Pazar, Temmuz 24, 2011

HIZIROĞLU HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

HIZIROĞLU HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.
Holding hakkında
Hızıroğlu Holding'in ilk temel taşları Faik HIZIROĞLU'nun askerlik dönemine rastlayan 1944-1945 senelerinde atılmıştır. Genç bir mühendis olarak mesleki bilgilerini, Almanya deneyimi, kaabiliyetleri ve araştırıcı kimliği ile bütünleştiren Faik HIZIROĞLU sorumluluk ve görev bilinci ile Hızıroğlu Holding'i bugünlere getimiştir.
1945 senesinde Ziya KOZANOĞLU ile kazanılan ilk uluslararası başarı ve bunun takibinde kurulan Türkiye'nin ilk tesisat bürosunda gerçekleştirilen faaliyetler ile 1947-1960 dönemlerinin en başarılı ekibi ile Türkiiye’de ve Avrupa’da üstün başarılara imza atmıştır.
Yaptığı başarılı faaliyetler ile Bakanlık tarafından "tesisat mühendisi" olarak yurtdışına gönderilen ilk tesisat mühendis ünvanı 1952 senesinde Almanya'ya geçici görevle giden Faik HIZIROĞLU'na aittir.Yurt dışı birikim ve faaliyetlerı ile 1954 senesinde Bakanlıktaki görevinden ayrıldıktan sonra Ankara'da büro açarak Hızıroğlu Holding'i meydana getirenilk firmalar kurulmuştur.
1955 senesinde "İnşaatçı-Tesisatçı" ve "Tesisatçı-İmalatçı" olmak üzere kurulan 2 kollektif firma birkaç sene içinde anonim firma haline dönüşmüşlerdir. Bu firmalardan "KLİMA İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş." komple inşaat-tesisat taahhütlerini yerine getirirken "SELNİKEL ISITMA VE KLİMA CİHAZLARI SANAYİ A.Ş." ise hem taahhüt hem de imalatçılığa yönelmiştir.
1961 senesinde "H.NICKEL" firması ve 1964 senesinde "FRÖLING" firması ile ortak faaliyetler yapılmış , 1966 senesinde "SCHMIDTSCHE HEISSDAPF" firmasının patent ve teknik yardımları sonucu yüksek basınçlı ve büyük kapasitelerde endüstriyel tip vantilatör ve aspiratörlerin imalatlarını Türkiye'de ilk defa Selnikel gerçekleştirmiştir.
1971 senesinde kurulan HIZIROĞLU HOLDİNG A.Ş. inşaat-tesisat-imalat sanayi alanında üstün başarı ve uluslararası faaliyetlere imza atmıştır.
1973 senesinde 100 ortaklı ALPRES ALİMİNYUM PRES DÖKÜM SANAYİ A.Ş. ile otomotiv sanayi için pres döküm aksamı ve yedek parça imalatı yapılmıştır.
1976 senesinde pazarlama faaliyetlerini genişletmek için "AKSEL TESİSAT MALZ.TİC.AŞ." kurulmuş. Sovyet Rusya-Türkiye doğalgaz antlaşması üzerine 1985 senesinde "RAYSEL BRÜLÖR VE ELEKTRONİK CİHAZLAR SAN.A.Ş." kurulmuş ve bu kuruluş ile 1987'de 130-1500 ka/h kapasitelerde ve çeşitli tiplerde olmak üzere brülör imalatı gerçekleştirilmiştir.
Yabancı sermayeyi teşvik kanunu ile 1986 senesinde Alman "TBS BETONAHLAGEN VERMITUNGS GmbH-LUDWIGSHATEN" firması ile İstanbul'da TBS TAŞIMA BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. kurulmuş ve 1987 de hazır beton üretimine geçmiştir.
1988 senesinde Selnikel Alman "OMS KLAERANGAN GEN GmbH-WEISBADEN firması ile atık su arıtma tesisleri konusunda faaliyetlere başlamıştır.
1989 senesinde Alman "GERCO APPARATEBAU GmbH&CO.KG SUSENBERG" firması ile GERSEL ISI TEKNİĞİ VE TİCARET A.Ş. ile kalorifer kazanlarının üretimine geçilmiştir.
1991 senesinde 30 senedır işbirliği yapılan ve 125 senelık bir geçmişi olan Alman "FRÖLING" ile yeni bir anlaşma yapılarak apartmanlar için ekonomizörlü ve yüksek verimli doğalgaz ve motorin nitelikli  kazanlar üretilmiştir.
Yabancı firmalarla ortaklık oluşturarak Türkiye'deki fabrika ve tesislerimizi en son teknolojiye göre modernize etmek ve dış dünyaya açılma amacımız bu girişimlerle gerçekleştirilmiştir.
Ülkemizin kalkınmasında, ilerlemesinde teknik ve teknolojide çağdaş gelişmeyi yakalamasında ana unsur insandır, insan gücüdür. Bu nedenle iyi yetişmiş, bilgili, çalışkan, karakterli ve sorumluluk bilinci ile  hareket eden insana Türkiye'mizin ihtiyacı büyüktür.
Devletin eğitim ve sağlık konularında da  her alana yetişemediğini gören Hızıroğlu Holding 1989 senesinde 14 kişi ile bir vakıf  kurmuş, 4 firma bu vakfa ortak etmiştir. Bu vakıf ile bugün  yurt içinde ve yurt dışında birçok yetenekli gence eğitim ve staj olanakları sağlanmaktadır.



Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.