Cumartesi, Temmuz 23, 2011

HAKAN PLASTİK İŞ BAŞVURUSU

HAKAN PLASTİK İŞ BAŞVURUSU

Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve firma hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.
Firma Hakkında

"Avrupa’nın öncü plastik boru sistemleri üreticisi Hakan Plastik, kurulduğu 1965 yılından bu yana, yüksek teknolojinin ışığında, estetik ve kalitede mükemmelliği yakalama tutkusu ile üreterek, sağlıklı bir alt yapı-üst yapı tesisatının güvenlik ve konforunu, yapı ve endüstri inşaatlarına taşıma kapasitesini dünya çapında geliştirmiştir. 

İstanbul fabrikasında bina içi boru sistemleri ile üretime başlayan Hakan Plastik, 2002 yılında, Türkiye’nin en büyük 3. Sanayi Bölgesi olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde (ÇOSB) yeniden yapılanarak, Alt Yapı ve Tarımsal Boru sistemlerinde yatırımlarını hızlandırmıştır. 


Hakan Plastik, Üst yapı, Alt yapı ve Tarımsal olmak üzere üç temel iş alanında, yarattığı lider markalar ile faaliyet göstermektedir. Üst yapı sektörüne Silenta Sessiz Atık Su Borusu, alt yapı sektörüne ise Duramax Koruge Altyapı Borusu ile damgasını vuran Hakan Plastik, lider pozisyonunu yurt içinde olduğu kadar, yurt dışında da hissettirmeye başlamıştır. 

Çerkezköy OSB’de bulunan genel merkeze ek olarak, yurt içinde 8 bölge müdürlüğü, Almanya’da Hakan Plastik GmbH, Polonya’da Magic Pipe Hakan Plastik Poland Sp.z.o.o, İspanya’da Hakan Iberia, ve sayıları 2000’i aşan yerli ve yabancı bayii ağı ile önemli pazarları yakından takip eden Hakan Plastik, kalite, hizmet ve fiyat üçgenini müşterilerine en iyi şekilde sunmaktadır.

Sadece Türkiye’de ve sadece plastik boru sistemleri alanında üretim yapan Hakan Plastik, yaklaşık 200.000 m² alan üzerine kurulu modern üretim tesisi, üretim, ihracat ve lojistik deneyimi, güçlü teknolojik altyapısı ile büyüklüğü 100 milyar doların üzerindeki dünya plastik boru sektörünün rotasını belirleyen en önemli oyunculardan birisidir. 12 yıl önce, 3 ülke ile başladığı ihracat yolculuğuna, bugün 67 ülke ile devam eden Hakan Plastik, rekabetçi ve yenilikçi yapısıyla Türk ekonomisine daha fazla katma değer ve istihdam yaratmak için çalışmaya ve büyümeye devam etmektedir." 


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/şirketler ile bağlantısı yoktur.

1 yorum:

  1. Adsız6:39 ÖÖ

    ıs basvuru sayfanıza gırmeye calıstım ama sayfanıza erısılemıyor lutfen kendınıze bır sayfa olusturabılırmısınız

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.