Cumartesi, Temmuz 23, 2011

ŞAHİNLER METAL İŞ BAŞVURUSU

ŞAHİNLER METAL İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve firma hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.
Firma Hakkında

Firmamız bugün 20.000m2 kapalı alan ve 30.000 m2 açık alanda 180 çalışanı ile 3 ve 4 Toplu Silindir makinaları, Profil ve Boru Kıvırma makinaları, Hidrolik Kombine Makas ve Delme makinaları üretimi konusunda Türkiye’deki en tecrübeli ve en büyük kuruluştur. 

Aynı zamanda dünyada önde gelen ve isim yapmış firmalardandır. Üretimin %80’ini yurtdışında 45’in üzerinde ülkeye satmaktadır. Ayrıca 2004 yılı içinde ISO 9001-2000 Kalite Yönetim Sistemini kurmuş ve uygulamaktadır.


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/şirketler ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.