Salı, Temmuz 12, 2011

Soda Sanayii İş Başvurusu

Soda Sanayii İş Başvurusu

Şişecam markalarından biri olan Soda Sanayi A.Ş 'nin işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı ilanlar-basvurular.blogspot.com sayfasıdır.

Şişecam, İnsan Kaynakları Politikaları'nda, İnsan Kaynakları Vizyonu olarak, yetenekli ve yüksek motivasyonlu insan kaynağı ile, istikrarlı ve karlı büyümeyi amaçlamaktadır.

Belirtilen "Vizyon" çerçevesinde firmanın hedefi;

Vasıflı,
Kariyeri planlamış,
Motive edilmiş,
Yüksek performanslı,
Yaratıcı, verimli, yeniliklere ve değişimlere açık,
Aidiyet duygusu gelişmiş,

rekabet avantajı sağlayacak, insan kaynağına sahip olmaktır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada online başvuru formunu doldurarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com'un adı geçen kurumlar ile bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.