Pazartesi, Haziran 06, 2011

ALBARAKA TÜRK İŞ BAŞVURU İLANI

ALBARAKA TÜRK İŞ BAŞVURU İLANI

Albaraka Türk bankası  sağlıklı bir çalışma ortamı meydana getirmek, ekip çalışmasını ilerletmek, eğitim programlarıyla personelin gelişmesine olanak sağlamak, adil bir ücret sistemi uygulamak, her pozisyonda kalifiye ve verimli personel çalıştırmak esaslarına dayalıdır..

Kurumda çalışan personelin %83'ü lisans mezunudur ve yaş ortalaması 32'dir.

Albaraka Türk İşe Alım Aşamaları

Albaraka Türk'e yardımcı personel pozisyonu dışındaki iş başvurularında şu vasıflar aranmaktadır.
Üniversite mezunu olmak. (Bankacılık ile ilgili bölüm.)
28 yaşını geçmemiş olmamak.
Askerlikle ilişiği olmamak. (erkek adaylar için)

Bu vasıflara sahip olan adaylar, personel gereksinimi olduğu zaman, sınava alınırlar ve sınavda başarılı olan adaylar mülakata çağrılırlar. Mülakat sonucuna göre adaylar talep ettikleri pozisyonun vasıflarına göre değerlendirilirler.

Eğitim İmkanları
Albaraka Türk'te çalışmaya başlayan herkese ilk olarak bankayı tanıtmaya yönelik eğitim verilir. Daha sonraki aşamalarda  ise meslekî bilgilerin verildiği eğitimlere yönlendirilirler.
Yaklaşık yılın yarısında daha çok yetkili personeli kapsayan dershane eğitimleri uygulanmaktadır.
Eğitim programının içeriği, personelin sorumluluğu ve kariyer planlaması dikkate alınarak belirlenmektedir.

Özlük Hakları
Personelin, aylık maaşının dışında yılda üç defa ikramiye alma hakkı vardır. Ayrıca evlilik yardımı, doğum yardımı, giyim yardımı, yabancı dil (İngilizce) tazminatı, yol ve yemek yardımı gibi sosyal yardımlar bulunmaktadır.

Kariyer İmkanları
Albaraka Türk'te Personel Yönetmeliği'nde belirtilen süreyi tamamlayan bütün personel terfi sınavlarına katılma hakkı kazanır. Terfi sisteminde; açılan sınavda başarılı olmak, performans değerlendirmelerinde başarılı bulunmak, disiplin yönünden terfie mani bir durumu olmamak şartları aranmaktadır. Ek olarak personelin aldığı eğitimler de terfilerde dikkate alınmaktadır.

Sosyal İmkanlar
Personel arasında dostlukların pekişmesi ve takım ruhunun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla, geziler, yemek davetleri ve spor turnuvaları düzenlenmektedir.


* Bu sayfa ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış bilgilendirme sayfasıdır. Kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.