Salı, Temmuz 12, 2011

BAYER TÜRK İŞ BAŞVURUSU

BAYER TÜRK İŞ BAŞVURUSU

Dünyanın en büyük ilaç firmalarından biri olan Bayer'in Türkiye ofisinin işe alım süreci ile ilgili bilgiler bu sayfada yer almaktadır. İş başvurusu yapmak için online form bilgilerine de sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

“Daha İyi Bir Hayat İçin Bilim” prensibi doğrultusunda bu prensibin günlük yaşama aktarılmasını sağlayacak ve Bayer Liderlik Prensiplerini çalışma ilkeleri doğrultusunda yansıtabilecek yeni personeli bünyesine katmak Bayer'in ana hedeflerinden birisidir. 

Bayer işe Alım süreci, firmaya elektronik ortamda ulaştırılan başvuruların değerlendirilmesi ile başlamaktadır. CV üzerinden yapılacak ön elemelerin akabinde belirlenen yetkinliklere sahip adaylar iş görüşmelerine davet edilirler. Aranan pozisyona en uygun adayı belirleyebilmek için İnsan Kaynakları ve ilgili Bölüm Yöneticileri, işe alım sürecinde işbirliği yaparlar ve Davranışa Odaklı Görüşme Teknikleri kullanılarak adayların bilgi ve yetenekleri görüşmeler esnasında sorgulanır. Görüşmeler, gereksinimler doğrultusunda geliştirilecek değişik ölçme ve değerlendirme araçları ile desteklenmektedir. İşe alım yapılması planlanan pozisyona uygun aday yerleştirildiğinde ise diğer adaylara telefon ya da elektronik posta aracılığıyla kesinlikle geri dönüş yapılmaktadır.

Bayer Türk'e başvurmak istiyorsanız; internet sitesinde yer alan “Bize Başvurun” başlığı altında vasıflarınıza uygun bir pozisyona başvurabilir ya da genel başvuruda bulunabilirsiniz. Genel başvuruda bulunduğunuz zaman CV'iniz otomatik olarak aday havuzuna alınacaktır ve özelliklerinize uygun bir pozisyon oluşması halinde sizinle irtibata geçilecektir.

BAYER TÜRK İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN.

Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman genel başvuru formuna ulaşacaksınız. Firmanın İK sayfası üyelik gerektirmektedir.




* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.