Pazartesi, Haziran 06, 2011

BANK ASYA İŞ BAŞVURU İLANI

BANK ASYA İŞ BAŞVURU İLANI

Bank Asya, sektörün ileri gelen kurumlarından biri olmak 1996 sensinde açılmıştır. Personelinin yaş ortalaması çok genç olan banka, deneyimli çalışanlara sahiptir.


Bank Asya İnsan Kaynakları Prensipleri
Bank Asya İnsan Kaynaklarının ana hedefi , personeline verdiği değer ile kuruluşun tüm kadrolarında, bankacılık ve finans sektöründe çalışmayı meslek edinen, başarılı, "farklı beklentilere farklı çözümler" anlayışı ile empati ve iletişim kurmayı bilen bireyleri çalıştırmaktır.

Çalışanların nitelik ve nicelik açısından planlamasını yaparak, işe ve kültürümüze uygun çalışanlara sahip olmak,
Çalışanların verimliliğini ve etkinliğini en yüksek seviyede tutmak
Etkin bir eğitim planı ve programı ile tüm çalışanlara kişisel gelişim (kariyer yapma) olanağı vermek
Tüm seviyelerdeki çalışanların moral ve motivasyonunu en yüksek seviyede tutmak
Çalışanların maddi ve manevi haklarını korumak ve geliştirmek
Tüm çalışanların yöneticileriyle beraber çalışma arzularını geliştirici bir iş ortamı oluşturmak ve insan ilişkilerinin geliştirilmesi için uğraşmak
Açık iletişim ortamını temin etmek
Kariyer planlamasında tüm personele eşit ölçüde fırsat imkanları tanıyarak personelin mesleki, kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek.


* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bilgilendirme amaçlı sayfadır ve kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.