Çarşamba, Temmuz 06, 2011

COCA COLA İŞ BAŞVURUSU

COCA COLA İŞ BAŞVURUSU

Dünya'nın 1 numaralı içecek markası olan Coca Cola firmasına nasıl iş başvurusu yapılır bu sayfamızda anlatmaktayız. 

Coca Cola İşe Alım Süreci

Coca Cola firmasında üstün performansın üstün vasıflarla sağlanabileceğine inanılmaktadır.Firmanın insan kaynakları politikası da bu yaklaşıma paralel olarak yetenekli insan kaynağının cezbedilip firma bünyesine katılması ve devamlı geliştirilmesi prensibine dayanıyor. İşe alım sürecinden başlayarak bütün insan kaynakları süreçlerinin ortak paydasını yetkinlikler oluşturur ve tüm süreçler firma personelinin ve idarecilerinin yetkinliklerini geliştirmeye/artırmaya yönelik işletiliyor. Bütün elemanlar, başarı odaklı, takım çalışmasına uyumlu, problem çözme yetenekleri gelişmiş, müşteri ve kalite odaklılık prensibiyle çalışan, ikna kaabiliyeti yüksek ve var olanı devamlı geliştirerek yenilikçi olmaları yönünde desteklenmektedir.


“Çalışan Gelişimi” konusu İnsan Kaynakları ve saha idarecilerinin en öncelikli konularından biri. Firma idarecileri “Çalışan Geliştirme” konusunda devamlı olarak yetiştirilir. Personelin gerek iş hedefleri gerekse de yetkinlik gelişimleri kurumsal bir performans yönetimi sistemi ile takip edilmektedir. Gelişim gereksinimleri “CCI Kampüs” ismi verilen eğitim ve gelişim yapısı içinde karşılanmaktadır. Bundan dolayı, uzaktan eğitim dersleri, firma bünyesindeki deneyimli eğitimcilerin oluşturduğu şirketiçi eğitimler, dışardan alınan eğitimler, seminerler yer alıyor.

Coca Cola 'da ücretlendirme sisteminde ve kariyer planlaması iş ailesi modeli üzerinde yapılandırılmaktadır. Firma personelinin bilgi/beceri ve yetkinliklerini artırma, başarılı elemanlara kariyer fırsatları ve iş zenginliği yaratma ve bu sayede organizasyonun devamlılığını sağlama maksadıyla “Şirket İçi İstihdam Sistemi” etkin olarak kullanılır. Mesela 2007 senesinde, 97 pozisyonu şirket içinden atamalarla doldurdular.

Başarılı ve potansiyel personeli hem fonksiyonel hem de üst idare seviyesinde yapılan yetenek yönetimi gözden geçirme toplantılarında takip edilir ve bireysel gelişim programlarıyla bir sonraki adımlara hazırlanmaları sağlanır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Coca Cola'nın kurumsal sitesi açılacak ve bu sayfada iş başvuru işlemlerinizi yapabileceksiniz.

*Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.