Salı, Temmuz 12, 2011

HÜRRİYET GAZETESİ İŞ BAŞVURUSU

HÜRRİYET GAZETESİ İŞ BAŞVURUSU

Hürriyet Gazetesi'nin işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.


Hürriyet Gazetesi İşe Alım Süreci 
Seçilmiş yetenekli gençlerle çalışmanın kuruma sağlayacağı katkının önemine inanan Hürriyet Gazetesi İnsan Kaynakları, bu gençlerle hem staj dönemlerinde hem de kariyer günlerinde sık sık buluşmaya önem vermektedir.

2010 senesinde çoğu Anadolu üniversitelerinde olmak üzere üniversite kampüslerinde etkin tanıtımlar yapılmıştır. Anadolu üniversitelerine yoğunlaşmanın sebebi, değişik bölgelerde bulunan Şirket'in iş organizasyonlarına insan kaynağı sağlayabilmektir.

Hürriyet Gazetesi, her yıl olduğu gibi 2010 yılında da, üniversite öğrencilerine, Aydın Doğan İletişim Meslek Lisesi öğrencilerine ve Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasını kazanan gençlere farklı iş alanlarında staj imkanı sunmaktadır. Stajlarını başarıyla tamamlayan; yetenekleri, yaratıcılığı ve başarısıyla ön plana çıkan seçilmiş öğrencilere staj bitiminde kurumda iş olanakları sunulmaktadır.

2010 senesinde Hürriyet Gazetesi'nin çeşitli birimlerinde ihtiyaç doğrultusunda üst düzey yönetici, yönetici ve uzman seviyelerinde işe alımlar gerçekleşmiştir.

HÜRRİYET GAZETESİ İŞ BAŞVURUSU

* ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.