Pazartesi, Haziran 06, 2011

DENİZBANK İŞ BAŞVURU İLANI

DENİZBANK İŞ BAŞVURU İLANI

DenizBank, 1997 senesinde bankacılık lisansı  almasının ardından kısa süre sonra bankacılık sektöründe emin adımlarla gelişme göstermiştir. 2003 senesinden beri , bütün ürün ve hizmetlerini DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) çatısı altında müşterilerine sunmayı sürdürmektedir. DFHG, stratejik büyüme amacı doğrultusunda genişleyen organizasyon/şube ağı, artan ürün ve hizmetlerine uygun olarak mevcut personeline yenilerini ilave etmeyi sürdürmiş, 2010 senesinden itibaren de yaklaşık 9561 Denizci ile yurtdışı iştirakleri dahil olmak üzere toplam 512 şubeye ulaşmıştır.

DFHG'nin başarısının arkasında, personeli tarafından benimsenmiş kuvvetli kurum kültürü ve prensipleri bulunmakta olup bu paralelde, DFHG personelinin görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi maksadına uygun bir politika izlemektedir.


Üstte yer alan linki tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada açık iş pozisyonlarını görebilir ve online olarak başvurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.