Salı, Temmuz 12, 2011

PINAR SÜT İŞ BAŞVURUSU

PINAR SÜT İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en iyi süt markalarından biri olan Pınar Süt'te çalışmak isteyenlere yönelik hazırladığımız bilgilendirme sayfasıdır. Pınar Süt işe alım süreci hakkında bilgiler mevcuttur.

*Konu dışı olacak ama Pınar Süt ilanlar-basvurular.blogspot.com ekibi tarafından yıllardır kullanılmakta ve en lezzetli süt markası olduğu düşünülmektedir. ilanlar-basvurular.blogspot.com ekibinin bu markaya çocukluktan beri özel bir ilgisi vardır.


Pınar Süt
Pınar Süt tüketici odaklı olarak faaliyetlerini yönlendirerek ve sunduğu kaliteden asla taviz vermeyerek tüketicisine sonsuz güven vermektedir. Kurulduğu günden beri tüketiciye sağlık, lezzet, yenilik kaynağı olan mamüller sunan Pınar, milyonlarca insan için nesiller boyu bir ‘’Yaşam Pınarı’’ oldu. Bu yaşam pınarı, temelinde yatan üç ana hususa dayalı olarak doğdu, büyüdü, gelişti: ‘’Sağlık, Lezzet ve Yenilik...’’

Pınar Süt ülkemizde sağlıklı süt ve süt ürünleri kavramını yerleştiren ilk markadır. Artan çeşitleriyle ülkemizin "Yenilik", "Sağlık", "Lezzet" ve "Yaşam Pınarı" olmaya çalışmaktadır. PINAR, süt, et, su vb. mamülleri ile sadece iç tüketim olarak değil; dünyanın belli başlı ülkelerine ihraç edilen bir mamül grubu olarak "Dünya Markası" olma yolunda hızla ilerlemektedir. Pınar Süt'e duyulan güven yalnızca Türkiye sınırları dahilinde kalmamış Ortadoğu ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Almanya, Romanya vb. gibi birçok ülkeye taşmıştır.

Başarılı bir marka olmanın en mühim şartı ilk çalışma sonrasında girilen yeni alanlarda da marka kimliğini aynı tutarlılıkla taşıyabilmek ve çeşitlenen mamüllere markanın ortak imajını yansıtabilmektir. Bir süt ve süt mamülleri markası olarak doğan Pınar, geçen zaman zarfında gıda sektörünün farklı alanlarında birçok ilki gerçekleştirdi. İlk sağlıklı uzun ömürlü sütü, ilk hazır mayonezi, ilk krem peyniri, ilk dondurulmuş et ürünlerini, ilk paketli hindi ürünlerini ve ilk geri dönüşsüz ambalajlı suyu Türk insanına sunan Pınar, sahip olduğu geniş ürün yelpazesinin her üyesinin Pınar imajı şemsiyesi altında olmasına dikkat etti ve toplam marka imajını büyüterek korudu.


Üstter yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Pınar Süt'ün de bağlı olduğu Yaşar Holding'in resmi İK sayfasına yönleneceksiniz. Bu sayfada firmanın insan kaynakları portalına üye olarak CV'inizi bırakabilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.