Salı, Temmuz 12, 2011

TÜRK HENKEL İŞ BAŞVURUSU

TÜRK HENKEL İŞ BAŞVURUSU
Henkel firmasının işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamızdır.


Henkel şirketlerinin ve bölümlerinin yaygınlığı, uluslararası işyerleri, mamülleri, markaları, elemanları ve iş pozisyonları ile kesinlikle benzersiz bir firmadır. Henkel tüketicilere ve kurumsal müşterilere aynı hizmeti vermektedir. Bu çeşitlilik hem çok çeşitli seçenekler sunmakta hem de çeşitli farklı alanlarda çalışma fırsatı getirmektedir. Kendi kariyerinizi bulmanın ve gelecekte olmak istediğiniz konumu saptamanın en harika yoludur.

Meslek alanı olarak ister araştırma ve geliştirme veya pazarlama, mühendislik veya lojistik ve satın alma, isterse de bilgi teknolojileri veya mali işleri seçin, Henkel pek çok seçenek sunmaktadır. Bireyselliğe inanıyoruz ve ortak hedeflerimize ulaşmaya istekli kişilikler arıyoruz. Bu amaçlara ulaşma ve zorlukları çözümleme stiliniz, esnekliğinize bağlıdır. Size çok sayıda fırsat sunacağız. Siz de bunları şekillendirme özgrlüğüne sahip olacaksınız. Henkel’deki kariyerimiz sonuçta size bağlı. Hazır mısınız?

Ülkenizdeki uygun pozisyonlar için sol üst köşedeki ülke sitesi seçme menüsüne girebilirsiniz.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman Henkel firmasının online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Site çok güzel hazırlanmış ve Türkiye'nin yanısıra Almanya, İngiltere vs. gibi diğer ülkelerde yer alan Henkel iş fırsatları için de başvuru yapılabiliyor.

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.