Cumartesi, Temmuz 23, 2011

FLOKSER TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU

FLOKSER TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve firma hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.

Firma Hakkında
"Flokser Group, 30 yıldır mobilya döşeme sektörüne kalitesinden ödün vermeden sürekli gelişerek hizmet vermeye devam etmektedir. 1980 lerin başında Rafet, Yasin ve Rasim Tükek kardeşler tarafından İstanbul’da kurulan Flokser Group, üretim faaliyetlerine Tükek Ailesi’nin elyaf tozu yani flokla tanışmaları ile başlamıştır. 

İlk üretime 450 mt2’lik bir atölyede başlayan Flokser Group, bugün dünyanın en önde gelen kaplama kumaş, teknik deri, süet (floklu kumaş) ve poliüretan hammadde üreticisi ve ihracatçısıdır. 

Flokser Group üretim alanında Leather Line, Suede Line, Fabric Line ve Poliser PU fabrikaları, perakende satış alanında ise Sertex markası ile sektöre hizmet vermektedir. 65.000 mt2 kapalı alan üzerine kurulu olan İstanbul Hadımköy fabrikası’nda PU, PVC, yalıtım amaçlı rigid, filtre, integral, ayakkabı tabanları, teknik deri poliüretanları ve şoktan boyalı kaplama teknik deri ürünleriyle döşemelik, giyimlik ve ayakkabılık sektörlerine hizmet vermektedir. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 110.000 mt2 alan üzerinde kurulu olan Çerkezköy fabrikası, üretim kapasitesi ile dünyanın en büyük floklu kumaş dokuma ve baskı entegre tesisi olarak hizmet vermektedir. Toplamda 175.000 mt2’lik üretim alanına ulaşan Grup, teknik tekstil üretimi konusunda dünya pazarının lider firmaları arasında yer almaktadır. 

Flokser Group müşterilerine dünya standartlarında ürün ve hizmet vermeyi kendisine ilke edinmiştir. Ürün kalitesi, yüksek üretim kapasitesi, yenilikçi yaklaşımı ile sektöründe fark yaratan Flokser Group, sahip olduğu güçlü ve dinamik Sertex satış pazarlama takımıyla dünyada sektöründe lider olma yolunda hızla ilerlemektedir"
. 


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/şirketler ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.