvan seviyelerindeki personel hareketinin yönlendirilme süreci olarak algılanan kariyer geliştirme ve planlama, eğitim ve performans yönetim sistemi ile beraber ele alınmaktadır. Kariyer yönetimi çalışmaları “Kariyer Eğitimleri” ile desteklenmektedir. Nitelikli insan kaynağının devamlılığını sağlamak amacıyla yönetici adayı yetiştirme programları düzenlenmektedir. Yönetici seviyesinde atama gerektiğinde bankada uygun olan adaylara öncelik tanınmaktadır.

Eğitim

Hizmet kalitesini yükseltmenin nitelikli insan kaynağı ile gerçekleşeceği ilkesine paralel olarak eğitim çok önemlidir. Banka içi ve dışı eğitim programları ile çalışanların bireysel ve mesleki gelişimleri desteklenmektedir.

Çalışma Ortamı

Hayatın önemli bir bölümünün çalışılan yerde geçtiği göz önüne alındığın zaman çalışma ortamının bireyin çalışma verimini ne kadar etkilediği net olarak gözükmektedir.



*Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bilgilendirme sayfasıdır. Kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.